DOD LS475W+ DVR za auto s FULL HD 60fps + GPS

Kod artikla: 55-037 Imam pitanje
Proizvođač DOD
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 330,00 U$
Cijena uklj. PDV 396,00 U$
- +

Opis proizvoda DOD LS475W+ DVR za auto s FULL HD 60fps + GPS

TOP auto kamera DOD LS475W+ s FULL HD 60fps + GPS logger sa 10x bržim ažuriranjem, 145° kut gledanja, 6G staklena leća, ISO do 12800, WDR 2.0.

DOD LS475W + izravni je nasljednik DOD LS470W+ i pripada najnovijim DOD kamerama. Nastavlja se u popularnoj liniji fotoaparata LS470W, novi DOD LS475W+ sada čini još jedan korak naprijed i dodaje niz jedinstvenih značajki. FULL HD rezolucija 1920x1080P pri 60fps (sličica u sekundi) , do 128 GB micro SD podrška (standardne kamere do 32GB) gdje se može pohraniti do 18 sati snimanja, baterija do 900mAh , široki kut gledanja od 145° i velika 3" TFT LCD zaslon 16:9. Opremljen je potpuno novim senzorom SONY STARVIS (Vidljivost zvijezde) IMX291 koji nudi revolucionarni noćni način rada čak i u potpunom mraku!

Vrhunski kamkorder koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.

Ls475w auto dvr + način rada za parkiranje

DOD LS475W+ ima H.264 kompresiju slike, MOV datoteku , protok podataka pribl. 20 Mbps. Jedna minuta videozapisa u rezoluciji 1080p 60fps je otprilike. 150 MB. Možete okrenuti sliku za 180° (kamera se može montirati "niz glavu"). Ima vrlo koristan dodatak – podesivi kružni polarizacijski filter koji učinkovito smanjuje reflektiranu svjetlost.

Tehnološki, ovo je kamera za automobil "sljedeće generacije" - s najnovijim tehnologijama (optika, mikročipovi, funkcije) koje nudi tržište automobila.

Certificirani kamkorder za korištenje u cijeloj EU (tj. u Austriji, Njemačkoj i drugim zemljama članicama). Zadovoljavaju kriterije tehničkih normi i mogu se koristiti u vozilu.

SONY STARVIS senzor - (Vidljivost zvijezda ili vidljivost u svjetlu zvijezda)6G staklena leća - kombinacija šest slojeva stakla, pruža zapanjujuće svijetlu, čistu i neiskrivljenu sliku. Ima 10x brzi GPS procesor, najbrža GPS tehnologija automobila osigurava precizno praćenje brzine vozila i ultra brze GPS pozicije na vašem putu. Paket dolazi s potpuno novim redizajniranim i poboljšanim softverom na vašem računalu - DOD GPS 2.0 player.

Velika prednost je poboljšani sustav načina parkiranja nove generacije koji će početi snimati 15 sekundi prije nego što otkrije kretanje. To će osigurati da imate zapis o tome što se dogodilo od početka do kraja. Kad nastavite s vožnjom, kamera se vraća na snimanje u načinu rada petlje.

Lider na tržištu sigurnosti i nadzora automobila

Ls475w+ način parkiranja za dod kameru

Kamera se lako može pričvrstiti na vjetrobran pomoću usisne čaše s držačem koji se na jednostavan način učvršćuje u kameru. Široki kut gledanja od 145° bilježi događaje ispred vozila i sa strane, automatska kalibracija vremena pomoću GPS-a. Također ćete cijeniti funkciju GPS zapisivača vašeg zapisa vožnje (GPS lokacija, trenutna brzina). Moći ćete gledati videozapise na svom računalu s isporučenim softverom. Idealno za tvrtke za kontrolu vožnje osoblja, profesionalnih vozača. Kamera se može spojiti na napajanje od 12/24V, tako da je osim u automobilu moguće koristiti i za druga vozila, kamione ili autobuse. U slučaju nezgode, jakog kočenja ili naginjanja automobila, komplet kamera ima funkciju G senzora koji štiti datoteke od udara. Također, u hitnim slučajevima, korisnici mogu ručno zaštititi postojeću datoteku dugim pritiskom na tipku "SOS". Izbornik kamere dostupan je i na slovačkom jeziku.

Novi modeli auto kamera DOD LS475W+, LS500W i RC500S+ trenutno su vrh ponude crnih kutija na svjetskom tržištu.

To dokazuju ne samo korištene tehnologije, već uglavnom zadovoljstvo vozača koji aktivno koriste ove kamere. Cijena im je relativno viša, ali nude vrhunsku tehnologiju i izrađuju zapise koji se mogu koristiti i kao dokaz u nesreći . S ovim kamerama nije moguće, da niste u mogućnosti pročitati registarske tablice vozila koje vam je oštetilo ili prijetilo.

Podržava do 128 GB micro SD kartica (oko 18 sati snimanja)

Ls475w+ kamera najnovije generacije

Značajke proizvoda:

Izvrsna FULL HD rezolucija 1080p pri 60fps
Smanjenje zamućenja pokreta
Prošireni ISO raspon do ISO 12800
Napredna WDR 2.0 tehnologija - zadivljujući video pri svakom svjetlu
Podesivi kružni polarizacijski filter
Nadzor parkinga

1080p @ 60fps kinematičko snimanje videa
Korisnicima nudi stabilizirano i kontinuirano snimanje videa pri 1080P sa 60 sličica u sekundi, povećavajući količinu detalja koje možete vidjeti.

Ls475w+ puna hd rezolucija

Smanjenje zamućenja pokreta
Drugi vozači idu prebrzo i njihove registarske tablice mogu biti isprane na videu? Tehnologija smanjenja zamućenja u pokretu koristi se za povećanje jasnoće objekata koji se brzo kreću.

dod Ls475w+ smanjenje zamućene slike

Prošireni ISO raspon do 12800
DOD LS475W+ ima novi Sony STARVIS CMOS senzor s poboljšanom osjetljivošću ne samo u normalnom osvjetljenju, već iu uvjetima lošeg osvjetljenja. Povećani domet povećava svjetlinu objekata koji se brzo kreću noću. Kamera sada može snimiti još više detalja u uvjetima ultra slabog osvjetljenja.

dod Ls475w+ iso 12800

Napredna WDR 2.0 tehnologija
Zadivljujući video pri svakom svjetlu i uravnoteženoj ekspoziciji u svim uvjetima. Noćne snimke čini svjetlijim i smanjuje izloženost svjetlu kako bi se postigla najljepša slika.

dod ls475w+ wdr tehnologija

Veliki otvor blende f/1.6, visoke performanse pri slabom osvjetljenju
Veliki otvor blende odražava količinu svjetlosti koja pada na senzor prilikom snimanja. Što je veći otvor blende (manji broj f), to će senzor kamere uhvatiti više svjetla. S najširim otvorom blende, koji je 66% veći od konkurencije na tržištu, DOD kamere proizvode najoštriju sliku.

dod ls475w+ prednji i stražnji otvor blende f/1.6

6G oštra staklena leća
Oštra leća sa 6 elemenata, izrađena od šest slojeva stakla, pruža zadivljujuću, čistu i neiskrivljenu sliku

dod ls475w+ 6G staklena leća

Široki kut gledanja 145°
Snimanje slike pod širokim kutom gledanja od 145° za optimalnu pokrivenost i jasnoću. Prednja kamera opremljena je iznimno širokokutnom lećom, koja povećava domet snimanja, jer panoramski pogled na prednji dio vozila hvata sve strane bez izobličenja (dakle, nema iskrivljene slike).

dod ls475w+ široki kut gledanja

Podesivi kružni polarizacijski filter - učinkovito smanjuje reflektiranu svjetlost
Podesivi filter eliminira zasljepljivanje vjetrobranskog stakla i istovremeno povećava zasićenost. Smanjuje neželjene refleksije i pretjeranu ekspoziciju ili efekte polarizacije kako bi osigurao najkvalitetniju sliku i zaštitio vaš objektiv.

dod ls475w+ polarizacijski filtar

Veliki 3" LCD ekran
Veliki široki zaslon od 3" 16:9 - kamera ima veliki zaslon širokog zaslona, ​​koji nudi svijetao i veliki zaslon prikladan za pregled postavki i reprodukciju videozapisa izravno na zaslonu kamere.

dod ls475w+ ekran od 3 inča

Baterija visokih performansi
Li-ion baterija visokih performansi 900mAh (DOD LS470W+ ima 650mAh). U nedostatku napajanja, povećava vrijeme nadzora (način parkiranja) i tako pruža veću zaštitu.

dod ls475w+ snažna baterija

Nadzor parkinga
Ovim nadzorom parkiranja bit ćete zadovoljni čak i kada parkirate i ostavite automobil. Poboljšani način rada parkiranja , koji se automatski pokreće 10 minuta nakon napuštanja vozila. Kad nastavite s vožnjom, kamera se vraća u način snimanja u petlji. Sa SONY STARVIS senzorom također možete uživati ​​u revolucionarnom noćnom vidu za prednju kameru, pa čak i u potpunom mraku.

dod ls475w+ parking nadzor

U slučaju detekcije pokreta prednje ili stražnje kamere , ili u slučaju sudara, počinje snimanje videa i zaključava datoteku. Kamkorder počinje snimati 15 sekundi prije nego što se detektira pokret ili udar, što osigurava da ćete imati zapis o tome što se dogodilo od početka do kraja. Uvjet je da se kamera mora napajati preko akumulatora automobila pomoću seta kabela za trajnu ugradnju u DOD DP4.

GPS procesor sa brzinom od 10 Hz

Integriran s najbržim GPS-om brzine 10Hz, bilježi preciznije podatke o lokaciji i brzini vozila. Omogućuje vam snimanje rute na karti dok gledate videozapise u DOD playeru. Trenutno je to najbrže ažuriranje GPS-a koje se koristi u kamkorderima.

dod ls475w+ 10x gps procesor

DOD GPS Player V2.0
Nova verzija DOD GPS Playera 2.0 s poboljšanim korisničkim sučeljem još je s boljom jasnoćom. Prikazuje FULL HD video zapise s podacima u stvarnom vremenu kao što su brzina vozila, GPS koordinate, preopterećenje. Internetska veza prikazuje trenutnu lokaciju vozila na Google kartama.

dod gps player

Detekcija radara brzine
Sustav vas podsjeća da ste u blizini lokacije s ograničenom brzinom i na kojoj se može postaviti radar kako biste mogli usporiti. Izbjegavajte zamke i uvijek imajte svoju vožnju pod kontrolom.
* Trenutno sustav podržava sljedeće zemlje: SAD, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Sinkronizacija vremena i datuma
Automatska kalibracija vremena, neovisna o ručnom podešavanju vremena. S ugrađenim GPS procesorom brzine 10x, može točno kalibrirati lokalno vrijeme i automatski ga pohraniti u memoriju fotoaparata.
Analiza puta
To je nova značajka za izračunavanje udaljenosti, vremena i prosječne brzine vaše rute od točke A do točke B. Na primjer, možete pronaći najkraći ili najbrži način rada od kuće, na temelju podataka iz analize puta. To je vrlo ekonomičan i praktičan način za uštedu vremena i potrošnje goriva.
Zaštita G-senzora od udara
U slučaju nesreće, naglog kočenja ili naginjanja automobila, automatski će zaštititi sve pohranjene i trenutne zapise. S ovom značajkom datoteke se neće brisati ili prepisivati, čak ni kada se snimaju u vremenskoj petlji.

Ručno zaključavanje datoteke - SOS zaštita
U slučaju nužde, omogućuje korisnicima da zaštite postojeću datoteku dugim pritiskom na tipku "SOS", što čuva datoteku od petlje snimanja i štiti od prepisivanja drugim datotekama.

Automatsko snimanje i gašenje
Nakon što se vozilo pokrene, kamera će automatski početi snimati. Kada ugasite motor, kamera se automatski isključuje bez pritiskanja bilo koje tipke.

Loop recording - Ciklično snimanje
Kada je prostor za pohranu na umetnutoj microSD kartici popunjen, ona može automatski prepisati starije datoteke novima, tako da se datoteke stalno iznova brišu.

Zaštita lozinkom
Nakon što postavite zaporku, možete spriječiti druge da brišu vaše videozapise ili fotografije. Ovo je vrlo korisna značajka za tvrtke koje imaju svoje upravljačke programe.

Podržava Micro SD kartice od 128 GB
4x veća memorijska kompatibilnost u usporedbi sa starijim modelima fotoaparata, podržava do 128 GB micro SD s više od 18 sati snimanja.

Tehnički podaci:

Video rezolucija: 1920x1080 @ 60fps
Senzor: SONY STARVIS CMOS senzor
Širokokutni objektiv: 145°
Otvor blende: f/1.6
ISO osjetljivost: do ISO 12800
Zaslon: 3" TFT LCD 16:9
Video format: MOV
Mediji za snimanje: Micro SDHC/SDXC Class 10 (do 128 GB podrška)
Audio: mikrofon i zvučnik (mono) uključeni
Baterija: litijska baterija kapaciteta 3,7V 900mAh
Ulazna snaga: 5V 1A
Veličina: 112,6 (D) x 71,9 (Š) x 36,4 (V) mm, (4,4"x 2,8" x 1,4")
Težina: 145g
Radna temperatura: -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)

Isporučeni pribor:

1x Profi auto kamera DOD LS475W+
1x auto punjač 12-24V (4M produžni kabel)
1x Držač zgloba
1x CPL filter
1x priručnik

dod ls475w+ pribor

Komentari

Ostali proizvodi