Kamera za detektor dima FULL HD + WIFi + IR LED

Kod artikla: 10-185 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 137,50 U$
Cijena uklj. PDV 165,00 U$
- +

Opis proizvoda Kamera za detektor dima FULL HD + WIFi + IR LED

Kamera za detektor dima FULL HD + WIFi + IR LED noćni vid. Kamera za dimni alarm za online skriveno praćenje ljudi putem WiFi-a s podrškom (Android/iOS) jamčit će vam sigurnost i kontrolu vašeg doma ili radnog prostora. Skrivena špijunska kamera - zadržite pregled onoga što se događa u prostoru koji želite nadzirati. Danas je važno da zaštitimo svoju privatnost i ono što volimo. Konvencionalne kamere još uvijek se često koriste, ali ponekad ne želimo da kamera bude vidljiva ili previše uočljiva. Ova skrivena kamera nalazi se u imitaciji senzora dima , što osigurava da je nitko neće primijetiti, a vi ćete snimiti sve što vam treba. Špijunska skrivena kamera koju možete kupiti online po povoljnoj cijeni izravno u našoj trgovini.

Wifi kamera detektora dima

Skrivena kamera u vašem stanu također ima prednost gledanja i praćenja, na primjer vaših kućnih ljubimaca ili djece dok ste na poslu - ne djeluje tako ometajuće kao konvencionalne kamere i zahvaljujući svom dizajnu savršeno se uklapa u prostoriju. Zahvaljujući kutu snimanja od 90 stupnjeva i zidnoj montaži, kamera snima mnogo više slika nego da je, primjerice, položena na stol. Također snima video sa zvukom i podržava micro sd kartice do 32 GB.

Detektor dima skrivene kamere​ - online praćenje životinja, kuće, konferencija ili djece putem WiFi-a.

skrivena kamera u detektoru dima

Najveća prednost je što ova video kamera ima WiFi . Na njega se možete povezati putem aplikacije dostupne i za Androi i za iOS i lako možete pratiti što se događa gdje god imate pristup internetu . Također možete promijeniti postavke kamere ili spremati slike ili videozapise izravno na svoj mobilni telefon. Špijunska kamera snima videozapise u Full HD -u - također možete promijeniti rezoluciju kamere u postavkama putem mobitela, što može spremiti podatke tijekom gledanja live streama. IR noćni vid poboljšava vidljivost u uvjetima lošeg osvjetljenja, tako da možete vidjeti što se točno događa čak i bez dnevnog svjetla. Kamera u detektoru dima snima materijal na mikro SD karticu do 32 GB. Kamera može raditi 1,5 sati kada je potpuno napunjena - ali ima veliku prednost što se također može napajati izravno iz izvora napajanja i stoga je ograničena samo veličinom memorijske kartice.

Nenametljiva kamera skrivena u imitaciji senzora dima.

kamera za dimni alarm

Tehničke specifikacije:

Rezolucija - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25 fps
Video format - AVI
Kompresija - H.264
Kut snimanja - 90 stupnjeva
Detekcija pokreta - do 6 metara
Min. osvjetljenje: 0,05lux
Maksimalno vrijeme snimanja - do 2 sata
Vrsta memorije - Micro SD kartica (nije uključena)
Maksimalni kapacitet mikro SD kartice: 32 GB
Kapacitet baterije: 2000mah
Potrošnja energije: 260mah/3,7V

Sadržaj paketa:

1x kamera u senzoru dima
1x kabel
1x adapter
1x Montažna šina
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi