Eksterna baterija velikog kapaciteta 20000 mAh

Kod artikla: 11-229 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 54,09 U$
Cijena uklj. PDV 64,90 U$ 99,00 U$
- +

Opis proizvoda Eksterna baterija velikog kapaciteta 20000 mAh

Eksterna baterija velikog kapaciteta 20000mAh - prijenosni punjač modernog je i elegantnog izgleda i presvučen je poliranim aluminijem, što osigurava zaštitu od mehaničkih oštećenja. Punjač super performansi dizajniran je za punjenje vašeg iPoda, iPhonea, mobilnih telefona, tableta, MP3 playera, GPS uređaja i još mnogo toga. Također može puniti vaše fotoaparate i foto-aparate, što je prikladno za odmor ili izlete u prirodu, gdje nemate pristup električnoj utičnici. Zahvaljujući kapacitetu baterije od 20000 mAh, puni bateriju klasičnog pametnog telefona više od 10 puta.

Power Bank uključuje novu Li-polimer bateriju koja jamči malu težinu, veliki kapacitet, minimalno samopražnjenje i izvrsne performanse. Baterija ima dva USB izlaza koji će vam omogućiti punjenje dva uređaja odjednom. Jedan od izlaza je USB 3 s izlaznim učinkom do 2,4 A zahvaljujući kojem se vaš uređaj puni brže od konvencionalnih powerbankova. Drugi USB izlaz ima 1.6A performanse. Vrijeme potpunog punjenja Powerbanka je 10 sati. Razinu napunjenosti baterije označavaju četiri LED diode, tako da se nikada ne dogodi da vam se POWERBANK isprazni, a vi za to nećete znati.

Punjač velikog kapaciteta

Vanjska baterija opremljena je pametnim čipovima kako bi se osigurala zaštita od prenapona, pregrijavanja, prekomjernog punjenja i potpunog pražnjenja. Upotreba je vrlo jednostavna. Samo povežite svoj uređaj putem USB kabela na vanjsku bateriju i uključite. Nakon punjenja, odspojite USB kabel uređaja i vanjska baterija će se nakon nekoliko sekundi automatski isključiti. Powerbank je idealan za festivale, kampiranje, putovanja, putovanja u inozemstvo ili kao izvor napajanja u nuždi za užurbane dane kada konvencionalne baterije u vašem uređaju jednostavno ne mogu pratiti vaše zahtjeve. Baterija će napuniti gotovo svaki prijenosni uređaj s priključcima USB mini/micro USB. Uređaj se lako puni pomoću USB kabela, bilo putem računala ili iz električne utičnice.

Značajke:

Zaštita od prenapona, pregrijavanja, prekomjernog punjenja i dubokog pražnjenja
Dva USB izlaza s performansama 2.4A i 1.6A
LED indikator pražnjenja vanjske baterije
Puni bateriju 10 puta više od trenutnog mobitela
Kapacitet baterije do 20000mAh
Li-polimer baterija

Tehnički podaci:

Vrsta baterije: Li-Pol
Izlaz: 5V / 2.4A, 5V / 1.6A
Ulaz: 5V / 2.5A
Kapacitet: 20000 mAh
Potpuno vrijeme punjenja: 10 sati
Životni vijek: 500 ciklusa punjenja
Radna temperatura: -20°C do +50°C
Zaštita od prenapona: da
Zaštita od pregrijavanja: da
Zaštita od prekomjernog punjenja: da
Potpuna zaštita od pražnjenja: da
Dimenzije: 156 * 72 * 18 mm
Težina: 340 g

Sadržaj:

1x vanjska baterija 20000mAh
1x USB kabel

Komentari

Ostali proizvodi