Kamera zvučnika - špijunski Bluetooth zvučnik s FULL HD Wifi P2P kamerom + detekcija pokreta

Kod artikla: 10-633 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 146,66 U$
Cijena uklj. PDV 176,00 U$
- +

Opis proizvoda Kamera zvučnika - špijunski Bluetooth zvučnik s FULL HD Wifi P2P kamerom + detekcija pokreta

Kamera zvučnika - Bluetooth zvučnik s FULL HD rotirajućom Wifi P2P kamerom + detekcija pokreta + glazbeni player. FULL HD1080P skrivena kamera sa širokim kutom gledanja, mogućnost daljinske kontrole rotacije kamera za 180° . Ova USB wifi špijunira skrivenu kameru s FULL HD 1080p audio/video rezolucijom . Objektivom skrivene kućne kamere možete daljinski upravljati pomoću aplikacije na svom pametnom telefonu (iOS/Android). Sigurnosna kamera također ima detekciju pokreta.

Bluetooth zvučnik s FULL HD Wifi P2P rotirajućom kamerom


Govornik sa skrivenom kamerom . Ova špijunska kamera izgleda poput bluetooth zvučnika i potpuno je nenametljiva. Skrivena WiFi kamera s LIVE P2P internet prijenosom ima inteligentnu detekciju pokreta i push obavijesti izravno na vaš pametni telefon. Kada se aktivira detekcija pokreta, ova mala skrivena kamera će poslati alarmnu poruku na vaš uređaj. Kada niste u svom domu, ova špijunska kamera bit će izvrsna skrivena sigurnosna kamera, ili kao babysitter za aktivnosti vaše djece i za njihovu sigurnost, ili kao pas čuvar za praćenje lopova, starijih osoba, kućnih ljubimaca u stvarnom vremenu.

skriveni zvučnik kamera inteligentna detekcija pokreta


WiFi špijunska kamera sa audio zvučnikom može emitirati uživo, snimati videozapise i fotografirati na daljinu. Skrivena kamera sa zvukom automatski sprema video na micro SD karticu (nije uključena u paket), uz podršku za max. do 128 GB i snimanje u petlji. Špijunske kamere sa zvukom i videom podržavaju online gledanje na više uređaja u isto vrijeme, možete podijeliti svoje prekrasne trenutke i iskustva s obitelji i prijateljima.

rotirajuća kamera u zvučniku za 240 stupnjeva


Nakon povezivanja mobilnog telefona sa zvučnikom putem bluetootha, možete puštati glazbu . Kamera može snimati videozapise i tijekom reprodukcije glazbe i tijekom punjenja. Uređaj ima funkciju petlje snimanja, što znači da ako je memorijska kartica puna, automatski prepisuje najstariju datoteku. Kada se aktivira pokret, skrivena kamera će slati obavijesti na vaš mobitel i automatski snimati fotografije i videa pohranjene na SD kartici kako ne biste propustili važne informacije. Mini kamera će automatski izaći iz načina detekcije pokreta i ući u način rada za uštedu energije kada nitko nije u blizini. Ugrađena baterija od 3000 mAh omogućuje do 2 sata rada, ali se može spojiti na trajno napajanje iz mreže putem USB 5V adaptera i time vijek trajanja baterije nije ograničen.

Radi i kao klasični bluetooth zvučnik

wifi kamera u zvučniku + glazbeni player

Tehnički podaci:

Rezolucija kamere 1080p
Vrijeme punjenja cca. 5 sati
Podrška za mikro SD kartice do 128GB (nije uključeno u paket)
Noćni vid: ne
Bluetooth podrška: da
Snimanje u petlji: da
H.264 kompresija
Video format: mp4
3,5 mm priključak za slušalice
Baterija 3000 mAh
Podrška sustava: iOS/Android
Dimenzije: 8,12 x 8,12 x 10,16 cm,

Sadržaj paketa:

1x Bluetooth zvučnik sa wifi kamerom
1x USB kabel
1x 3,5 mm audio kabel
1x uputstvo za upotrebu

Komentari

Ostali proizvodi