SET - WiFi špijunske naočale sa FULL HD kamerom LIVE prijenos + SPY slušalica

Kod artikla: 10-620_1 Imam pitanje
Proizvođač /
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 256,66 U$
Cijena uklj. PDV 308,00 U$ 429,00 U$
- +

Opis proizvoda SET - WiFi špijunske naočale sa FULL HD kamerom LIVE prijenos + SPY slušalica

SET - WiFi špijunske špijunske naočale s FULL HD kamerom LIVE video prijenos (Android/iOS) + SPY slušalica - neopaženi nadzor i komunikacija. Savršena kamuflaža kamere - špijunske naočale pobrinut će se za live prijenos snimljenih slika u dometu lokalnog wifija, a sa sugovornikom možete komunicirati telefonom pomoću Bluetooth Spy slušalica. Jedinstveni špijunski set naći će svoju primjenu u raznim životnim situacijama, kada vam je potrebna tajna pomoć na telefonu, ali u isto vrijeme morate osigurati video prijenos uživo.

SET - Elegantne naočale na dodir s FULL HD kamerom i WiFi + video prijenos uživo (Android/iOS) + komunikacija u stvarnom vremenu putem Spy slušalice


SET - Elegantne naočale na dodir s FULL HD kamerom i WiFi + video prijenos uživo (Android/iOS) + komunikacija u stvarnom vremenu putem Spy slušalice - savršena kamuflaža kamere. Elegantne, a istovremeno špijunske naočale imaju praktičnu primjenu za neopaženo snimanje okoline i ultra laganu konstrukciju od samo 40g . Udobne su za svakodnevnu upotrebu. Pritom ne morate pritiskati nikakve tipke jer reagiraju samo na dodir. S ovim špijunom s naočalama snimate točno ono što vidite i pritom imate slobodne ruke bez imalo sumnje.

Još jedna prednost je prijenos uživo putem WiFi veze izravno na vaš mobilni telefon putem aplikacije " GPS CAM " koja je besplatno dostupna za Android i iOS. Putem aplikacije možete ne samo gledati snimljene slike, već i reproducirati već snimljene videozapise. Naočale podržavaju stvaranje vlastite Wi-Fi mreže s dometom do 30 m , što vam omogućuje gledanje snimke uživo za vaše prijatelje u vašoj blizini.

Kamera u naočalama s wifi podrškom (preko mobilne aplikacije) - savršeno maskirana leća kamere

špijunske naočale s FULL HD kamerom wifi video prijenos uživo

Kamera je ugrađena u okvir naočala i skenira kroz jednosmjernu prozirnu plastiku, što osigurava njenu tajnost. Kamera nije vidljiva golim okom niti pod bilo kojim kutom ili pozadinskim osvjetljenjem. Upravljanje je vrlo jednostavno putem dodirne plohe s vanjske strane okvira naočala, a također je dizajnirano da bude neprimjetljivo. Snimljena slika se snima u visokoj Full HD rezoluciji od 1920 x 1080p pri 30fps na microSD karticu maksimalnog kapaciteta do 32 GB. Naočale su opremljene integriranom punjivom baterijom kapaciteta 280 mAh koja je ugrađena izravno u odvojivu ruku.

Ako trebate ponovno napuniti bateriju, otkopčajte ruku i napunite je putem mikro USB kabela . Velika prednost je što u paketu postoji još jedna rezervna ruka s baterijom koju pričvrstite na naočale dok punite drugu bateriju . To vam omogućuje kontinuirano snimanje videa. Cijenit ćete i funkciju punjenja baterije putem Powerbanka , koja će osigurati da uvijek imate napunjenu bateriju pri ruci.

špijunske naočale na dodir sa skrivenom kamerom

Špijunske naočale savršen su izbor za vas ako trebate nenametljivo snimiti sastanak bez imalo sumnje . Naočale imaju široku primjenu jer ih možete koristiti npr. na odmoru, koncertu ili pri bilježenju raznih životnih iskustava. Ove špijunske naočale imaju savršenu kamuflažu protiv bilo kakve sumnje, jer djeluju kao moderan dodatak vašoj odjeći. Povezivanjem Full HD naočala s računalom putem USB-a, one rade kao čitač memorijskih kartica i možete preuzimati snimljene videozapise i fotografije izravno na svoje osobno ili prijenosno računalo.v

špijunske naočale s kamerom wifi prijenos uživo

Značajke naočala:

plus Elegantne naočale s HD kamerom
plus Video u Full HD rezoluciji
plus Upravljanje dodirom na ruci naočala
plus Podrška za WiFi vezu
plus Korištenje microSD kartice do 32 GB

Specifikacije naočala:

Optika: 2.0 MP CMOS
Rezolucija videa: 1920x1080p
Omjer okvira: 30fps
Video kompresija: H.264
Video format: AVI
Kut skeniranja: 70°
Memorijske kartice: microSD kartice 8-32GB
Baterija: 280 mAh
Trajanje baterije: cca. 100 minuta (radno vrijeme)
Vrijeme punjenja: 1-2 sata
Mrežna veza: WiFi
Napajanje: DC-5V
Kabel za napajanje: micro USB
Podrška za sustave: iOS, Android
Dimenzije: 149 mm x 146 mm x 41 mm
Težina: 40 g

Špijunska slušalica s bluetooth 20W pojačalom najnoviji model - svatko od nas zna životne situacije kada bi volio da te netko posavjetuje, ili pomogne u teškoj situaciji, a da nitko za to ne zna.

Špijunska slušalica je revolucionarni uređaj koji vam omogućuje povezivanje s nekim na daljinu putem vašeg mobilnog telefona ili odašiljača, a da to nitko ne zna. Princip je jednostavan, samo stavite bežičnu špijunsku slušalicu (koja nije vidljiva zbog svoje minijaturne veličine) u uho, a na vrat objesite bluetooth ogrlicu (za uparivanje s mobitelom) ultra snage i 20W pojačalo , preko koje se signal bežično prenosi u slušalicu, gdje se signal mijenja u glas.

Preporučamo kupcima da ne kupuju jeftine nekvalitetne imitacije špijunskih slušalica preko neprovjerenih prodavača.

Imamo 24 mjeseca jamstva za špijunsku slušalicu. Stručni savjet i usluga. Špijunske slušalice su oblikovane tako da savršeno pristaju u bubnjić, tako da se uopće ne uočavaju. Izrađene su od bezopasnog materijala.

špijunski slušni aparat

Najnoviji napredni model popularne špijunske slušalice. U usporedbi s prethodnim modelom, ima poboljšani anatomski oblik kako bi savršeno zatvorio uho od curenja zvuka u okolinu. Slušalica se sastoji od osjetljivog prijemnika (zavojnice), stabilnog mikro zvučnika , s vrlo čistim i čistim zvukom sa smanjenim šumom.

špijunska slušalica + bluetooth ogrlica

Slušalica se jednostavno umetne u ušni kanal u uhu. Na slušalicu je pričvršćena prozirna kuka s kojom se slušalica lako vadi. Za još lakše rukovanje slušalicom , u našoj e-trgovini nudimo magnetnu pincetu . U pakiranju je baterija koja traje do 7 sati.

špijunska garnitura – shema

Značajke špijunske slušalice

plus Profesionalni dizajn, izvrsna kvaliteta zvuka
plus Ergonomski oblik, praktično rukovanje
plus Baterija: 1,55 V (337 SR 416SW) trajanje baterije do 7 sati
plus Dimenzije: 13x6mm
plus Radna frekvencija: sve frekvencije
plus Bluetooth povezivanje s mobilnim uređajima.
plus Jednostavno upravljanje i primanje poziva.
plus Handsfree podrška za dvosmjernu komunikaciju.
plus Mogućnost pokretanja snimanja izravno s telefona - za reprodukciju MP3 datoteka.
plus Vrijeme razgovora po jednom punjenju je do 12 sati, u stanju pripravnosti do 130 sati.
plus Bluetooth petlja uključuje ugrađenu litijsku bateriju od 700mAh
plus Bluetooth petlja uključuje pojačalo od 20 W
plus Integrirani mikrofon

špijunska tablica za usporedbu slušnih pomagala

Pakiranje seta sadrži

 1. WiFi naočale s kamerom
 2. 2x ruka za naočale s krakovima
 3. Micro USB kabel
 4. Krpa za čišćenje
 5. USB sa softverom
 6. Priručnik za naočale
 7. Najnovija špijunska slušalica
 8. Mikrofon
 9. Bluetooth petlja 20W za vješanje na vrat
 10. USB kabl
 11. Strujni adapter
 12. Priručnik za slušalicu

Komentari

Ostali proizvodi