Cijevna kamera - endoskop

Kod artikla: 92-006 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 68,75 U$
Cijena uklj. PDV 82,50 U$
- +

Opis proizvoda Cijevna kamera - endoskop

Kamera za cijevi - endoskop i druge kamere za inspekciju na prodaji online - povoljna cijena. Mi smo stručnjaci u svijetu kamera. USB pinhole kamera - endoskop promjera samo 5,5 mm i video rezolucije 640 * 480 piksela. Za izvrstan zapis čak i u teškim uvjetima osvjetljenja, endoskopska kamera ima ugrađenih 6 kom LED dioda.

Istražite čak i nepristupačna mjesta i stvorite jasnu sliku o njima putem računalne veze. Fleksibilni guski vrat dug 83 cm idealan je za vizualni pregled nepristupačnih mjesta. Prigušivo svjetlo kamere sa 6 LED dioda osigurava optimalno osvjetljenje. Napajanje se osigurava izravno preko USB-a. Pogodno za sve namjene gdje je potrebno vidjeti najsitnije detalje. Za rad je potrebno Windows® kompatibilno računalo. Duljina USB kabela je do 2 metra, što je dovoljno za većinu aplikacija.

USB kamera za pregled

Primjena: Pogodno za korištenje u sekcijama geodezijskih cijevi, objekata, opreme uređaja, podvodnih istraživanja, montaže, montaže, izgradnje, radionica, laboratorija, edukacije, održavanja i popravka automobila, provjera nepristupačnih mjesta itd.

Tehnički podaci:

Model: 98AC
Sučelje: USB 2.0
Podrška za operativni sustav: Windows
Senzor: 1/CMOS 10VGA
Rezolucija videa: 640 * 480 piksela
Brzina kadrova: 30 / fps - sličica u sekundi
Promjer kamere:. 5,5 mm
Izvori svjetla: LED (6 kom)
Duljina cijevne kamere: 830 mm
Otpornost na vodu: IP67
Duljina USB kabela: 2000 mm
Kut gledanja: 60°
Žarišna duljina: 3-8 cm

Komentari

Ostali proizvodi