4k auto kamera GPS DOD GS980D + 5G WiFi + otvor blende f/1.5 + 3" zaslon

Kod artikla: 55-220 Imam pitanje
Proizvođač DOD
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 366,66 U$
Cijena uklj. PDV 440,00 U$
- +

Opis proizvoda 4k auto kamera GPS DOD GS980D + 5G WiFi + otvor blende f/1.5 + 3" zaslon

4k auto kamera GPS DOD GS980D +5G WiFi + otvor blende f/1.5 + 3" zaslon. Auto kamere nove generacije NEXT GEN - DOD GS980D s podrškom za do 256GB micro SD kartice. Auto kamera s potpuno novim OmniVison OS08A10 senzorom slike za prednju kameru i SONY STARVIS IMX307 CMOS. Senzor za stražnju kameru jamči revolucionarni noćni vid čak i noću i čak u potpunom mraku. DOD GS980D je auto kamera s punim video snimanjem u 4K rezoluciji za prednju i FULL HD razlučivost za stražnju kameru u nenadmašnoj kvaliteti na oba videokanala kamere s frekvencijom snimanja od 30 fps, H.265 video kompresijom i otvorom blende f/1.5 za kristalno čistu sliku.

Ugrađeni super kondenzator umjesto Li-Ion baterije - za još veću izdržljivost i životni vijek fotoaparata. Set kamera ima širokokutnu leću do 140° za prednju i stražnju kameru, što vam omogućuje praćenje stvarno širokog kuta oko vašeg automobila, približavajući se parametrima ribljeg oka. Male dimenzije prednje kamere, samo 97x54x40mm jamče da neće privlačiti pozornost niti vam zaklanjati pogled.

Auto kamera - Dvostruka 4k + 1K kamera s dodatnom stražnjom kamerom

Tako vam neće promaknuti niti jedan detalj, a imate i snimku sa stražnje strane vozila (u slučaju stražnjeg sudara i sl.). Upotreba stražnje kamere nije obavezna, prednja se može koristiti i zasebno. Mogućnost okretanja slike za 180 stupnjeva za prednju i stražnju kameru (kamera se može montirati "naopako").

najbolja auto kamera GPS DOD GS980D 5G WiFi f/1.5 i 3" zaslon

Objektiv s otvorom blende f/1,5 za svijetlu i jasnu sliku. H.265 kompresija slike, MP4 datoteka. Micro SD podrška do 256 GB. Auto kamera također ima ISO osjetljivost do 6400 za izvrsno snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja i noćni video. Ugrađeni GPS procesor omogućuje vozačima bilježenje brzine i položaja s velikom preciznošću. Kamerom se lako može upravljati pomoću gumba i jasnog 3.0" LCD zaslona . Kabelska veza između kamera duga je cca. 6m . Kamera DOD S980D može se spojiti na 12/24V napajanje , tako da se može koristiti bez ikakvih problema u drugim vozilima, npr. kamionima ili autobusima. Prednja kamera također se jednostavno pričvršćuje na vjetrobransko staklo automobila pomoću 3M ljepljivog nosača s GPS zapisivačem.

Najbolja dvostruka GPS kamera za automobil s 5G Wifi podrškom i 4K rezolucijom

Najbolja 4k 5G auto kamera s GPS-om

CE certificirana auto kamera za rad u cijeloj Europskoj uniji

Certificirana auto kamera za korištenje u cijeloj EU (tj. također u Austriji, Njemačkoj i drugim državama članicama). Zadovoljava kriterije tehničkih standarda i može se koristiti u vozilu.

Certificirana CE auto kamera za EU - auto kamere

Dash kamere za automobil nove generacije NEXT GEN - DOD GS980D

Vrhunska auto kamera i nova perjanica nagrađivanog tajvanskog proizvođača DOD-TECH.  

profesionalna auto kamera dod gs980d - nova generacija kamera

Do 4K + 1K razlučivost snimanja s kamere

Dakle, nećete propustiti nijedan detalj (kao što je čitljivost registarske pločice) ako vozite brzo, u uvjetima lošeg osvjetljenja (kiša, snijeg, mrak, itd.)

Do 4K + 1K rezolucija snimanja s kamere - dod gs980d

Brzi prijenos podataka - 5G WIFI

Pregled i dijeljenje podataka izravno putem mobilnog telefona, bez potrebe za vađenjem memorijske kartice

Dod kamera velike brzine 5G wifi prijenosa podataka

Aplikacija za Android/iOS

Jasna aplikacija iz DOD-a (Android/iOS) za pametne telefone ili tablete, gdje ćete moći reproducirati svoje videozapise vožnje nakon uparivanja putem Wifi-a, pratiti svoju trenutnu poziciju putem google maps ili promijeniti postavke kamere.

aplikacija iz DOD Android/iOS - dod auto kamera

Otvor blende f/1.5 jamči visoku osjetljivost i oštru sliku čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja danju ili noću

Visoke performanse pri slabom osvjetljenju - veličina otvora blende odražava količinu svjetlosti koja pada na senzor tijekom snimanja. Što je veći otvor blende (manji f-broj), to će više svjetla uhvatiti senzor fotoaparata. Zahvaljujući najširem otvoru blende, koji je 66% veći u odnosu na konkurenciju na tržištu, DOD kamere daju najoštriju sliku.
4k kamera f/1.5 otvora blende ultra HD 4k dod gs980d

Ugrađeni GPS modul u patentiranom držaču s 3M naljepnicom

Patentirani jako jaki držač na kopču za eliminaciju vibracija ili neželjenih zvukova na snimci s 3M naljepnicom (s USB-C konektorom za napajanje direktno iz držača) s ugrađenim GPS senzorom.

dod gs980d - ugrađeni GPS modul u držač

Auto kamera se napaja preko USB-C sučelja

Auto kamera DOD GS980D napaja se preko USB-C sučelja (ne klasičnog mikro ili mini USB-a), odnosno novog standarda za brzi prijenos podataka kao i napajanje auto kamere.

napajanje za kameru DOD GS980D - usb C kabel

Savršen noćni vid zahvaljujući HDR tehnologiji osigurava oštru sliku čak i nakon što padne mrak

Riječ je o tehnologiji High Dynamic Range , koja će omogućiti puno bolji pregled vrlo svijetlih i vrlo tamnih dijelova slike u isto vrijeme . Kratica HDR, to je tehnologija koja omogućuje poboljšanu reprodukciju detalja u tamnim i svijetlim dijelovima snimljene scene u isto vrijeme
Tehnologija visokog dinamičkog raspona - GS980D

Lider na tržištu nadzora i sigurnosti automobila - Potpuno novi NAČIN PARKIRANJA 5. GENERACIJE

Velika prednost je poboljšani sustav funkcija načina parkiranja nove generacije nadogradnje 5.0. Dobra kamera snima tijekom vožnje, ali bolja kamera će držati vaše vozilo pod nadzorom 24/7 . Kamera nudi dvije mogućnosti zaštite od parkiranja. Prvi je snimanje pomoću funkcije TIMELAPS . Ovo je snimanje s vremenskim odmakom gdje kamera stvara slike svake 1 sekunde , koje se zatim spajaju u video, tako da nećete propustiti nijedan detalj snimanja koji ćete morati provjeriti.

Drugi način je snimanje tijekom DETEKCIJE SUDARA . U ovom načinu rada kamera ima aktivni G-senzor koji detektira preopterećenje i u slučaju sudara počinje snimati video. Način parkiranja zahtijeva stalno napajanje, idealno putem seta stalnih kablova u našoj ponudi.

nova 5. generacija načina parkiranja - moćna auto kamera

Superkondenzator

Kamera DOD GS980D ima ugrađeni super kondenzator umjesto litijskih baterija. Superkondenzator osigurava bolju zaštitu od viših temperatura i nema opasnosti od oštećenja ili eksplozije kao kod klasičnih baterija. Također pruža duži vijek trajanja od kamera na kontrolnoj tabli s litij-ionskim baterijama.

super kondenzator - dod auto kamera GS980D

Podržava do 256 GB mikro SD kartice

Auto kamera podržava mikro SD kartice do 256 GB (normalne auto kamere samo do 128 GB). U slučaju sudara, naglog kočenja ili naginjanja automobila, kamera ima funkciju G-senzora koji služi za zaštitu datoteka u slučaju sudara. Također, u hitnim slučajevima, omogućuje korisnicima da ručno zaštite postojeću datoteku pritiskom na "SOS" tipku.
memorijska kartica - 256 GB mikro SD kartica

Zaštita podataka G-senzora u slučaju udarca

U slučaju sudara, kočenja u nuždi ili naginjanja automobila automatski će zaštititi sve pohranjene i trenutne zapise. Kroz ovu funkciju, važne datoteke neće biti izbrisane ili prebrisane , čak i kada snimate u vremenskoj petlji.

Zaštita podataka G senzora

Snimanje u petlji - cikličko snimanje

Kada je prostor za pohranu na umetnutoj mikro SD kartici pun, ona može automatski prebrisati starije datoteke novijima, tako da se datoteke stalno iznova brišu.

snimanje u petlji - cikličko snimanje kamere

Nova video kompresija H.265

Auto kamera opremljena je novom H.265 kompresijom koja osigurava da se snimke spremaju u manjoj veličini. Snimanje u ovoj kompresiji će zauzeti 30% manje prostora na memorijskoj kartici , dok će kvaliteta slike ostati očuvana. Dakle, memorijska kartica može stati mnogo više snimaka u usporedbi sa starijom H.264 kompresijom. 1 minuta zauzima oko 215 MB na 4k prednjoj kameri i oko 70 MB na 1K stražnjoj kameri.

H.265 video kompresija - DOD auto kamere

Tehnički podaci:

Video rezolucija: prednja kamera: 3840x2160@30fps, stražnja kamera 1920x1080@30fps
Senzor: prednja kamera: OmniVison OS08A10, stražnja kamera: SONY STARVIS IMX307 CMOS senzor
Zaslon: 3" IPS zaslon
Širokokutni objektiv: 140° (prednja i stražnja kamera)
Otvor blende: f/1.5
ISO osjetljivost: do ISO 6400
Video format: H.265 MP4
Medij za snimanje: Micro SDHC/SDXC klasa 10 (do 256 GB)
Audio: mikrofon i mono zvučnik (uključeni)
Baterija: super kondenzator
Ulazna snaga: 5V 2,5A
Dimenzije prednje kamere (d/š/v): 97x54x40mm
Dimenzije stražnje kamere: 60x30x33 mm
Težina prednje kamere: 91,6 g
Težina stražnje kamere: 28,2 g
Radna temperatura -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)

Sadržaj paketa:

1x DOD GS980D prednja kamera za automobil
1x Držač sa 3M naljepnicom + GPS modul
1x stražnja kamera
1x priključni kabel za stražnju kameru (6M)
1x 12-24V auto punjač
2x Prozirna zaštitna naljepnica za jednostavno pričvršćivanje držača na staklo
1x priručnik

DOD auto kamera GS980D - sadržaj paketa

Komentari

Ostali proizvodi