10" LCD monitor za vožnju unazad BSD sa snimanjem za 4 kamere

Kod artikla: 15-048 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 238,34 U$
Cijena uklj. PDV 286,00 U$
- +

Opis proizvoda 10" LCD monitor za vožnju unazad BSD sa snimanjem za 4 kamere

10" TFT LCD monitor za vožnju unatrag BSD sa snimanjem na micro sd karticu s povezivanjem 4 kamere, detekcijom ljudi i vozila ili objekata (BSD). Uz ovaj monitor imate mogućnost povezivanja do 4 kamere za vožnju unatrag sa mrtvim kutom nadzorni sustav, što ovaj monitor čini idealnim asistentom pri vožnji unatrag ili orijentiranju u raznim zadacima s manjim i većim vozilima. BSD - sustav nadzora osigurat će vam pregled mrtvih kutova. BSD sustav detektira ljude i automobile u kutu gledanja Podržana je na dvije kamere na kanalima 3 i 4. Ova funkcija prikazuje ljude u žutom okviru i automobile u crvenom okviru.

Ako se osoba ili automobil krene izravno prema kameri, žuti ili crveni okvir bit će obojen u cijelosti , što znači da prepreka ide izravno prema vama . U postavkama također možete omogućiti ili onemogućiti zvučnu obavijest . Izravno na monitoru imate tipke pomoću kojih možete prebacivati sliku između kamera ili prikazati sve 4 kamere odjednom. Monitor vam omogućuje prebacivanje između različitih opcija prikaza kamere, ovisno o tome koliko ste kamera spojili i koje želite da se pojavljuju kao glavne. Također imate daljinski upravljač za još bolju kontrolu monitora. Mogu se spojiti samo HD i FULL HD kamere DVR LCD monitor

BSD funkcija - detektira OSOBE u žutom okviru i AUTOMOBILE u crvenom okviru

10-inčni bsd monitor za vožnju unatrag i parkiranje

Monitor također podržava prikaz pomoćnih vodećih linija , ne samo na stražnjoj kameri za vožnju unatrag, već i na desnoj i lijevoj kameri (brojevi kanala 3 i 4) . Vodilice se mogu kalibrirati prema vozilu na koje su ugrađene. Monitor također služi kao DVR snimač s podrškom za memorijske kartice do 128 GB . Videozapisi kamkordera pohranjuju se u zasebne datoteke prema kanalima 1 do 4 . Zahvaljujući svojim funkcijama, ovaj sustav za vožnju unazad ima širok raspon primjena.

Mogućnost povezivanja do 4 kamere uz mogućnost odabira redoslijeda prikaza kamere.

Pojedinačne kamere mogu se prikazati jedna pored druge ili, ako je potrebno, kombinirati raspored kamera na monitoru.

monitor - za 4 kamere

Na DVR monitor se mogu spojiti samo kamere s LED osvjetljenjem ( nije moguće spojiti kamere s IR noćnim vidom). S ovim sustavom ćete točno znati što se nalazi iza ili oko vozila. Pogodan je za automobile, kombije, minibuse, kamp prikolice, autobuse, kamione, poluprikolice, poljoprivrednu mehanizaciju i druga vozila. Monitor je opremljen podesivim nosačem koji možete pričvrstiti na željeno mjesto. Tu je i vizir za sunce koji osigurava jasnu sliku, a bez odsjaja i tipke s pozadinskim osvjetljenjem olakšavaju rad u mraku.

BSD monitor za kamere za vožnju unatrag sa snimanjem slike s 4 kamere (mikro SD podrška do 128 GB)

parking 10" monitor za kamione

Na monitor se mogu spojiti do 4 kamere koje možete birati iz naše ponude (samo kamere bez IR noćnog vida) i spojiti ih na monitor putem 5, 10, 15 ili 20 metara 4-pin kabela. 4-pinski konektor koji povezuje kameru s kabelom je vodootporan, a kamera je otporna na prašinu i oštećenja. Instalacija je jednostavna. Kabeli za napajanje nalaze se izravno na monitoru, a pojedinačne kamere se napajaju preko 4-pinskog kabela izravno s monitora, tako da nije potrebno spajati svaku kameru na izvor. Monitor također uključuje 3 spojna kabela za spajanje jedne kamere na svjetla za vožnju unatrag. Kada vozite unatrag, odabrana kamera će se automatski prikazati na monitoru.

monitor za vožnju unatrag za strojeve

U slučaju da trebate montirati monitor na drugačiji način nego pomoću nosača (što je uključeno u paket), u našoj ponudi možete pronaći i druge vrste postolja koji vam omogućuju pričvršćivanje monitora na primjer na vjetrobran ili gdje je to potrebno. U slučaju da trebate staviti kameru na prikolicu koja se može skinuti s automobila ili kamiona, u našoj e-trgovini možete kupiti spojni kabel kamere za vožnju unatrag za prikolice i poluprikolice. To osigurava jednostavno odspajanje sustava za vožnju unatrag i ponovno spajanje.

monitor za parkiranje automobila

Značajke:

10" LCD monitor
BSD - sustav za praćenje mrtvog kuta (slijepih kutova)
Mogućnost povezivanja do 4 kamere za vožnju unatrag
Zrcaljenje slike
Mogućnost prikaza sve 4 kamere na monitoru odjednom
OSD izbornik s daljinskim upravljačem
Rezolucija zaslona 1024x600 piksela

Tehničke specifikacije:

Model: Profio - W100BSD
Monitor: 10" LED HD 16:9 RGB
Rezolucija: 1024x600 piksela
Pozadinsko osvjetljenje: 500cd/m2
Kut gledanja: 180°
AV ulaz: 4 AHD kanala, 720p @ 25/30 podrška
Okidač: 4 kanala
Načini prikaza: 4 kamere, 2 kamere, 1 kamera
Funkcije: 3-kanalni sustav nadzora mrtvog kuta (mrtvih kutova) s alarmom (lijeva, desna strana, straga), udaljenost nadzora može postaviti korisnik
DVR: 4-kanalno snimanje, AHD rezolucija 1280x720 / TS format
Snimanje: podrška za SD karticu do 128 GB
Sustav: PAL/NTSC
OSD: svjetlina, kontrast, boja, glasnoća, jezik, zrcaljenje slike, kašnjenje
Napajanje: 9-40V ulaz, 12V izlaz
Potrošnja: do 7W
Radna temperatura: -20 do 70°C
Video konektor: RCA/4-pin
Veličina: 250x160x26 (75) mm

Sadržaj paketa:

1x 10" LCD monitor
1x daljinski upravljač
1x Štitnik za sunce
1x nosač za montažu monitora
1x vijci za montažu monitora
1x Kabel za napajanje
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi