Qbit GPS lokator s aktivnim slušanjem u stvarnom vremenu putem pametnog telefona

Kod artikla: 09-048 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 91,66 U$
Cijena uklj. PDV 110,00 U$
- +

Opis proizvoda Qbit GPS lokator s aktivnim slušanjem u stvarnom vremenu putem pametnog telefona

Qbit GPS lokator s aktivnim slušanjem u stvarnom vremenu putem pametnog telefona. Kompaktan, lagan dizajn uređaja za praćenje za vrhunsku mobilnost i pouzdanost. Pružit će vam potpuno novu razinu svijesti i udobnosti u gledanju. GPS uređaj za praćenje - Minijaturni GPS lokator s aktivnim slušanjem - Qbit. Idealan je za praćenje lokacije vaše djece, starijih osoba ili imovine. Uređaj za praćenje je opremljen GPS -om i omogućuje vam pregled lokacije u stvarnom vremenu s vašeg računala, tableta ili pametnog telefona. Istovremeno je u stanju izdržati ekstremno okruženje i vodonepropusna (zadovoljava IPX5). Integrirana baterija traje do 3 dana. Zahvaljujući malom dizajnu uređaja, lako se može sakriti na nadziranoj osobi ili imanju. Praćenje radi na jednostavan način , samo pošaljite tekstualnu poruku, a vi ćete dobiti odgovor s vezom na Google karte na kojima se nalazi praćeni objekt.

GPS praćenje putem GPS trackera

Qbit GPS lokator omogućuje praćenje SMS-om izravno na vaš mobilni telefon , gdje će biti poveznica na Google karte i nakon klika na tu poveznicu prikazat će se trenutna lokacija praćenog vozila. Drugi obrazac je putem mobilne aplikacije podržane za iOS i Android, koja vam pomaže pronaći lokaciju vozila koje pratite i razne potrebne podatke. Najnoviji oblik je GPS praćenje putem internetskog preglednika.

Oblici GPS praćenja

Qbit tracker pomoću računala ili mobilnog telefona


Vibracijski i zvučni alarm

GPS uređaj Qbit, u slučaju hvatanja vibracije ili glasnog zvuka iznad 70 decibela, šalje SMS poruku na zadane SOS telefonske brojeve. Korisna funkcija za starije osobe u situacijama kada se osjećaju bolesno ili se onesvijestili, a članovi njihovih obitelji bit će obaviješteni o potencijalnoj opasnosti.

Qbit vibracija i SOS alarm

Praćenje glasa

Korisna značajka je aktivno slušanje oko Qbit uređaja na daljinu preko mobilnog telefona, ili je moguća i dvosmjerna telefonska komunikacija. Međutim, mogu se koristiti samo unaprijed postavljeni brojevi mobitela, tako da nema opasnosti od presretanja od strane nepoznatih osoba.

Qbit tracker praćenje glasa

Tehnički podaci:

Model: GPS uređaj - Qbit
GPS: GSM & WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
GPRS: Klasa 12
Točnost lokalizacije: manje od 10M
Vodootporan: IPX5
Dimenzije: 43,2 mm (D) x 43,2 mm (Š) x 15,7 mm (V)
Težina: 31g

Sadržaj paketa:

1x GPS uređaj za praćenje - Qbit
1x USB kabel za punjenje
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi