Meteo kamera sa budilnikom FULL HD s IR LED + WiFi&P2P

Kod artikla: 10-531 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 143,00 U$
Cijena uklj. PDV 171,60 U$
- +

Opis proizvoda Meteo kamera sa budilnikom FULL HD s IR LED + WiFi&P2P

Meteo kamera sa budilnikom FULL HD s IR LED + WiFi&P2P​, također ima detekciju pokreta i 3000 mAh ugrađenu bateriju i termometar. Svojim elegantnim dizajnom u mat crnoj boji uklapa se u svaki tip interijera, a da nitko ne zna da se radi o uređaju sa skrivenom kamerom. Visokokvalitetni zaslon na budilici osigurava nesmetanu čitljivost dostavljenih podataka čak i pri intenzivnom dnevnom svjetlu. Zaslon budilice prikazuje trenutno vrijeme i datum, također možete postaviti alarm. Uređaj je opremljen ugrađenom punjivom baterijom do 3000 mAh i IR LED noćnim vidom do 6 m. Može se koristiti u svakom kućanstvu kao potpuno opremljena digitalna budilica. Nedvojbeno je najvažnija i najkorisnija funkcija neopaženo praćenje okoliša. Kamera također podržava prikaz trenutnog datuma i vremena.

Budilica - kamera skrivena u budilici

skrivena kamera u budilici

Ugrađena skrivena kamera snima video zapise u Full HD rezoluciji od 1920x1080 sa zvukom , odnosno dovoljnom za detaljne snimke. Zahvaljujući IR LED noćnom vidu na udaljenosti do 6 metara, imat ćete kvalitetnu sliku čak i noću. Digitalna budilica podržava P2P i WiFi vezu te je bežična, što omogućuje postavljanje izravno bilo gdje u unutrašnjosti. Sve funkcije skrivene kamere možete kontrolirati daljinski putem besplatno dostupne aplikacije "TinyCam" za pametne telefone (iOS, Android) putem koje možete gledati slike u stvarnom vremenu i mijenjati postavke kamere. Budilica s kamerom može se spojiti na kućni ruter putem WIFI ili P2P, što vam omogućuje praćenje slike bilo kada i bilo gdje putem mobilnog telefona.

wifi kamera u budilici

Digitalna budilica također uključuje funkciju detekcije pokreta , koja se koristi za početak snimanja prilikom snimanja pokreta u prostoru. Senzor ima domet od 5 metara. Izvrsna značajka zahvaljujući kojoj nećete propustiti niti jedan važan snimak, jer će kadrovi biti snimljeni samo tijekom aktivnosti. Snimljene snimke podvrgavaju se kompresiji H.264 kako bi se smanjila veličina datoteke, a zatim se pohranjuju na podržanu mikro SD karticu do 128 GB . Dvosmjerni audio omogućuje dvosmjernu komunikaciju na daljinu - možete smiriti kućnog ljubimca, razgovarati s djetetom itd.

kamera u digitalnom budilici - mobilna aplikacija

Noćni vid - zahvaljujući ugrađenom IR LED svjetlu, snimit ćete savršenu sliku čak i tijekom potpunog mraka do udaljenosti do 6 metara

wifi kamera u budilici - noćni vid i detekcija pokreta

Značajke:

PLUS Skrivena kamera u digitalnom budilici
plus WiFi i P2P video prijenos u stvarnom vremenu
plus Sat, datum, alarm, temperatura - prikazano na displeju
plus Funkcija detekcije pokreta
plus Noćni IR LED vid do 6 metara

Tehnički podaci:

Senzor slike: FULL HD 1920x1080p
Objektiv: 1MP CMOS
Rezolucija fotografije: 1920x1080 piksela
Rezolucija videa u aplikaciji: 1920x1080 piksela
Rezolucija videa na kartici/računalu: 1280x720 piksela
Snimanje slike: 25 fps
Formati kompresije: H.264
Kut skeniranja: 120°
Domet noćnog vida: 6 metara
Detekcija pokreta: da, PIR senzor
Memorijska kartica: podržava Micro SD karticu do 128 GB (nije uključena)
Napajanje: punjiva litijska baterija od 3000 mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Punjenje: mikro USB kabel
Dimenzije: 11,2x4,3x4 cm

Sadržaj paketa:

1x Digitalna budilica s FULL HD kamerom
1x USB kabel
1x adapter
1x USB čitač za micro SD karticu
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi