Full HD kamera olovka s 8 GB memorije

Kod artikla: 10-079 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 90,75 U$
Cijena uklj. PDV 108,90 U$
- +

Opis proizvoda Full HD kamera olovka s 8 GB memorije

Full HD kamera olovka s 8GB memorije - nova i jedinstvena kamkorder, koja je vrlo koristan špijunski proizvod. Snimanje na otvorenom ili u zatvorenom u visokoj video kvaliteti.

Mini kamera u olovci ili špijunskoj olovci ima ugrađenu kvalitetnu kameru koja snima video ili slika u izvrsnoj kvaliteti. Super senzor slike može snimati video čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Full HD 1080p pri 30 sličica u sekundi ili 720p do 60 sličica u sekundi uz H.264 video kompresiju. Olovka je također opremljena mikrofonom, punjivom baterijom i ugrađenom memorijom od 8 GB. Olovka je prikladna za snimanje u zatvorenom ili na otvorenom. Upravljanje olovkom je vrlo jednostavno s jednim gumbom. Sa Spy olovkom možete pisati i možete promijeniti uložak.

Dugim pritiskom na tipku s gornje strane kamera prelazi u standby mod, što je signalizirano plavom LED diodom, koja se nalazi na suprotnoj strani olovke, koja ostaje skrivena ispred okoline. Snimanje videa počinje pritiskom na tipku , a sljedećim pritiskom prekida se snimanje i video se sprema u internu memoriju. Snimak videa prikazuje datum i vrijeme snimanja.

Olovka za kameru HD

Dvostrukim klikom u stanju čekanja, olovka se prebacuje u način snimanja (plavi i zeleni LED indikator treperi). Sljedećim pritiskom na tipku stvara se slika koja se pohranjuje u internu memoriju. A zatim ponovljenim dvostrukim klikom olovka ponovno prelazi iz foto moda u video način. Punjenje je moguće preko USB priključka spojenog na računalo ili preko USB punjača (nije isporučen). Kada je spojen na računalo, uređaj se može koristiti kao standardni USB flash pogon za arhiviranje podataka.

Značajke:
Minijaturna mini DVR kamera skrivena u olovci.
Ugrađeni visokoosjetljivi mikrofon.
Povezivanje s računalom putem USB 2.0 porta.

Tehničke specifikacije:
Kut gledanja: 65 ̊
Minimalno osvjetljenje: 1 lux
Video format: MOV
Format kompresije: H.264
Rezolucija videa: 1920x1080, 1280x720
Video frekvencija: 1080p max. 30 fps, 720p max. 60 fps
Format fotografije: JPG 204x1536
USB sučelje: USB 2.0
Mogućnost punjenja baterije preko DC 5V/500mA adaptera
Kapacitet baterije: 380mAH
Dimenzije (duljina, promjer): 155 mm x 15 mm
Težina: 50 g

Paket sadrži:
1x olovka za pisanje sa skrivenom kamerom FULL HD i 8 GB memorije
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi