Detektor skrivene kamere - Spy Finder Mini s IR LED 940nm + 2,2" zaslon

Kod artikla: 09-081 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 110,00 U$
Cijena uklj. PDV 132,00 U$
- +

Opis proizvoda Detektor skrivene kamere - Spy Finder Mini s IR LED 940nm + 2,2" zaslon

Detektor skrivene kamere - Spy finder Mini s IR LED 940nm + 2,2" zaslon za dnevnu i noćnu upotrebu zahvaljujući IR LED 940nm s baterijom za višenamjensku upotrebu. Ovaj detektor skrivene kamere služi za zaštitu osobne privatnosti. Jednostavan je za rukovanje i brzo pronaći objektiv skrivene kamere.Također snima nevidljivi noćni vid skrivenih kamera za noćno špijuniranje (940nm).Sigurno će naći svoju primjenu u hotelima, pansionima, uredima, svlačionicama, javnim toaletima, teretanama itd.

Špijunske kamere mogu se sakriti u raznim stvarima , kao što su žarulja, detektor dima, zidni sat, lampa, TV, budilica, meteorološka stanica, zvučnik, olovka, privjesak za ključeve, naočale ili drugi predmeti. Zahvaljujući ovom uređaju možete učinkovito spriječiti prisluškivanje, tajno snimanje i zlouporabu osobnih podataka . Detektor će svakako cijeniti ljudi koji često koriste bankovne kartice, često putuju i spavaju u hotelima, lijepe žene koje svoju privatnost štite od paparazza . Možete ga koristiti i za poslovne sastanke, tajne sastanke, ispite i intervjue.

Detektor kamere - nalaz špijuna

Detektor kamere - pronalazač špijuna

Detektor ima 2 načina korištenja:

Način rada svjetla - može se koristiti danju, čak i noću - nakon uključivanja svjetla za detekciju, samo pogledajte u tražilo i provjerite prostoriju. mjesto gdje bi se trebale nalaziti skrivene kamere. Možete birati između četiri razine frekvencije bljeskanja. Vidjet ćete leću skrivene kamere kao svijetlu svjetlucavu crvenu točku (točku) kada svjetlo detekcije usmjerite na skrivenu kameru.

Način rada s LCD zaslonom - može se koristiti samo noću - nakon uključivanja detektorskih svjetala i monitora, možete početi skenirati prostoriju, odnosno lokacije na kojima bi se trebale nalaziti skrivene kamere. Možete birati između četiri razine frekvencije bljeskanja. Vidjet ćete leću skrivene kamere kao svijetlu svjetlucavu crvenu točku (točku) kada svjetlo detekcije usmjerite na skrivenu kameru.

Najbolji detektor skrivene kamere

najbolji detektor skrivene kamere s IR LED i 2,2" zaslonom

Zahvaljujući minijaturnim dimenzijama i maloj težini, ovaj detektor uvijek možete imati sa sobom.

mini detektor skrivene kamere

U paketu je i testna leća te testna noćna IR LED nevidljiva svjetiljka s kojom ćete naučiti brzo otkrivati skrivene kamere i kamere za noćno gledanje.

camera detector - profesionalno otkrivanje skrivenih kamera

Značajke:

malih dimenzija i male težine
podesiva frekvencija detekcijskih svjetala
monitor
punjiva baterija
testna kamera


Specifikacija:

Napajanje: ugrađena punjiva litijska baterija kapaciteta 450mAh
Punjenje: pomoću DC5V/1A USB kabela
Način mirovanja: pribl. do 3 mjeseca
Vrijeme punjenja: 3-4 sata
Vrijeme rada: 2-2,5 sati
Veličina monitora: 2,2"
Težina: 160g
Dimenzije: 10,3x6,2x1,5 cm

Sadržaj paketa:

1x detektor skrivene kamere
1x mikro USB kabel za punjenje
1x Test kamera - leća + IR LED svjetlo za noćno gledanje
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi