Bežični odašiljač - WiFi kutija za kamere za vožnju unatrag

Kod artikla: 19-037 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 73,34 U$
Cijena uklj. PDV 88,00 U$
- +

Opis proizvoda Bežični odašiljač - WiFi kutija za kamere za vožnju unatrag

Bežični odašiljač - WiFi kutija za kamere za vožnju unatrag - mobilna veza putem aplikacije. Jednostavna instalacija i prikaz kamere za vožnju unatrag na vašem mobilnom telefonu.   Idealan izbor za vas da imate kameru za vožnju unatrag u automobilu bez potrebe za ugradnjom monitora. Za ovaj WiFi konverter trebate samo svoj mobilni telefon i bilo koju kameru za vožnju unatrag koja ima video cinch konektor. Ne morate imati nikakav monitor na kameri. S Google Playa ili iTunesa možete preuzeti aplikaciju pod nazivom WIFI AVIN koja vam omogućuje povezivanje s Wifi kutijom putem mobilnog telefona.

Podrška za Android i iOS. Slika s kamere za vožnju unatrag bit će prikazana na vašem mobilnom telefonu. Domet wifi odašiljača je 10m, što je dovoljno za ugradnju uređaja u automobile i kombije. Instalacija je vrlo jednostavna. Wifi pretvarač ima tri konektora. Jedan od njih je konektor za napajanje za wifi kutiju koji se može spojiti na stalno napajanje ili na farove vašeg automobila.

wifi odašiljač kutija za kameru za vožnju unatrag

Drugi kabel služi za spajanje video cinch konektora s kamere. Spojite napajanje na treći konektor. Kamera će se napajati izravno iz Wifi kutije, što vam olakšava jer ne morate priključiti kabel za napajanje u kameru. Čim se mobilni telefon poveže preko wifi mreže s odašiljačem, aplikacija će se automatski pokrenuti i prikazati kameru za vožnju unatrag. Kada spojite priključak za napajanje na svjetla za vožnju unatrag, Wifi kutija će se uključiti samo kada se pomaknete unatrag. Nakon vožnje unatrag, potrebno je 7 sekundi za stvaranje wifi mreže i pokretanje aplikacije koja prikazuje kameru za vožnju unatrag. Kod instalacije na stalno napajanje, wifi mreža se stvara nakon pokretanja . Zatim samo kliknite na ikonu mobilne aplikacije da biste vidjeli kameru za vožnju unatrag.

wifi konverter za auto

Prikazivanje kamere za gledanje na vašem mobilnom telefonu
Sve je jednostavno putem aplikacije preuzete putem Google Playa
Ne morate instalirati monitor za kameru za vožnju unatrag
Jednostavna instalacija cijelog uređaja

Tehnički podaci:

Podrška op. sustav: Android, iOS
Frekvencija prijenosa: 2400MHz-2483,5MHz
Domet: 10m
Brzina kadrova: 30fps
Video rezolucija: VGA 640x480
Napajanje: DC 12V
Potrošnja struje: 110mAh (max)
Vodootporan: da
Težina: 80g
Dimenzije: 78x43x18mm
Radna temperatura: -10°C do +50°C
Radna vlažnost: 15% -85%


Sadržaj paketa:

1x Wifi odašiljač
1x antena
1x Kabel za napajanje

Komentari

Ostali proizvodi