Bežična špijunska slušalica + 5W pojačalo u obliku kreditne kartice​

Kod artikla: 09-041 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 155,84 U$
Cijena uklj. PDV 187,00 U$
- +

Opis proizvoda Bežična špijunska slušalica + 5W pojačalo u obliku kreditne kartice​

Bežična špijunska slušalica + pojačalo od 5W u obliku kreditne kartice. Ovaj nevidljivi set špijunskih slušalica i pojačala vrlo je udoban i nenametljiv. Nevidljive slušalice - nano mini špijunska slušalica + 5W pojačalo za sigurnosne i studentske svrhe (ispit) idealne su mikro slušalice za vas. Špijunska slušalica s bluetooth 5W bežičnim pojačalom (u obliku kreditne kartice) u koju možete umetnuti mobilnu SIM karticu. Jednostavno stavite svoju kreditnu karticu u džep košulje ili odjeće. Aktiviranje uređaja je vrlo jednostavno. Samo umetnite SIM karticu u bluetooth kutiju u obliku kreditne kartice i uključite uređaj. Upravljačka kutija u obliku kreditne kartice ne sadrži nikakve druge kabele jer je sve ugrađeno (mikrofon i pojačalo).

Svima je poznata situacija u vašem životu kada biste cijenili da vam netko može savjetovati ili pomoći u teškim situacijama i a da nitko za to ne zna. Namijenjen je studentima tijekom testiranja, ispita, trgovcima tijekom poslovnih sastanaka i za druge situacije. Unaprijeđena špijunska slušalica je revolucionarni uređaj koji vam omogućuje da se povežete s nekim na daljinu koristeći svoj mobilni telefon, ali a da nitko za to ne zna.

špijunska slušalica + bluetooth kreditna kartica

Za dobar signal sa slušalicama i dobar prijenos zvuka na ugrađeni mikrofon mora biti kontrolni uređaj što bliže mini slušalicama i ustima. Najbolje ga je staviti u džep košulje, prsluka ili jakne. Umetnite mini slušalicu u uho i pomoću pojačala visokih performansi snage 5W signal se bežično prenosi do prijemnika, gdje se signal pretvara u glas. Za komunikaciju služi osjetljivi mikrofon koji je ugrađen u uređaj. Nakon poziva na SIM karticu, uređaj automatski prima poziv i možete započeti komunikaciju.

Kupcima preporučamo da ne kupuju jeftine imitacije špijunske slušalice loše kvalitete kod neprovjerenih prodavača.

Jamstvo špijunske slušalice - 24 mjeseca. Stručni savjet i usluga.

Špijunske slušalice oblikovane su tako da stanu u bubnjić – da budu neprimjetne. Izrađen je od netoksičnog materijala. Prodajem špijunsku slušalicu po super cijeni koju možete kupiti online u našoj e-trgovini. Pogledajte našu ponudu i pronađite ono što tražite.

korištenje špijunske nevidljive slušalice

Najnoviji poboljšani model popularne špijunske slušalice. U odnosu na prethodni model ima poboljšani anatomski oblik, kako bi u potpunosti zatvorio uho od propuštanja zvuka u okoliš. Slušalica se sastoji od najnovijeg osjetljivog prijemnika (zavojnice), stabilnog mikro zvučnika s vrlo svijetlim i jasnim zvukom s minimalnim šumom. Slušalicu napaja jedna minijaturna baterija s gumbom. Slušalica koju možete jednostavno umetnuti u ušni kanal. Na slušalici je pričvršćena prozirna kuka kojom možete izvaditi slušalicu iz uha. Za još lakše rukovanje slušalicom u našoj e-trgovini nudimo magnetsku pincetu. Uključena baterija s trajanjem baterije do 7 sati.

špijun za bežičnu slušalicu

Značajke:

Profesionalni dizajn, izvrsna kvaliteta zvuka
Ergonomski dizajn, praktično rukovanje
Trajanje baterije do 7 sati
Bluetooth veza s mobilnim uređajem.
Jednostavan rad i primanje poziva.
Podržava hands-free za dvosmjernu komunikaciju.

Tehnički podaci:

Frekvencijski odziv: 180Hz-5600Hz
Stopa izobličenja <2%
Izlaz: 115 db
Optimalna vrijednost: 40 db
Osjetljivost: <100 db
Radna struja: 0,65 mA
Buka: 20 db
Pojačalo: 5W
Vrijeme razgovora po jednom punjenju: 12 sati
Radna temperatura: -10°C - 60°C
Vrsta baterije: SR416SW 337
Trajanje baterije: do 7h
Dimenzije / težina: 13x6mm / 0,5 g
Veličina pakiranja / težina: 52x42x14mm / 0,8 g


Paket sadrži:

1x Spyinvisible slušalica
1x Upravljačka kutija (u obliku kreditne kartice) s integriranim pojačalom i mikrofonom na SIM kartici
1x USB kabel
1x baterija
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi