Prijenosni džepni prevoditelj s 4G e-SIM + prijevodom FOTOGRAFIJA - Timekettle Fluentalk T1

Kod artikla: 70-023 Imam pitanje
Proizvođač VRIJEMENIK
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 339,16 U$
Cijena uklj. PDV 407,00 U$
- +

Opis proizvoda Prijenosni džepni prevoditelj s 4G e-SIM + prijevodom FOTOGRAFIJA - Timekettle Fluentalk T1

Prijenosni džepni prevoditelj s 4G e-SIM + prijevodom FOTOGRAFIJA - Timekettle Fluentalk T1 - 40 jezika ONLINE + 8 jezika OFFLINE. NEOGRANIČEN prijevod bilo gdje u svijetu u trajanju od 2 godine. T1 jezični prevoditelj (digitalni tumač) omogućit će vam putovanje svijetom bez jezične barijere. Uz 40 jezika i 93 naglaska, možete međusobno komunicirati posvuda. Prevoditelj T1 jezika koji vam omogućuje da budete povezani i razumijete gotovo svakoga samo jednim klikom . Kamerom možete prevesti bilo koji tekst na bilo kojoj fotografiji (idealno kao foto prijevod teksta). Uz točnost veću od 95% i uz umjetnu inteligenciju, doslovno ga čini malim čudom.

Digitalni glasovni tumač - Timekeetle Fluentalk T1 (Prijevod na 40 jezika). Uz podršku E-SIM kartice s kojom možete komunicirati diljem svijeta (s više od 200 bežičnih mrežnih operatera) 2 GODINE NEOGRANIČENO (nakon isteka 2 godine potrebno je samo kupiti ili produžiti valjanost SIM kartice). Ugrađene antene su profesionalno modulirane za punopojasnu i jaku vezu bilo gdje u svijetu. T1 se automatski uparuje s operaterom u zemlji u kojoj se nalazite i samo počinjete prevoditi.

Prevoditelj podržava prijevod do 40 jezika ONLINE

džepni prevoditelj za neograničeno prevođenje na putovanju

ONLINE prijevod na 40 jezika

arapski, engleski, bugarski, kineski, češki, danski, finski, francuski, grčki, hebrejski, hindski, nizozemski, hrvatski, mađarski, indonezijski, japanski, kantonski (Hong Kong), katalonski, korejski, malajski, njemački, norveški, poljski, portugalski, rumunjski, ruski, španjolski, slovački, slovenski, švedski, talijanski, tamilski, telugu (Indija), tajlandski, turski, vijetnamski itd.

Na engleskom jeziku možete odabrati do 13 različitih naglasaka kao što su (SAD, Australija, Kanada, UK ostali...) Također na španjolskom možete odabrati do 20 različitih naglasaka (Španjolska, SAD, Dominikanska Republika, Meksiko, Venezuela i drugi. ..) također na arapskom jeziku možete odabrati do 15 različitih naglasaka kao što su (Ujedinjeni Arapski Emirati, Egipat, Izrael, Maroko i drugi...)

Offline prijevod na 8 jezika

T1 Translator podržava izvanmrežni prijevod na 8 jezika. Čak i ako ste u dizalu ili u avionu s lošim signalom, možete se brzo prebaciti na izvanmrežni prijevod i nastaviti razgovor.

Dostupni su sljedeći jezici OFFLINE prijevoda:

Od kineskog do engleskog, japanskog, francuskog, španjolskog, korejskog, ruskog i njemačkog,
Od engleskog do japanskog, francuskog, španjolskog, korejskog, kineskog, ruskog i njemačkog

timekettle T1 - neograničeni glasovni prevoditelj

Dvosmjerno glasovno prevođenje s direktnim audio prevođenjem glasa, zahvaljujući kojem nećete imati problema da se razumijete dok putujete svijetom. Volite li putovati i upoznavati nova mjesta? Ili radiš u inozemstvu? Trebate li prevesti neki govor? Sigurno se sjećate neugodnih situacija koje su nastajale zbog jezične barijere. To je zauvijek gotovo! S ovim prevoditeljem rečenica FLUENTALK T1 koji sadrži do nevjerojatnih 40 jezika, komunikacija u inozemstvu bit će vam laka. Zanimljivo će svakako biti i trajanje baterije koje u standby modu traje do 4 dana.

mrežni i izvanmrežni prevoditelj putovanja

Ostanite povezani s T1 prevoditeljem

T1 Translator je remek-djelo koje je dizajnirao i razvio Timekettle s najnovijom tehnologijom prevođenja koja podržava mrežno i izvanmrežno prevođenje glasa i slika. Bez obzira gdje se nalazite, T1 je vaš najbolji suputnik za točan prijevod, tako da ste uvijek povezani s drugima. Također je izgrađen s nizom s više mikrofona podržanim EDC algoritmom za smanjenje buke, koji precizno hvata ljudski glas iz bučnog okruženja, u kombinaciji s Timekettle UniSmart AITP, T1 je testiran i dokazano nudi do 95% razine točnosti tvoji prijevodi.

prijenosni jezični prevoditelj u ruke

Visoke performanse u jednostavnom dizajnu

T1 s 12 nanometarskim procesorom prevodi brzo i bez grešaka. LCD zaslon od 4 inča prikazuje sve što trebate. Taman stane u vaš džep , s T1 ste uvijek spremni. Uz automatsko podešavanje vremena, uvijek znate koliko je sati bilo gdje u svijetu. Zahvaljujući integraciji s Timekettle vodećom Streaming ASR tehnologijom i podršci više od 150 poslužitelja i akceleratora diljem svijeta, T1 može prevesti strani jezik za 0,2 sekunde.

timekettle T1 prevođenje glasa i teksta

4" HD zaslon osjetljiv na dodir + kompaktna veličina

Prevoditelj T1 opremljen je velikim zaslonom osjetljivim na dodir od 4" inča , koji je dvostruko veći od običnih ručnih prevoditelja. Nudi ultra jasnu razlučivost od 540*1080P , velik je kao kreditna kartica i težak samo 115 g. Nosite džepni prevoditelj gdje god trebate kada putujete.

džepni prevoditelj

FOTO Prijevod

T1 prevoditelj integrira vrhunsko izvanmrežno prevođenje s OCR tehnologijom i stražnjom kamerom od 8 megapiksela za trenutni prijevod slika na 39 jezika. Snimite fotografiju i prijevod će vam se odmah pokazati.

prijevod fotografija prevoditelj teksta

prijevodi slika i tekstova

Izuzetno lako kontrolirati

Možete razgovarati drugim jezikom sa bilo kim samo jednim klikom. Doista, korisničko sučelje je vrlo jednostavno i intuitivno.

prevoditelj - iznimno jednostavan za korištenje

Besplatni i stabilni mobilni podaci - globalno

Elektronički prevoditelj T1 omogućuje do 2 godine besplatnih mobilnih podataka (nakon 2 godine trebate samo kupiti ili produljiti valjanost SIM kartice) uz vezu s više od 200 bežičnih mrežnih operatera diljem svijeta. Ugrađene antene su profesionalno modulirane za punopojasnu i jaku vezu bilo gdje u svijetu.

prevoditelj - besplatni i stabilni mobilni podaci - globalno

4 načina za odabir
prevoditelj - 4 načina korištenja

1. Način rada Pitaj za smjer - pitaj strance za upute pomoću jednostavnog načina rada
2. Način slušanja - slušajte što vam žele reći
3. Način rada za prevođenje razgovora - T1 prevoditelj automatski prepoznaje glasove i precizno ih prevodi
4. Voice Memo Mode - T1 automatski hvata glas i sprema ga u obliku teksta


1. Način rada Pitaj upute

Pitajte za upute

Imate problema u razgovoru sa strancem u inozemstvu? Nema više briga. Pitajte strance za upute pomoću jednostavnog načina rada. Dvaput kliknite gumb za uključivanje kako biste pokrenuli ovaj način rada za glatki razgovor.

prijenosni prevoditelj min

2. Način - Način slušanja

Prevedite ono što vam je važno

U okruženju stranog jezika može vam pomoći da shvatite što drugi govore i zatim to prevedete na svoj jezik, tako da se nikada ne osjećate izolirano. Slušajte što drugi imaju za reći.

translator tumač

3. Način - Prijevod razgovora

Automatska detekcija glasa i prijevod

Umorni ste od stalnog pritiskanja gumba na prevoditelju? Nije problem. U načinu prevođenja chata, prevoditelj automatski hvata ono što kažete i trenutno to prevodi na ciljni jezik vašeg partnera i obrnuto.

prevoditelj - automatska detekcija glasa i prijevod

4. Način - Glasovni zapis

Timkeetle Fluentalk T1 ručni glasovni prevoditelj podržava prijevod glasa u tekst i automatski ga sprema na vaš telefon. Automatski snima glas i sprema ga u tekstualnom obliku.

snimanje i prevođenje glasa diktafonom

Pravo stane u vaš džep

T1 prevoditelj otprilike je veličine kreditne kartice i teži samo 115 g. Nosite ovaj džepni prevoditelj gdje god trebate i koristite ga na svojim putovanjima.

kompaktni prevoditelj stane u džep

Nevjerojatne performanse procesora

T1 je prvi prevoditelj koji integrira računalni 12 nm četverojezgreni procesor visokih performansi. Omogućuje procesorsku snagu od 1,2 GHz uređaju za prevođenje za superiornu brzinu kodiranja govora koja daleko premašuje tržišnu. S Fluentalkovim vlasničkim softverom i algoritmom, performanse prepoznavanja glasa i prijevoda T1 daleko premašuju tržišne.

cpu procesor snažan prevoditelj

Svjetski sat - Pregled međunarodnog vremena + Trenutni tečajevi različitih valuta

Provjerite trenutno lokalno vrijeme s prilagođenim svjetskim satovima i usporedite vremensku razliku između gradova. Vrijeme se postavlja automatski prema tome gdje se nalazite.
Želite li vidjeti koliko trošite u stranoj valuti? Provjerite besplatne podatke o trenutnoj valuti za najtočnije tečajeve u T1 prevoditelju.

jezični prevoditelj - tečajevi i vrijeme

Specifikacija

 • Model: T1
 • Dimenzije: 116,8 * 58,6 * 11,2 mm
 • Težina: 115 g
 • Procesor: četverojezgreni ARM 14nm 2,0GHz
 • RAM: 3G
 • ROM: 32G
 • Operativni sustav: Android 10
 • Veličina zaslona: 4 inča - 540 * 1080
 • Kamera: 8 megapiksela
 • Mikrofon: Više mikrofona
 • Zvučnik: Dvostruki zvučnici
 • Punjenje: Type-C
 • Baterija: 1500 mAh
 • Povezivost: WiFi/Nano-sim/E-sim
 • 2G/3G/4G LTE tehnologija bežične mreže
 • Kontinuirano vrijeme prijevoda do 3,5 h
 • Vrijeme pripravnosti do 96 h
 • Vrijeme punjenja cca. 210 min.

Sadržaj paketa:

1x T1 prevoditelj
1x USB-C kabel
1x narukvica
1x Upute za upotrebu

Komentari

Ostali proizvodi