Auto kamera u retrovizoru DOD RX8W sa GPS-om

Kod artikla: 55-020 Imam pitanje
Proizvođač DOD
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 206,25 U$
Cijena uklj. PDV 247,50 U$
- +

Opis proizvoda Auto kamera u retrovizoru DOD RX8W sa GPS-om

Nova auto kamera u retrovizoru DOD RX8W ima ugrađen ultra-brzi GPS procesor, koji je 5x brži od ostalih. Upravljačka tipkovnica ima jednostavnu i laku upotrebu u mraku. Vrijeme je da postavite standard tankosti auto kamere u retrovizoru. Stoga novi model iz ove serije DOD RX8W dolazi s 1 cm tankim dizajnom, čime se lakše prilagođava originalnom retrovizoru. Podesivi kut leće je 60% veći nego prije, što omogućuje postavljanje horizontalnih i vertikalnih kutova do 40 stupnjeva. DOD RX8W s višeslojnom vakumiziranom površinom retrovizora u stanju je eliminirati zasljepljivanje svjetala vozila iza vas.

Ima veće područje gledanja, a široki zaslon (16:9) pruža širi zaslon za reprodukciju videa. WDR tehnologija omogućuje prilagodbu ambijentalnom svjetlu, zahvaljujući tome čini noćne snimke jasnijim i smanjuje jako svjetlo ekspozicije kako bi se postigla najljepša slika. Posjeduje 3DNR – digitalnu redukciju šuma i oštru leću od šest elemenata koja se sastoji od 6 slojeva stakla i pruža zadivljujuću svijetlu i neiskrivljenu sliku. DOD RX8W dolazi s čičak trakom koja je jača i pouzdana metoda za montažu na originalni retrovizor.

Cijenit ćete funkciju GPS Loggera - zapis o vašoj vožnji (GSP lokacija, stvarna brzina, video) moći ćete ih reproducirati na svom računalu s isporučenim softverom. Idealno za tvrtke za kontrolu vožnji zaposlenika, profesionalnih vozača itd.

Auto kamera u retrovizoru DOD RX8W sa GPS-om

auto retrovizor sa GPS rx8w

Značajke:
Auto kamera i retrovizor DOD RX8W
Napredna WDR tehnologija - snima super sliku u bilo kojem svjetlu
3DNR smanjenje šuma - pri slabom osvjetljenju
Dizajn leće: Anti-glare
Patentirana montaža s čičak trakom
Objektiv s podesivim kutom - bilo koji smjer
4,3" 16:9 široki zaslon
Ugrađen GPS ultra brz procesor, 5x brži od ostalih.
DOD RX8W s tankim dizajnom od 1 cm prilagodljiv je originalnom retrovizoru.
Tipkovnica je jednostavna i jednostavna za korištenje u mraku
Fotoaparat sa šest elemenata pruža zadivljujuću jasnu i neiskrivljenu sliku.

WDR tehnologija Snažna WDR tehnologija. Zapanjujući video u svakom svjetlu. WDR tehnologija,
dobro izbalansirana ekspozicija u svim uvjetima. Čini noćne scene jasnijim i smanjuje jaku ekspoziciju svjetla kako bi se postigla najljepša slika.
Autokomora za smanjenje buke 3DNR (Digitalno smanjenje šuma) Digitalno smanjenje šuma - smanjuje šum pri slabom osvjetljenju. Digitalna redukcija šuma učinkovito smanjuje šum u vezi s digitalnim signalom i osigurava čistu sliku.
GPS procesor GPS procesor - Ugrađen GPS ultrabrzi procesor, 5x brži od ostalih, zaslužujete imati najdetaljnije i točne podatke, za oporavak statusa u svakoj situaciji.

tanak dizajn dizajna


Tanak dizajn. Vrijeme je da postavite standard tankosti auto kamere u retrovizoru. DOD RX8W s tankim dizajnom od 1 cm prilagodljiv je originalnom retrovizoru.
tipkovnica ovladanie Tipkovnica se lako i jednostavno koristi u mraku. Inovativno lasersko pozadinsko osvjetljenje tipkovnice lako se kontrolira čak i kada u vozilu nema svjetla. Pozadinsko osvjetljenje se automatski isključuje nakon 10 sekundi. Praktično, udobno i elegantno.
podesivi kut objektiva Objektiv s podesivim kutom u bilo kojem smjeru. Podesivi kut leće je 60% veći nego prije, što omogućuje postavljanje horizontalnih i vertikalnih kutova do 40 stupnjeva. Ima cijeli raspon kutova skeniranja kako bi se poboljšala mogućnost montaže na većinu zrcala.
anti oslnovacie loše ogledalo Ogledalo protiv odsjaja. Prilikom noćne vožnje dolazi do refleksije svjetlosti od retrovizora, što vozača smeta i zasljepljuje. DOD RX8W s višeslojnom vakumiziranom površinom retrovizora u stanju je eliminirati zasljepljivanje svjetala vozila iza vas.
Široki zaslon 4,3 "16:9 široki zaslon. S većim područjem gledanja, široki zaslon pruža širi zaslon za reprodukciju videa. Možete gledati bilo koji video.
kamere sa šest elemenata 6G objektiv kamere. Sofisticirana oštra leća sa šest elemenata koja se sastoji od 6 slojeva stakla, pruža nevjerojatno jasnu i neiskrivljenu sliku.
pruzon čičak za pričvršćivanje kamera Velcro traka. Tradicionalna instalacija pomoću kopče ili gumenih krajeva često uz oslobađanje elastičnosti. Kako bi se postiglo jače pričvršćivanje, DOD RX8W dolazi s čičak trakom koja je čvršća i pouzdana metoda za montažu na originalni retrovizor.

DOD PC softver - DOD Player

DOD LS460W PC softver

Tehnički podaci:

Rezolucija videa 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280X720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Senzor od 3 megapiksela 1/3 "CMOS
Širokokutni objektiv od 140°
4,3" 16:9 Široki ekran
Komprimirani video format - H.264
Video format MOV
Memorijska kartica - Micro SDHC Class 10 (podrška do 32 GB)
Ugrađen mikrofon/zvučnik
Ugrađena baterija velikog kapaciteta 3,7V 300mAh
Napajanje 5V 1A
Veličina 8,5x31x1 cm
Težina 298 g
Radna temperatura -20°C ~ 65°C

Uključeni dodaci:

1x Profi kamera za automobil DOD RX8W
1x auto punjač
1x držač
1x usisna čašica
1x Priručnik na engleskom

Komentari

Ostali proizvodi