2-kanalni hibridni 5" auto monitor za vožnju unatrag AHD/CVBS

Kod artikla: 15-040 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 110,00 U$
Cijena uklj. PDV 132,00 U$
- +

Opis proizvoda 2-kanalni hibridni 5" auto monitor za vožnju unatrag AHD/CVBS

2- kanalni hibridni monitor za vožnju unatrag 5" AHD/CVBS. Auto monitor za udobno kretanje unatrag za 2 auto kamere, s daljinskim upravljačem. Hibridni monitor podržava mješoviti ulaz AHD 720P / 960P / 1080P / CVBS signal u nekoliko video formata kao i frekvencije PAL/ NTSC.Nova generacija parkirnog sustava, koja vam donosi jasnu, oštru sliku tijekom dana, čak iu uvjetima slabog osvjetljenja i sva potrebna tehnička sredstva za siguran rad i upravljanje motornim vozilima i strojevima. Monitor omogućuje prebacivanje između dvije kamere , (zasebno prikazana slika s jedne ili druge kamere). Kada se uključi stupanj prijenosa za vožnju unatrag, slika se automatski prebacuje na kameru za stražnji pogled (kanal 2), gdje su također prikazane smjernice koje se mogu uključiti ili isključiti u izbornik monitora.Paket također uključuje daljinski upravljač, za još lakšu kontrolu monitora.Hibridni monitor podržava mješoviti ulaz AHD 720P/960P/1080P/CVBS signal u više video formata kao i PAL/NTSC frekvencije.

Monitori za automobile (za vožnju unatrag ili parkiranje) - 5"

5 inča auto monitor parkiranja unatrag

Na svakoj kameri možete postaviti npr. zrcaljenje slike preko monitora ili uključiti vodilice za preokret, koje možete precizno kalibrirati za svaku kameru posebno u izborniku. S ovim sustavom ćete točno znati što se nalazi iza ili oko vozila. Pogodan je za automobile, kombije, minibuse, kamp prikolice, autobuse, kamione, poluprikolice, poljoprivrednu mehanizaciju i druga vozila. Monitor je opremljen podesivim nosačem koji pričvrstite na traženo mjesto i vizirom od sunca.

Hibridni monitor za kamere za vožnju unatrag - dva AV ulaza

ahd i cvbs auto monitor parkiranje unatrag

Na monitor je moguće spojiti 2 kamere - AHD ili CVBS. Ovisno o potrebi i vrsti vozila, možete birati i kombinirati kamere iz naše ponude kako bi zadovoljili vaše zahtjeve. Kamere su spojene na monitor preko 4pin kabela. Monitor ima kabele za spajanje kamera i napajanje monitora. Kamere se napajaju izravno s monitora, pa ih više nije potrebno posebno spajati na izvor, što pojednostavljuje instalaciju i kameru možete postaviti bilo gdje u vozilu. Monitor također uključuje sklopne kabele preko kojih možete spojiti kameru na svjetla za vožnju unatrag. Kada se uključi stupanj prijenosa za vožnju unatrag, kamera za vožnju unatrag automatski će se pojaviti na monitoru. Drugi ulaz na monitoru može se, osim kamere, koristiti npr. za DVD/VCR.

Monitor automobila za udobno kretanje unatrag

hibridni auto monitor za parking

U slučaju da trebate montirati monitor na drugačiji način nego pomoću nosača (ono što je uključeno u paket), u našoj ponudi možete pronaći još tri vrste stalka koji vam omogućuju da svoj monitor pričvrstite na npr. vjetrobran ili gdje je potrebna. U slučaju da kameru trebate staviti na prikolicu koja se može skinuti s automobila ili kamiona, u našoj e-trgovini možete kupiti spojni kabel kamere za vožnju unatrag za prikolice i poluprikolice . To osigurava jednostavno odspajanje sustava za vožnju unatrag i ponovno spajanje.

auto prati parkiranje unatrag

Značajke:

5-inčni monitor za vožnju unatrag
za AHD i CVBS signal
Širok raspon postavki u izborniku zaslona
Mogućnost spajanja 2 kamere
Različite opcije prikaza kamere

Tehničke specifikacije monitora:

Model: PROFIO-W50
Monitor: 5" LCD ekran
Sustav: PAL/NTSC 50/60Hz
Omjer stranica: 16:9/4:3
Rezolucija monitora: 800x480 RGB
Vidljivost zaslona: 70° sa svake strane
Kompatibilni signal: AHD720P/960P/1080P/CVBS signal (AHD + CVBS signal)
Ulazi: 2x AHD/CVBS kanal (AV1 za DVD, videorekorder ili neki drugi uređaj u autu, AV2 za kameru za vožnju unatrag - kada je uključena brzina unatrag, slika se automatski prebacuje na AV2)
Svjetlost: 500cd/㎡
Snimka: br
Raspored zaslona: 1/2 kamera
Mogućnost podešavanja OSD-a: svjetlina, kontrast, glasnoća, jezik
Napajanje: DC 9-32V
Audio ulaz: da 1x
Konektor: 4-pinski konektor
Crna boja
Daljinski upravljač: da
Dimenzije LCD zaslona: 14 x 10 x 2,5 cm
Štitnik za sunce: da


Sadržaj paketa:

1x 5" LCD monitor
1x nosač za montažu monitora
1x Kabel sa 2 ulaza za kamere
1x daljinski upravljač
1x set vijaka
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi