Mini HD WiFi kamera s rotirajućim objektivom

Kod artikla: 10-167 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 110,00 U$
Cijena uklj. PDV 132,00 U$
- +

Opis proizvoda Mini HD WiFi kamera s rotirajućim objektivom

Mini HD WiFi kamera s rotirajućim objektivom koji podržava micro SD karticu do 128 GB idealan je čuvar vašeg dnevnog prostora. Mini Security WiFi Spy Full HD kamera s 180° horizontalno okretnom lećom smještena je u malu crnu kutiju koja brine o vašem domu dok niste kod kuće . S malom veličinom i crnim dizajnom, lako ga je nositi gotovo bilo gdje , možete ga sakriti na polici, između knjiga ili lonca za cvijeće. Slike snimljene skrivenom kamerom su u Full HD rezoluciji 1920x1080 sa zvukom pa su dovoljne za detaljna snimanja.

Kamera se izdvaja od konkurencije ne samo svojim dimenzijama, već i sjajnom značajkom 180° horizontalne rotirajuće leće, koja vam daje potpuni pregled nadziranog područja.

inteligentna mini HD wifi kamera
Sigurnosna kamera podržava WiFi povezivost i bežična je , što omogućuje jednostavnu instalaciju na zid ili strop, a svim funkcijama kamere možete upravljati putem besplatne aplikacije "Pro iCam" za pametne telefone (iOS, Android) gdje možete mijenjati kut snimanja klizanjem prsta na pametnom telefonu ili zumiranje, odnosno za promjenu postavki. Sigurnosna kamera se može povezati s kućnim usmjerivačem putem WIFI-a ili P2P-a, omogućujući vam da gledate sliku bilo kada i bilo gdje koristeći svoj mobilni telefon.
bežična kamera s rotirajućim objektivom
Pametna kamera u crnoj kutiji također ima funkciju detekcije pokreta za početak snimanja prilikom snimanja pokreta u prostoru. Odlična značajka, uz koju nećete propustiti niti jednu bitnu snimku, jer će snimka biti pokrenuta samo tijekom aktivnosti, a također ćete biti obaviješteni izravno na mobitel. Snimljeni zapisi prolaze H.264 kompresiju kako bi se smanjila veličina datoteke, a zatim se spremaju na mikro SD karticu podržanu do 128 GB . Crna sigurnosna kutija opremljena je ugrađenom baterijom od 950 mAh , koja osigurava kontinuirano snimanje oko 4 sata kada je potpuno napunjena, a kutija se može spojiti i na konvencionalnu mrežu, tako da skrivena kamera može raditi kontinuirano. Crna kutija s kamerom ima nekoliko namjena – poslužit će kao velika pomoć za osiguranje/nadzor doma, poslovnog prostora ili kao nadzor djece ili baka i djedova.

Značajke:

Mini pametna WiFi kamera
Kut gledanja od 90° + horizontalna rotirajuća leća od 180°
Senzor pokreta s obavijesti
Korištenje microSD kartice do 128 GB
Upravljanje putem aplikacije za mobitel

Tehnički podaci:

Senzor slike: 1,0 Mpx CMOS
Rezolucija videa: 1920x1080p Full HD 25 fps
Komprimirani format: H.264
Kut gledanja: 90°
Horizontalna rotirajuća leća: 180°
Baterija: 950 mAh punjiva
Radno vrijeme: 3-4 sata
Vrijeme punjenja: 6-8 sati
Detekcija pokreta i obavijesti o upozorenjima
Maksimalni kapacitet memorijske kartice: 128 GB
Napajanje: 2A/5V napajanje s USB priključkom
Operativni sustav: iOS 7 i noviji, Android 4,1 i noviji
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, P2P
Dimenzije: (D) 81 x (Š) 40 mm x (D) 29 mm
Težina: 93 g

Sadržaj paketa:

• 1x Mini WiFi kamera
• 1x USB kabel
• 1x Uputstvo za upotrebu
• 1x AC adapter

Komentari

Ostali proizvodi