Snimač glasa u privjesku za ključeve s detekcijom zvuka + 8GB

Kod artikla: 09-097 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 91,66 U$
Cijena uklj. PDV 110,00 U$
- +

Opis proizvoda Snimač glasa u privjesku za ključeve s detekcijom zvuka + 8GB

Snimač glasa u privjesku za ključeve s detekcijom zvuka (audio) + 8GB memorije + LED UV svjetlo. Mini špijunski uređaj za neopaženo snimanje glasa. Digitalni diktafon također sadrži LED UV svjetlo za otkrivanje lažnog novca. Snimač zvuka - prijenosni, izgleda kao privjesak za ključeve ili ogrlica. Snimač se napaja ili putem priloženog USB kabela ili putem punjive Li-polimer baterije, koja je potpuno napunjena i nudi kontinuirano snimanje glasa i zvukova do 10 sati u WAV formatu. Diskretno audio snimanje bilo gdje. Na dnu uređaja nalazi se ljubičasto UV LED svjetlo za otkrivanje lažnog novca.

minijaturni diktafon u privjesku za ključeve

Zahvaljujući prijenosnom kompaktnom dizajnu, uvijek možete jednostavno pohraniti i snimiti svoj diktafon kao špijunski uređaj, na primjer u džep, tako da možete snimati tajne ili diskretne razgovore ili razne audio detalje. Snimač glasa je idealan mobilni snimač za snimanje zvukova na većim udaljenostima - do 10 metara.

špijunski diktafon - privjesak za ključeve

Digitalni diktafon u elegantnom privjesku za ključeve od 8 GB interne memorije. Uređaj nudi 4 funkcije u jednom zvuku - snimanje zvuka, LED UV lampa, USB disk, automatsko snimanje zvuka - počinje kada se detektira povećana razina buke . To je inovativan uređaj koji kombinira elegantan dizajn i ujedno ugodan dizajn za korištenje svih njegovih funkcija. Digitalni diktafon skriven u privjesku snima zvuk u vrhunskoj kvaliteti zahvaljujući smanjenju šuma i stoga je izvrstan dodatak za treninge, poslovne sastanke, poslovne i druge svrhe snimanja razgovora. Integrirana memorija od 8 GB pruža dovoljno prostora za pohranu dugotrajnih zapisa glasa - do 30 sati snimanja, također zahvaljujući ugrađenoj litij bateriji kapaciteta 160 mAh, koja će služiti za otprilike 10 sati neprekidnog snimanja .

skriveni zvuk diktafona u privjesku za ključeve

Funkcija detekcije zvuka je važna - automatsko snimanje počinje kada se snimi zvuk

U integriranu memoriju od 8 GB moguće je uploadati razne druge datoteke, tako da privjesak obavlja i klasičnu funkciju prijenosnog USB flash pogona. Mini diktafon je prijenosni i praktičan uređaj za snimanje, zahvaljujući svojim minijaturnim dimenzijama i maloj težini od samo 13 grama, koristit će se u raznim životnim situacijama, kada je potreban i neupadljiv način snimanja zvuka.

mini diktafon u privjesku

Značajke:

Pokrenite snimanje jednim dodirom
Snimač glasa
Funkcija automatskog snimanja u slučaju detekcije zvuka
LED svjetlo za otkrivanje lažnog novca
USB flash pogon s 8 GB interne memorije

Specifikacija:

Crna boja
Format audio snimanja: WAV
Značajke: audio snimanje jednim dodirom, automatsko audio snimanje
Interna memorija: 8GB
Napajanje: ugrađena punjiva litijska baterija kapaciteta 160mAh
Vrijeme snimanja (kapacitet memorije): do 30 sati
Vrijeme snimanja (trajanje baterije): do 10 sati
Kvaliteta: 192KBPS
Dimenzije: 60x32x9mm
Težina: 13g

Sadržaj paketa:

1x digitalni diktafon
1x čipka
1x USB kabel
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi