GPS tracker Profio S11 - vodootporni poklopac solarne ploče IPX7

Kod artikla: 10-579 Imam pitanje
novi GPS tracker Profio S11 - vodootporni poklopac solarne ploče IPX7
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 165,00 U$
Cijena uklj. PDV 198,00 U$
- +

Opis proizvoda GPS tracker Profio S11 - vodootporni poklopac solarne ploče IPX7

GPS tracker Profio S11 - vodootporni poklopac solarne ploče IPX7. GPS lokator ima bateriju kapaciteta 10000 mAh i aktivno praćenje. Ovaj GPS tracker pogodan je za kamione, kombije, kamp prikolice ili čamce, jahte i čamce. GPS praćenje brodova i vozila u stvarnom vremenu. Online GPS tracker (mobilna aplikacija) s baterijom od 10000 mAh. Snažna solarna ploča automatski puni ugrađenu bateriju, ne morate brinuti da će lokator ostati bez struje i da ćete izgubiti pojam nadziranog vozila ili plovila. GPS lokator montirate na vanjsku stranu nadziranog objekta i možete pratiti kretanje i trenutnu poziciju putem mobilne aplikacije.

GPS lokator sa solarnim panelom i trajanjem baterije do 2,5 godine

gps lokacija za automobile čamce karavane

Upravljanje voznim parkom

Ako posjedujete flotu vozila (brodova, jahti itd.) u svojoj tvrtki, imate priliku pratiti ih odjednom na jednom računu. Sa "Tracksolid" sustavom možete pratiti do 10.000 vozila istovremeno.

solarni GPS tracker

GPS uređaj za praćenje koristi se za praćenje i praćenje posuđenih isporuka, transportiranih dragocjenosti, iznajmljivanje teških strojeva i praćenje određene robe. GPS tracker također upozorava na neovlašteno ometanje ugradnje uređaja ili prilikom uklanjanja uređaja. U našoj e-trgovini možete kupiti najkvalitetnije GPS lokatore. Sve što trebate je SIM kartica (podatak/telefon) i GPS praćenje može biti aktivno odmah. GPS + LBS + WiFi pozicioniranje - do trostruke preciznosti za pozicioniranje u stvarnom vremenu. Nakon što online tracker ima dobar GPS signal, pronaći će ga putem GPS-a. Ako nema GPS signal, pronaći će ga putem LBS-a. Trostruko pozicioniranje omogućuje precizno i brzo označavanje lokacije. GPS modul je opremljen ultra jakim magnetom i vrlo je jednostavan i istovremeno fleksibilan za instalaciju za GPS praćenje vozila. Zaštita od rastavljanja sa svjetlosnim senzorom protiv krađe.

GPS praćenje vozila - GPS tracker - lokator lokacije

GPS uređaj korisniku omogućuje praćenje u obliku mobilne aplikacije pod nazivom „ TrackSolid PRO “ (iOS , Android) pomoću koje u realnom vremenu možete saznati lokaciju nadziranog vozila ili objekta te razne potrebne podatke.
Drugi oblik je praćenje GPS uređaja putem web sučelja " www.tracksolid.com ", koje možete koristiti putem računala, tableta, prijenosnog računala za praktično praćenje.

tracksolid za aplikaciju GPS lokatora

Na GPS tracker se možete povezati putem aplikacije na mobilnom telefonu, tabletu ili PC-u

Karta prikazuje vašu trenutnu poziciju s vremenom, brzinom i GPS koordinatama.

nadzor vozila - gps tracker

Aktivno prisluškivanje

Mogućnost pozivanja s odabranih SOS brojeva na GPS uređaj za praćenje kako biste mogli čuti zvukove (razgovor) oko uređaja gdje se nalazi. Tijekom ovog procesa praćenja zvuka, uređaj neće emitirati nikakav zvuk, tako da je promatranje tiho.

aktivno prisluškivanje - gps lokator

Vodootporna klasa IPX7 protiv vode i prašine

GPS lokator ima iznimno visok stupanj zaštite IPX7 (gdje se može uroniti na dubinu od 1m vode i potpunu otpornost na prašinu) omogućuje funkcionalnost uređaja čak i u iznimno zahtjevnim vanjskim okruženjima.

Vodootporni stupanj IPX7 - gps lokator profio s11

Alarm za neovlašteno uklanjanje GPS lokatora

Ako GPS lokator otkrije neovlašteno povlačenje putem svjetlosne tipke, poslat će se alarm u obliku poruke upozorenja i GPS praćenje će se automatski aktivirati na 20 minuta. Nakon 20 minuta uređaj se vraća u stanje pripravnosti.

