Džepni prevoditelj na 72 jezika i fotografija - DOSMONO T2

Kod artikla: 70-011 Imam pitanje
Proizvođač DOSMONO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 293,34 U$
Cijena uklj. PDV 352,00 U$
- +

Opis proizvoda Džepni prevoditelj na 72 jezika i fotografija - DOSMONO T2

Džepni prevoditelj na 72 jezika + fotografija - Dosmono T2 s Bluetooth/WiFi i 4G vezom, s velikim zaslonom u boji od 3,7" može prevoditi govor i fotografije. Pametni prevoditelj snimljenih tekstova na 28 jezika. Elektronski glasovni prevoditelj je opremljen kamerom i 3,7" zaslonom osjetljivim na dodir . Džepni prevoditelj može upravljati glasovnim prijevodom na 72 jezika i na 28 jezika također može prevoditi tekst (putem fotografiranih slika) . Riječ je o višenamjenskom uređaju s elektroničkim dvosmjernim prevoditeljem , koji između ostalog uključuje funkciju "pritisnite za razgovor" (pritisnite i razgovarajte na bazi Walkie-Talkiea), turistički vodič, Bluetooth i WiFi vezu, 4G mrežu putem ugrađene SIM kartica i mnoge druge dodatne funkcije. Možete početi prevoditi razgovore sa strancima i sve ostalo što trebate prevesti. Nema više tumača ili vodiča na odmoru, ovaj elektronički online glasovni prevoditelj je dovoljan za vas.

Veliki zaslon osjetljiv na dodir u punoj boji od 3,7" omogućuje praktično upravljanje raznim značajkama uređaja. Prevoditelj glasa ima ugrađenu stražnju kameru od 13 Mpx za snimanje ne samo visokokvalitetnih slika, već i za snimanje teksta na stranom jeziku, te prevoditelj će ga naknadno prevesti na odabrani jezik.

Sljedećih 28 jezika podržano je za prevođenje fotografiranih rečenica i tekstova: kineski (mandarinski), engleski (Sjedinjene Američke Države), arapski, danski (Danska), njemački (Njemačka), španjolski (Španjolska), finski (Finska), talijanski (Italija), poljski (Poljska), portugalski (Portugal), švedski (Švedska), indonezijski (Indonezija), češki (Češka), filipinski (Filipini), hrvatski (Hrvatska), islandski (Island), mađarski (Mađarska), Vijetnamski (Vijetnam), turski (Turska), grčki (Grčka), bugarski (Bugarska), ukrajinski (Ukrajina), hebrejski, tajlandski (Tajland), francuski (Francuska), japanski (Japan), korejski (Južna Koreja), ruski ( Rusija).

Najbolji prevoditelj za online prijevode rečenica i tekstova - Dosmono T2.

Džepni prevoditelj - Pametni prevoditelj DOSMONO T2

dosmono prevoditelj

Nemojte više prestati upoznavati nove zemlje zbog jezične barijere, prepustite komunikaciju inovativnom prevoditelju.

Revolucionarni online prevoditelj prikladan je za svakodnevnu upotrebu u životu i poslu zbog svog praktičnog, laganog i kvalitetnog dizajna. Koristeći tehnologiju glasovnog prevođenja svjetske klase i uslugu prevođenja u oblaku Microsoft Azure, stopa prepoznavanja prijevoda je do 97% . Uz podršku za 72 jezika, vaša ograničenja putovanja bit će neograničena i više nećete morati odlučivati ​​hoćete li posjetiti strane zemlje ili ne otići u inozemstvo zbog jezične barijere.
dosmono t2

Prevoditelj skeniranih tekstova

Rukopisi, dokumenti, logotipi, natpisi - prevoditelj sve to prevodi bez problema. Samo skenirajte tekst koji želite prevesti i na zaslonu će se prikazati prijevod na jezik koji vam je potreban.

prevoditelj govora i fotografija

Turistički vodič

Vaš uređaj ima značajku vodiča s kojom se nećete izgubiti ni u jednoj zemlji. Pružit će vam dovoljno informacija o zemlji koju posjećujete, za upoznavanje s lokalnom poviješću, zemljopisom, klimom, kulturom, hranom i tako dalje.
Također će vam preporučiti savjete za izlete, sportske aktivnosti ili pješačke staze. U ovom uređaju pronaći ćete i kalkulator za preračunavanje valuta i za različite mjerne jedinice.

prevoditelj govora

Globalna jezična komunikacija

Na temelju signala globalne 4G mreže možete kreirati grupu za komunikaciju između korisnika DOSMONO prevoditelja. Generirat ćete komunikacijski kod za stvaranje privatne grupe i možete komunicirati sa svojim prijateljima ili poslovnim partnerima.
Dostupno je do 6 kanala za komunikaciju s više korisnika na njihovim jezicima tijekom poslovnih sastanaka, putovanja itd.

tumač za fotografije

Digitalni tumač podržava 4G mrežu - SIM karticu

Na stražnjoj strani uređaja pomoću priložene pincete izvadite držač za Nano SIM karticu.
Zatim umetnite SIM karticu (sa zlatnim čipom prema dolje) u držač i ponovno umetnite držač u uređaj.

wifi prevoditelj

Ekstra dugo trajanje baterije u stanju pripravnosti

Integrirana baterija prevoditelja veličine 3300 mAh puni se za cca 3 sata, a zatim osigurava radno vrijeme 8-10 sati, u stanju pripravnosti do 72 sata (3 dana).

Integrirani sustav online prevoditelja podržava 72 jezika

Engleski, kineski, arapski, danski, njemački, španjolski, australski, francuski, talijanski, japanski, korejski, portugalski, ruski, vijetnamski, tajlandski i mnogi drugi.

govorni tumač

Značajke:

PLUS Podrška za 72 jezika za glasovni prijevod
PLUS Podrška za 28 jezika za prevođenje tekstova i slika
PLUS 3,7" zaslon osjetljiv na dodir
PLUS Bluetooth, WiFi i 4G mrežna veza
PLUS 3,5 mm audio izlaz
PLUS Prevoditelj fotografija
PLUS Turistički vodič
PLUS Funkcija "Pritisnite za razgovor" između prevoditelja

Tehnički podaci:

Model: T2
Zaslon: 3,7" TFT LCD zaslon osjetljiv na dodir
Rezolucija zaslona: 800x480
Operativni sustav: Android
Mrežne postavke: Bluetooth/WiFi/4G
Jezična podrška: 72 za glasovni prijevod
Audio izlaz: 3,5 mm slušalice
Podržani formati: WAV, MP3, TXT
Ram: 1 GB
Memorija: 16 GB
Stražnja kamera: 13 Mpx
Baterija: 3300 mAh
Radno vrijeme: do 3 dana
Punjenje: mikro USB
Boja: crna, narančasta
Dimenzije: 128 mm (duljina) x 60 mm (širina) x 14 mm (debljina)
Težina: 144 g

Sadržaj paketa:

1x Multifunkcionalni prevoditelj
1x Micro USB kabel
1x pinceta
1x Korisnički priručnik

Komentari

Ostali proizvodi