Sigurnosni sustav u automobilu DOD RC500S s GPS-om i DUAL 1080P kamerom

Kod artikla: 55-036 Imam pitanje
Proizvođač DOD
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 366,66 U$
Cijena uklj. PDV 440,00 U$
- +

Opis proizvoda Sigurnosni sustav u automobilu DOD RC500S s GPS-om i DUAL 1080P kamerom

Sigurnost postavljena u automobilu DOD RC500S s GPS-om i DUAL 1080P kamerom , koja ima dva objektiva FULL HD rezolucije u kvaliteti bez premca sa brzinom snimanja od 30 fps. DUAL kamera otkriva u 1080P rezoluciji i s učinkovitim polarizacijskim filtrom (eliminirajući refleksiju svjetlosti) set prepoznaje scenu prije i poslije vozila . Kompresija slike H.264, MOV datoteka, tok podataka pribl. 15 Mbps za svaki kanal. Jedna minuta pri razlučivosti 1080p 30fps videa s jednog kanala je cca. 110 MB.

Rc500s dvostruka kamera

Komplet kamera ima širokokutnu leću do 145° prednje kamere i 140° stražnju kameru što vam omogućuje stvarno širokokutni pogled oko vašeg automobila, približavajući se parametrima ribljeg oka. Korištenje stražnje kamere je opciono, prednja kamera se također može koristiti zasebno . U pogledu čisto optičkih parametara, DOD RC500S je ekvivalentan DOD LS500W (i obrnuto). Također postoji mogućnost okretanja slike za 180° za prednju i stražnju kameru (kamera se može postaviti "nadolje").

Prednja kamera opremljena je potpuno novim senzorom SONY STARVIS (Vidljivost zvijezde) IMX291, koji nudi revolucionarni noćni način rada čak i u potpunom mraku! Ugrađeni super kondenzator umjesto Li-Ion baterije - za još bolji otpor i vijek trajanja fotoaparata.

Tehnološki, ovo je kamera za automobil "sljedeće generacije" - s najnovijim tehnologijama (optika, mikročipovi, funkcije) koje nudi tržište automobila.

Vodeći brod tvrtke DOD - novi koncept SMART auto kamere

Certificirani kamkorder za korištenje u cijeloj EU (tj. u Austriji, Njemačkoj i drugim zemljama članicama). Zadovoljavaju kriterije tehničkih normi i mogu se koristiti u vozilu.


DOD RC500S ima elegantan i diskretan, cilindričan oblik s stvarno malim dimenzijama koje mu omogućuju postavljanje prednje kamere blizu zrcala na vrhu vjetrobranskog stakla. Zahvaljujući ovom položaju, neće ometati vaš pogled, a apsolutno je nenametljiv kada se gleda izvana. Stražnja kamera kompaktne veličine od samo 7,5 cm pričvršćena je 3M držačem ljepljivom trakom. Kabelska veza između kamera duga je oko 5,5 m. DOD RC500S se može spojiti na 12/24V napajanje, tako da ga je moguće koristiti osim u automobilu i za druga vozila, kamione ili autobuse. Prednja kamera se također lako može pričvrstiti na vjetrobran automobila pomoću 3M ljepljivog držača koji se lako pričvršćuje na kameru. DOD također dolazi s vrlo korisnim dodatkom - podesivim kružnim polarizacijskim filterom koji učinkovito smanjuje reflektiranu svjetlost.

Podrška za micro SD kartice do 128 GB (oko 18 sati snimanja s obje kamere - 9 sati za jedan kanal)


Dvostruka kamera rc500s

Snimka se snima s obje kamere i u kombinaciji s visokom ISO osjetljivošću do 12800 koja vam omogućuje praćenje okoline automobila čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja, ova značajka je značajan sigurnosni bonus pri praćenju vašeg automobila tijekom vaše odsutnosti. To novi DOD RC500S čini novim liderom na tržištu sigurnosti, ne samo s video snimanjem vožnje , već i s praćenjem automobila tijekom vaše odsutnosti .

Velika prednost je poboljšani sustav načina parkiranja nove generacije koji će početi snimati 15 sekundi prije nego što otkrije kretanje. To će osigurati da imate zapis o tome što se dogodilo od početka do kraja s obje kamere ispred i iza vozila. Kad nastavite s vožnjom, kamera se vraća na snimanje u načinu rada petlje.

Lider na tržištu sigurnosti i nadzora automobila

Način parkiranja DOD rc500s kamera

Kamkorder podržava micro SD kartice do 128 GB (standardne kamere do 32 GB). U slučaju nezgode, jakog kočenja ili naginjanja automobila, komplet kamera ima funkciju G-senzora koji štiti datoteke od udara. Također, u hitnim slučajevima, korisnici mogu ručno zaštititi postojeću datoteku dugim pritiskom na tipku "SOS". FULL HD auto kamera s naprednom WDR 2.0 tehnologijom i WiFi vezom vaš je pouzdan suputnik na cestama.

Dvostruka RC500S kamera za automobil s podrškom za FULL HD i WIFI

Pametna DOD (Android / iOS) aplikacija za pametne telefone ili tablete, gdje nakon uparivanja putem WiFi-a možete reproducirati svoje video zapise vožnje, pratiti svoju trenutnu poziciju putem google mapa ili promijeniti postavke kamere.
Aplikacija za podršku za Wi-Fi dod rc500s
Značajke proizvoda:
  • 1080p HD video snimanje
  • Široki kut gledanja - 145° prednja kamera, 140° stražnja kamera
  • Zaštita datoteka G-senzorom
  • SOS funkcija - Funkcija zaključavanja
  • Nadzor parkinga
  • Napredna WDR 2.0 tehnologija
  • WiFi veza
  • Učinkoviti podesivi kružni polarizacijski filter
Dual FULL HD 1080p video snimanje
Prednji i stražnji pogled na vaše vozilo snimaju se u 1080p kvaliteti u visokoj FULL HD rezoluciji. Štoviše, slika je snimljena pod ultraširokim kutom gledanja prednje kamere od 145°, stražnje kamere od 140° za potpunu zaštitu.

Rc500s puna hd rezolucija

Prošireni ISO raspon do 12800
DOD RC500S ima novi Sony STARVIS CMOS senzor s poboljšanom osjetljivošću ne samo u normalnom osvjetljenju, već iu uvjetima lošeg osvjetljenja. Povećani domet povećava svjetlinu objekata koji se brzo kreću noću. Kamera sada može snimiti još više detalja u uvjetima ultra slabog osvjetljenja.

Rc500s iso 12800

Napredna WDR 2.0 tehnologija
Zadivljujući video pri svakom svjetlu i uravnoteženoj ekspoziciji u svim uvjetima. Noćne snimke čini svjetlijim i smanjuje izloženost svjetlu kako bi se postigla najljepša slika.

Rc500s wdr tehnologija

Veliki otvor blende f/1.6, visoke performanse pri slabom osvjetljenju
Veliki otvor blende odražava količinu svjetlosti koja pada na senzor prilikom snimanja. Što je veći otvor blende (manji broj f), to će senzor kamere uhvatiti više svjetla. S najširim otvorom blende, koji je 66% veći od konkurencije na tržištu, DOD kamere proizvode najoštriju sliku.

Rc500s prednji i stražnji otvor blende f/1.6

6G oštra staklena leća
Oštra leća sa 6 elemenata, izrađena od šest slojeva stakla, pruža zadivljujuću, čistu i neiskrivljenu sliku

Rc500s 6g staklena leća

Široki kut gledanja 145°
Snimanje slike pod širokim kutom gledanja od 145° za optimalnu pokrivenost i jasnoću. Prednja kamera opremljena je iznimno širokokutnom lećom, koja povećava domet snimanja, jer panoramski pogled na prednji dio vozila hvata sve strane bez izobličenja (dakle, nema iskrivljene slike).

Rc500s široki kut gledanja

Podesivi kružni polarizacijski filter - učinkovito smanjuje reflektiranu svjetlost
Podesivi filter eliminira zasljepljivanje vjetrobranskog stakla i istovremeno povećava zasićenost. Smanjuje neželjene refleksije i pretjeranu ekspoziciju ili efekte polarizacije kako bi osigurao najkvalitetniju sliku i zaštitio vaš objektiv.

Rc500s polarizacijski filter za leće

WiFi veza - daljinsko gledanje pomoću besplatne aplikacije
Ne morate više čekati ako želite reproducirati uzbudljive trenutke. Jednostavno prenesite ili vizualizirajte datoteke s umetnute memorijske kartice u fotoaparat izravno na svoj pametni telefon/tablet putem DOD APP-a.

Rc500s wifi veza

Nadzor parkinga
Ovim nadzorom parkiranja bit ćete zadovoljni čak i kada parkirate i ostavite automobil. Poboljšani način rada parkiranja , koji se automatski pokreće 10 minuta nakon napuštanja vozila. Kad nastavite s vožnjom, kamera se vraća u način snimanja u petlji. Sa SONY STARVIS senzorom također možete uživati ​​u revolucionarnom noćnom vidu za prednju kameru, pa čak i u potpunom mraku.

dod Rc500s parking nadzor

U slučaju detekcije pokreta prednje ili stražnje kamere , ili u slučaju sudara, počinje snimanje videa i zaključava datoteku. Kamkorder počinje snimati 15 sekundi prije nego što se otkrije pokret ili udar, što osigurava da ćete imati zapis o tome što se dogodilo od početka do kraja. Uvjet je da se kamera mora napajati preko akumulatora automobila pomoću seta kabela za trajnu ugradnju u vozilo DOD DP4.

Kako radi poboljšani način parkiranja možete pogledati ovdje u ovom videu:

GPS procesor sa brzinom od 10 Hz
Integriran s najbržim GPS-om brzine 10Hz, bilježi preciznije podatke o lokaciji i brzini vozila. Omogućuje vam snimanje rute na karti dok gledate videozapise u DOD playeru. To je trenutno najbrže ažuriranje GPS-a koje se koristi u kamkorderima.

Rc500s GPS procesor

DOD GPS Player V2.0
Nova verzija DOD GPS Playera 2.0 s poboljšanim korisničkim sučeljem još je s boljom jasnoćom. Prikazuje FULL HD video zapise s podacima u stvarnom vremenu kao što su brzina vozila, GPS koordinate, preopterećenje. Internetska veza prikazuje trenutnu lokaciju vozila na Google kartama.

Rc500s dod player

Detekcija radara brzine
Sustav vas podsjeća da ste u blizini lokacije s ograničenom brzinom i na kojoj se može postaviti radar kako biste mogli usporiti. Izbjegavajte zamke i uvijek imajte svoju vožnju pod kontrolom.
* Trenutno sustav podržava sljedeće zemlje: SAD, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.

Sinkronizacija vremena i datuma
Automatska kalibracija vremena, neovisna o ručnom podešavanju vremena. S ugrađenim GPS procesorom brzine 10x, može točno kalibrirati lokalno vrijeme i automatski ga pohraniti u memoriju fotoaparata.

Zaštita G-senzora od udara
U slučaju nesreće, naglog kočenja ili naginjanja automobila, automatski će zaštititi sve pohranjene i trenutne zapise. S ovom značajkom datoteke se neće brisati ili prepisivati, čak ni kada se snimaju u vremenskoj petlji.

Ručno zaključavanje datoteke - SOS zaštita
U slučaju nužde, omogućuje korisnicima da zaštite postojeću datoteku dugim pritiskom na tipku "SOS", što čuva datoteku od petlje snimanja i štiti od prepisivanja drugim datotekama.

Automatsko snimanje i gašenje
Nakon što se vozilo pokrene, kamera će automatski početi snimati. Kada ugasite motor, kamera se automatski isključuje bez pritiskanja bilo koje tipke.

Loop recording - Ciklično snimanje
Kada je prostor za pohranu na umetnutoj microSD kartici popunjen, ona može automatski prepisati starije datoteke novima, tako da se datoteke stalno iznova brišu.

Podržava Micro SD kartice od 128 GB
4x veća memorijska kompatibilnost u usporedbi sa starijim modelima fotoaparata, podržava do 128 GB micro SD s više od 18 sati snimanja.

Specifikacije proizvoda:
Rezolucija videa: prednja kamera: 1920x1080 pri 30 fps, stražnja 1920x1080 pri 30 fps
Senzor: SONY STARVIS CMOS senzor
Širokokutna prednja leća: 145°
Širokokutna stražnja leća: 140°
Prednji otvor blende: f/1,6
Stražnji otvor blende: f /1.6
ISO osjetljivost: do ISO 12800
Video format: MOV
Mediji za snimanje: Micro SDHC/SDXC Class 10 (do 128 GB)
Audio: mikrofon i mono zvučnik (uključeno)
Baterija: super kondenzator
Ulazna snaga: 5V 1,5A
Dimenzije prednje kamere: 122 (D) * 35,8 (Š) * 60,6 (V) mm
Dimenzije stražnje kamere: 75,2 (D) * 26 (Š) * 38,8 (V) mm
Težina prednje kamere: 120g
Težina stražnje kamere: 41 g
Radna temperatura -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Isporučeni pribor:

1x Profi auto kamera DOD RC500S sa ljepljivim držačem
1x stražnja kamera s ljepljivim držačem
1x CPL filter
1x auto punjač 12-24V (4M produžni kabel)
1x Kabel za povezivanje sa stražnjom kamerom (5M)
1x Set ljepila za držač fotoaparata
1x Manua

Dodatna oprema Rc500s

Komentari

Ostali proizvodi