DVOSTRUKA auto kamera s WiFi/GPS/ADAS/CLOUD s 2K + Parking modom - G-NET GONQ

Kod artikla: 55-226 Imam pitanje
Proizvođač /
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 320,84 U$
Cijena uklj. PDV 385,00 U$
- +

Opis proizvoda DVOSTRUKA auto kamera s WiFi/GPS/ADAS/CLOUD s 2K + Parking modom - G-NET GONQ

DUALNA auto kamera sa WiFi/GPS/ADAS/CLOUD sa 2K + Parking modom - G-NET GONQ, ima Sony Starvis senzor, WDR tehnologiju i kut gledanja od 140°. Zahvaljujući ovoj auto kameri imat ćete snimku vožnje ispred vozila, u vozilu i iza njega . Prednja kamera pruža 2K video rezoluciju , kameru koja snima unutrašnjost vozila kao i kameru postavljenu da snima što se događa iza vozila (stražnja kamera).

Zahvaljujući visokoj rezoluciji , Sony Starvis senzoru, WDR tehnologiji, H.265 kompresiji i širokom kutu gledanja do 140° (prednja kamera) i 140° (stražnja kamera) snimke s kamere bit će vrhunske kvalitete i iskoristive čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja. Ostale funkcije, kao što su snimanje u petlji, način parkiranja, GPS, G senzor ili podrška za mikro SDXC kartice do 512 GB, također su samo po sebi razumljive.

Jedinstvena FULL HD dvostruka kamera s vanjskom stražnjom kamerom i praćenjem GPS lokacije uživo putem Clouda

Dvostruka GPS kamera za automobil (prednja/stražnja) s 2K + WIFI načinom parkiranja

Ekskluzivni player video datoteka za PC - G-NET PC VIEWER

Prilagođeni player snimljenih video datoteka za stolno računalo s jasnim rasporedom i intuitivnim upravljanjem.

Ekskluzivni player video datoteka za PC - GNET

Cloud podrška

„G-Syncloud“ za sustav upravljanja voznim parkom koristeći vlastitu CLOUD tehnologiju za daljinski nadzor. Kapacitet pohrane premašuje ograničenje pohrane memorijske kartice kamere na kontrolnoj tabli.

podrška u oblaku - gnet auto kamere

VIDEO kako radi usluga CLOUD

daljinski nadzor kamere u oblaku

Prijenos uživo - GPS praćenje uživo

Pratite ponašanje vozača i provjerite status vozila u stvarnom vremenu. Naša nadzorna kamera dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Uvijek imajte pregled gdje se nalaze vaša vozila, pratite promet i pratite rutu vozača bez potrebe da fizički provjeravate vozače. Osnovna funkcija je praćenje motornog vozila, bilo da se radi o automobilu ili kamionu. Ako je vozilo online, njegova trenutna lokacija bit će prikazana na karti i možete nastaviti pratiti njegovu rutu. Ako je izvan mreže, prikazat će se njegova zadnja poznata lokacija. Nakon pokretanja arhivirane vožnje možete vidjeti njezino kretanje na karti. Detaljnim rasporedom možete vidjeti u koje vrijeme, na kojem mjestu i točno kojoj adresi se vozilo u tom trenutku nalazilo. Funkcija GEO FENCE za slanje e-mail obavijesti prilikom napuštanja označenog područja (ako slučajno vozač vozila skrene s planirane rute). Za korištenje funkcija potrebno je kupiti licencu za praćenje putem Clouda. Preko oblaka možete pregledavati i video zapise s vožnje gdje se podaci arhiviraju. Uvjet je dostupnost internetske veze (idealno preko mobilnog rutera sa SIM podrškom direktno na upaljač automobila).

Imate izbor različitih programa u CLOUD-u (besplatnih ili plaćenih ovisno o prostoru za pohranu ili podršci funkcija).

live stream - auto kamera

HDR visoke kvalitete

HDR se aktivira kako bi se uklonilo zamućivanje svjetala tijekom vožnje i prikazuje jasnu kvalitetu snimanja u različitim uvjetima osvjetljenja. Korištenje HDR-a pri prolasku kroz mračni tunel prilagođava refleksije svjetla u tunelu tako da je slika jasno vidljiva. Kada prolazite kroz blistavu stazu, sunčeva svjetlost je pravilno podešena kako bi okolni objekti izgledali oštro i bez zamućenja.

auto kamera - HDR funkcija

ADAS je sustav pomoći u sigurnoj vožnji za sigurno okruženje vozača

FVSA – Alarm za automobil koji vozi ispred vas. Kada je udaljenost od vozila koje stoji ispred Vas veća od 2 metra (to znači da se vozilo pomaknulo), na LCD zaslonu će se uz zvučni signal prikazati ikona vozila.
FCWS - Sustav upozorenja na prednji sudar. Kada je udaljenost između vozila ispred vas mala, a brzina vozila velika i ona se odjednom naglo smanji. Pojavit će se ikona upozorenja na sudar s upozorenjem.
LDWS - Sustav upozorenja na napuštanje trake. Ako tijekom vožnje napustite traku, to će biti prikazano žutom ili crvenom crtom sa zvukom upozorenja. Obavijest radi samo ako je brzina iznad postavljenog ograničenja.

Točke detekcije trake, prednji izlazi i ikone upozorenja na sudar vidljive su samo kada je LCD zaslon aktivan. Postavke ADAS-a mogu se postaviti samo nakon povezivanja GPS antene.

adas sustav auto kamera

Kvaliteta u svakom detalju

Ova auto kamera koristi najnaprednije tehnologije i sve korištene komponente dizajnirane su za najjasniju sliku i napredne funkcije koje će vas zasigurno uvjeriti da je ovo doista jedinstvena među auto kamerama.

dvostruka auto kamera s praćenjem uživo

Izvrstan kut gledanja 140˚

Pretjerani kut kamere lomi sliku, uzrokujući nuspojave kao što su izobličenje i izobličenje slike. Ova kamera ima optimalan kut snimanja od 140 stupnjeva za obje kamere.

Odličan kut snimanja od 140 stupnjeva - auto kamere

LBP funkcija za zaštitu akumulatora vozila od pražnjenja

Riječ je o inteligentnoj funkciji Safe Guard koja automatski isključuje snimanje kada napon padne ispod navedenog napona i prekida napajanje kako bi zaštitio akumulator vozila. Postavke je moguće izvršiti izravno iz specijaliziranog GNET PC VIEWER-a, a napon vozila moguće je provjeriti na snimljenom videu vozila.

LBP funkcija za zaštitu akumulatora vozila od pražnjenja

Nova video kompresija H.265

Auto kamera opremljena je novom H.265 kompresijom koja osigurava da se snimke spremaju u manjoj veličini. Snimka snimljena ovom kompresijom zauzet će 30% manje prostora na memorijskoj kartici , a kvaliteta slike će ostati očuvana. Dakle, memorijska kartica može primiti mnogo više snimaka u usporedbi sa starijom H.264 kompresijom.

gnet auto kamera - H.265 video kompresija

Prilagođena konfiguracija pomoću APP-a na pametnom telefonu

Pomoću aplikacije za pametni telefon (iOS/Android) možete ažurirati firmware i reproducirati video, kao i konfigurirati različite postavke. Svoj pametni telefon možete povezati samo s WiFi ključem spojenim na kameru.
*Ako je funkcija CLOUD uključena, isključite funkciju IOT/WiFi

aplikacija za pametni telefon - wifi auto kamera

Sony STARVIS senzor

Sony STARVIS je tehnologija pozadinskog osvjetljenja piksela koja se koristi u CMOS senzorima slike za vrhunske kamere. Odlikuje se visokom osjetljivošću i postiže visoku kvalitetu slike u vidljivom svjetlu, ali iu područjima gdje bi kamera inače morala koristiti infracrveno osvjetljenje. Sa Sony STARVIS CMOS senzorom visokih performansi, velikom lećom od 6 stakala, ova kamera za automobil može automatski povećati ekspoziciju u mračnim situacijama za snimanje jasnih videozapisa .

sony starvis senzor - gnet auto kamera

Pouzdan svjedok nesreće

Zahvaljujući ugrađenom G-senzoru, GONQ auto kamera pouzdan je partner iu kriznim situacijama. Kamera automatski detektira udar i zaključava datoteku kako se ne bi automatski izbrisala. Takva se datoteka pohranjuje u posebnu mapu gdje se ne može izbrisati funkcijom snimanja u petlji.

ugrađeni G-senzor - auto kamera

TIMELAPSE - TIMELINE

Funkcija ubrzanog rada automatski se koristi pri ulasku u način parkiranja. Način rada s vremenskim odmakom snima jednu sličicu po 1 sekundi, minimizirajući veličinu videa na duže vrijeme kako bi se zabilježilo sve što je potrebno tijekom cijelog vremena parkiranja.

timelapse auto kamera


Specifikacija:

Senzor slike: SONY Starvis (HDR)
Audio ulaz: Ugrađeni mikrofon
Video kompresija: H.265
Audio kompresija: ADPCM
Rezolucija prednje kamere: QHD (2560 x 1440) / stražnja kamera: QHD (2560 x 1440)
Broj sličica u sekundi Sve kamere: maks. 30 FPS
3G/4G/usmjerivač (opcionalno) Povežite se s withCLOUD™ putem 3G/4G/rutera telekomunikacijske mreže
Wi-Fi (opcionalno) Povežite se s GNET (iOS/Android) pametnim telefonom pomoću Wi-Fi ključa
Zapisnik događaja: G-senzor udar
Govornik: Da
Micro SD podrška do 512 GB
Vanjski GPS: sinkroniziran s Google kartama, praćenje lokacije i brzine
Kut gledanja kamere naprijed: 140˚, straga: 140˚
Napajanje: DC 12V - 24V
Dopuštena vrijednost struje isporučenog osigurača: 3A
Radna temperatura: -10 ℃ ~ 70 ℃
Radna vlažnost: 10~95%
Dimenzije (ŠxVxD, mm) Prednja kamera: 116x56x32, Stražnja kamera (uključujući držač): 44x38x28


Sadržaj paketa:

1x prednja kamera
1x stražnja kamera (kabel 6m)
1x 64GB mikro SD kartica
1x GPS modul
1x wifi ključ
1x OBD kabel za napajanje
1x set za montažu sa vijcima
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi