Punjač za automobil 2x USB sa GPS lokatorom + glasovni nadzor

Kod artikla: 09-051 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 91,66 U$
Cijena uklj. PDV 110,00 U$
- +

Opis proizvoda Punjač za automobil 2x USB sa GPS lokatorom + glasovni nadzor

Punjač za automobil 2x USB sa GPS lokatorom + glasovni nadzor . Punjač je kompatibilan sa svim vozilima na tržištu , jer je priključen na upaljač u automobilu. Pružit će dostatne informacije u stvarnom vremenu o nadziranom vozilu. Na prvi pogled izgleda kao klasični auto punjač, ali skriva GPS lokator. Kompaktan i elegantan dizajn uređaja savršeno se uklapa u unutrašnjost vašeg vozila i stoga ne morate brinuti da će se otkriti.

S ovim auto punjačem nećete imati problema s lociranjem svog vozila, ako ćete ga posuditi svom prijatelju ili djetetu, pa ćete izbjeći neželjene emocije i strah ili brige, da li je posada od auta je u redu. Uz uređaj dolazi i besplatno dostupna "TrackSolid" aplikacija (iOS, Android) za vaš mobitel, pomoću koje možete pratiti trenutnu lokaciju vozila u kojem se nalazi auto punjač, a također ćete imati pregled upozorenja .

gps lokator u autu u auto punjaču

Jednostavna instalacija

Većina uređaja na tržištu GPS lokatora, ima vrlo kompliciranu instalaciju. Ne brinite, jer za ovaj model nije potrebno podešavanje. Jednostavno uključite auto punjač u upaljač za cigarete u automobilu i možete početi koristiti sve njegove značajke.

gps lokator u instalaciji auto punjača

SOS hitni poziv

U slučaju nužde, možete pritisnuti odgovarajuću SOS tipku na 3 sekunde kako biste aktivirali alarm. Uređaj zatim šalje SMS na zadani broj mobitela i također će ga birati dok poziv ne primi.

SOS tipka za hitne slučajeve GPS tragača

Praćenje glasa

Nakon slanja naredbe "Monitor" na uređaj putem SMS-a, uređaj će odgovoriti "OK", a zatim će birati zadani SOS mobilni broj. Nakon primljenog poziva, osoba na SOS broju moći će čuti što se događa oko auto punjača ili unutrašnjosti vozila. Tijekom slušanja uređaj ne proizvodi nikakve zvučne ili svjetlosne signale i stoga se radi o potpuno neopaženom slušanju.

gps lokator auto punjač s glasovnim nadzorom

Detekcija statusa vozila

Uređaj podržava detekciju statusa vozila, bez obzira je li uključen ili isključen. Ako je neovlaštena osoba pokrenula vozilo bez vašeg znanja, odmah ćete dobiti obavijest na svoj telefon.

multi auto punjač detekcija statusa vozila

Alarm slabe baterije

Punjač za automobil ima ugrađenu litijsku bateriju od 130 mAh i stoga može raditi čak i nakon što se isključi iz paljenja. Kada baterija padne na 10%, uređaj će poslati SMS upozorenja "Upozorenje! Baterija je prazna, napunite je na vrijeme!" na zadani SOS broj mobitela. Ako će baterija biti manja od 1%, sljedeća tekstualna poruka "Upozorenje! Baterija je preniska, napajanje će se automatski isključiti".

gps lokator u akumulatoru auto punjača

Alarm za prekoračenje brzine

Ako se vozilo kreće brzinom većom od dopuštene, uređaj će poslati SMS na zadani broj mobitela.

auto punjač s detekcijom brzine GPS lokatora

Zvučni alarm

Ako snimljeni zvuk oko auto punjača prijeđe 70 dB, uređaj će vas automatski obavijestiti pozivom na zadani broj mobitela. Auto punjač s GPS lokatorom stoga je idealno rješenje za zaštitu vašeg vozila.

GPS lokator detekcija zvučnog alarma

Značajke:

USB auto punjač s GPS lokatorom
Upozorenje na zvukove iznad 70 db
Slušanje unutrašnjosti vozila putem telefonskog poziva
Integrirana baterija, koja osigurava njegovu funkcionalnost čak i kada se izvadi iz upaljača
SOS tipka

Tehnički podaci:

Baterija: 3,7V/130 mAh litijska
Mrežna veza: GSM/GPRS
Frekvencija: GSM 850/900/1800/1900 MHz
2x USB izlaz: 5V
Radni napon: 9-15 V DC
Radna temperatura: -20 ~ 60°C u vozilu
Maksimalna vlažnost: 5% - 95%
Dimenzije: 84 mm x 44 mm x 38 mm
Težina: 81 g

Paket sadrži:

1x auto punjač sa GPS trackerom
1x Uputstvo za upotrebu

Komentari

Ostali proizvodi