O nama

Društvo

Efeel.com je jedan od najvećih internet prodavača kamera - špijunskih, CCTV, automobilskih, sigurnosnih kamera. Osnovan 2009. godine, Efeel.com ima sjedište u Slovačkoj (srednja Europa). Naša poslovna filozofija je jednostavna: dajte potrošačima i tvrtkama ono što žele, kada to žele. Nikada ne prestajemo poboljšavati naše poslovanje svjetske klase stavljajući naše klijente - i njihove potrebe - na prvo mjesto.

Media Leaders doo posjeduje međunarodno priznati certifikat sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015
Kliknite za više informacija
ISO certifikat 9001:2008

Proizvodi

Našim kupcima nudimo stotine proizvoda, a naš popis kategorija proizvoda i ponude proizvoda svakim danom raste. Korisnici Efeela znaju da dobivaju najbolje cijene i ekskluzivne ponude za veliki raspon proizvoda kao što su sigurnosne kamere, CCTV kamere, kamere za automobile, špijunske kamere i još mnogo toga.

Naši odlični odnosi sa svim glavnim dobavljačima znače da će naši kupci uvijek pronaći posebne ponude za vruće proizvode iz svakog odjeljka proizvoda. A kako bismo pomogli našim kupcima da odaberu prave proizvode, olakšavamo pronalaženje dostupnosti, cijena, recenzija i ocjena.


Servis

Na Efeel.com, naš fokus je uvijek bio na pomoći korisnicima da uštede vrijeme i novac. Zbog toga smo uložili u izgradnju web stranice koja im omogućuje sigurno upravljanje svojim računima bez intervencije. To je osnažujući pristup samoposluživanja 24/7 koji osigurava da naši kupci budu zadovoljni, a naše cijene konkurentne .