GPS tracker - funkcija protiv neovlaštenog pristupa

Vibracijski alarm

Ako GPS lokator otkrije vibracije ili neočekivano premještanje, ili udarce ili oštećenje boje, aktivirat će se alarm. Uređaj šalje alarmnu poruku upozorenja.

vibrirajući alarm - online GPS lokator za praćenje

Zvučni alarm

Ako razina decibela prelazi 60 decibela (lom stakla, itd.), gps lokator automatski šalje alarm na unaprijed postavljeni SOS broj.

gps lokator - zvučni alarm

Funkcija GEO FENCE

Omogućuje slanje obavijesti e-poštom pri napuštanju označenog područja (ako vozač vozila slučajno skrene s planirane rute)

funkcija geofence - GPS tracker lokator

Trostruka GPS i LBS + WiFi lokalizacija

Ovaj uređaj za praćenje podržava GPS i LBS lokaciju. GPS je određivanje vanjskog položaja s točnošću manjom od 10 metara. LBS je određivanje položaja (na mjestima gdje nema gps signala) s točnošću manjom od 500 metara. Lokator se također može povezati na javnu WIFI mrežu i slati podatke o lokaciji putem Wifi-ja.

gps lokator - trostruka lokalizacija gps lbs wifi

Načini praćenja GPS lokatora

Način praćenja

U ovom načinu rada, uređaj šalje podatke o vašoj lokaciji aplikaciji, ovisno o tome kreće li se uređaj ili miruje. U ovom načinu rada moguće je postaviti dva intervala za slanje pozicije , jedan interval je kada je uređaj u pokretu. Ovaj interval se može postaviti od 10 sekundi do 3600 sekundi . Što je interval manji, to će češće ažurirati lokaciju u aplikaciji. Drugi interval se određuje kada uređaj miruje . Interval se može postaviti od 180 sekundi do 65535 sekundi . Ako je uređaj na jednom mjestu, nije potrebno da se pozicija ažurira u kraćim intervalima. Naravno, sve ovisi o korištenju uređaja.

Način rada za uštedu energije

U ovom načinu možete postaviti točno vrijeme kada bi se uređaj trebao probuditi i ažurirati svoju lokaciju , a zatim možete unijeti vrijeme koliko često bi se trebao probuditi. Budući da uređaj nije u potpunosti aktivan u ovom načinu rada i aktivira se samo u odabrano vrijeme, baterija se štedi , što omogućuje da uređaj traje jako dugo. U praksi, ovaj način rada radi tako da se postavi vrijeme aktivacije, na primjer, u 13:45, i postavi interval ponavljanja od, na primjer, 2 sata. Dakle, uređaj prvi put ažurira svoju lokaciju u 13:45, a sljedeće ažuriranje lokacije bit će u 15:45, a sljedeća lokacija se ažurira svaka 2 sata.

U ovom načinu rada uređaj može raditi s jednim punjenjem baterije otprilike 1-2 godine. Stoga, ako se lokacija ažurira jednom svaki dan.

solarni
napajanje
gps
ip67


Punjenje baterije solarne ploče


Upravljanje napajanjem - Inteligentno napajanje


GPS + LBS + WiFi pozicioniranje - pozicioniranje u stvarnom vremenu
IP67 vodootporan - vodonepropusnost GPS uređaja osigurava stabilan rad čak iu zahtjevnom vanjskom okruženju
baterija 10000 mah
alarm
Punjiva baterija od 10000 mAh - litijska baterija velikog kapaciteta osigurava dovoljno dugo napajanje uređaja

Alarm za skidanje poklopca   - alarm se aktivira kada se SIM kartica promijeni ili kada se pokuša rastaviti uređaj.

Tehnički podaci:

Komunikacijska mreža: GSM
Frekvencija komunikacije: Quad-band 850/900/1800/1900 MHz
Sustav pozicioniranja: GPS + WIFI + LBS
Učestalost: L1
Točnost lokacije: <2,5m
Osjetljivost praćenja: -162dBm
Osjetljivost senzora: -148dBm
Startna brzina: prosječna. vrući start unutar 1 sekunde; prosjek. hladan start unutar 32 sec.
Baterija: 10000 mAh / 3.7V litij-polimer baterija
Solarna ploča: 5.5V / 400mA
Načini rada: Praćenje, Ekonomični način rada
Stanje pripravnosti: u načinu štednje do 2,5 godine
LED indikator: uređaj je uključen (crveni), uređaj radi (zeleno)
SIM kartica: standardna SIM
Memorija: 32 + 32Mb
Senzor svjetla: da - upozorava prilikom demontaže uređaja
Funkcije: geo-ograda, upozorenje na nisku bateriju
Radna temperatura: -20 ℃ ~ 70 ℃
Radna vlažnost: 5-95%
IP zaštita: IP67
Težina: 637g
Dimenzije: 355x110x33 mm


Sadržaj paketa:

1x GPS lokator sa solarnim panelom Profio GPS S11
1x Set vijaka sa odvijačem
1x priručnik

!!! Za rad lokatora potrebno je kupiti licencu od 1-10 godina za praćenje kroz TRACKSOLID sustav !!!

Komentari

Ostali proizvodi