Detektor RF signala + čistač bugova za GSM, GPS, RF uređaje

Kod artikla: 09-068 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 100,84 U$
Cijena uklj. PDV 121,00 U$
- +

Opis proizvoda Detektor RF signala + čistač bugova za GSM, GPS, RF uređaje

Detektor RF signala + čistač bugova za GSM, GPS, RF uređaje. Jedan od najboljih detektora s dvostrukom antenom za otkrivanje špijuna GSM, GPS, RF uređaja. Detektor otkriva prisutnost jakog zračenja radio signala u prostoriji i na taj način detektira mogući bug. Riječ je o poboljšanom detektoru s moćnom dvostrukom GSM i RF antenom , koja pruža bolju osjetljivost za otkrivanje radio valova , špijunskih uređaja, kao i detekciju većeg dometa . Iznimno visoka osjetljivost i širok raspon detekcije osigurat će visoku zaštitu vaše privatnosti od špijunskog slušanja vašeg mobilnog telefona, nadzora tijekom poslovnih sastanaka, ureda, domova, učionica, automobila, hotela, garderoba itd.

detektor RF signala

Detektor detektira prisutnost jakog zračenja u prostoru. Uz točnu zvučnu signalizaciju i LED indikatore, pokazuje jačinu signala za usmjeravanje u izvor zračenja ili na skriveni špijunski uređaj. Postavka osjetljivosti i raspon frekvencije detekcije dostupni su preko prekidača i gumba za osjetljivost.

čistač buba

Jedinstvenost uređaja u odnosu na konkurenciju na tržištu je prijam digitalnog signala i ne samo da proširuje frekvencijski raspon detekcije, već može učinkovito spriječiti smetnje signala . Inovativni detektor dizajniran je da upozorava na različite vrste špijunskog prisluškivanja, tragače vozila, tajni softver na mobilnim telefonima, uređaje za prevaru u igricama i druge špijunske uređaje.

Tehnički podaci:

Raspon komunikacije: 1MHz - 8000MHz
Detekcija dinamičkog raspona:> 73db
Osjetljivost detekcije: <0,03mw
Snaga detekcije: 1,2GHz bežična kamera: 10m², 2,4GHz: 15m²
Magnetski raspon: 10 ~ 20 mm
Pinhole kamera: 10 ~ 20 m
Mobitel: 2G, 3G, 4G 10m²
Baterija: 3,7V 1000mAH
Radno vrijeme: 8 - 12h.
Dimenzije: 20,6 cm (visina) x 5,4 cm (širina)
Težina: 120g

Sadržaj paketa:

1x detektor
2x antena (GSM, RF)
1x Micro USB kabel
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi