Špijunska bluetooth slušalica + ultra snažno pojačalo od 7 W + mikrofon

Kod artikla: 09-040 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 174,16 U$
Cijena uklj. PDV 209,00 U$
- +

Opis proizvoda Špijunska bluetooth slušalica + ultra snažno pojačalo od 7 W + mikrofon

Špijunska bluetooth slušalica + ultra snažno pojačalo od 7 W + mikrofon je najnovija nevidljiva slušalica za slušalice s vanjskim osjetljivim mikrofonom. Trenutno TOP model na tržištu špijunskih slušalica !!! Nevidljive slušalice - nano mini špijunska slušalica + 7W pojačalo za sigurnosne i studentske svrhe (ispit) idealne su mikro slušalice za vas.

Svima je poznata situacija u vašem životu kada biste cijenili da vam netko može savjetovati ili pomoći u teškim situacijama i a da nitko za to ne zna. Namijenjen je studentima tijekom testiranja, ispita, trgovcima tijekom poslovnih sastanaka i za druge situacije. Unaprijeđena špijunska slušalica je revolucionarni uređaj koji vam omogućuje da se povežete s nekim na daljinu koristeći svoj mobilni telefon, ali a da nitko za to ne zna. Za upravljanje bluetooth kutijom samo umetnite svoju SIM karticu i uključite uređaj.

špijunske slušalice sa 7W pojačalom

Objesite bluetooth ogrlicu na vrat da uparite uređaj za odašiljanje sa slušalicama i umetnite mini slušalice u uho. Koristeći ultra snažno pojačalo snage 7W, signal se bežično prenosi do prijemnika, gdje se signal pretvara u glas. Ogrlica ima produženi kabel bolji od prethodnog modela, stoga se cijeli uređaj lako može sakriti u džep. Za komunikaciju služi osjetljivi mikrofon koji možete pričvrstiti na odjeću. Nakon poziva na SIM karticu, uređaj automatski prima poziv i možete započeti komunikaciju.

špijunska bluetooth slušalica s mikrofonom

Kupcima preporučamo da ne kupuju jeftine imitacije špijunske slušalice loše kvalitete kod neprovjerenih prodavača.

Jamstvo špijunske slušalice - 24 mjeseca. Stručni savjet i usluga.

Špijunske slušalice oblikovane su tako da stanu u bubnjić – da budu neprimjetne. Izrađen je od netoksičnog materijala. Prodajem špijunsku slušalicu po super cijeni koju možete kupiti online u našoj e-trgovini. Pogledajte našu ponudu i pronađite ono što tražite.

koriste špijunske slušalice

Najnoviji poboljšani model popularne špijunske slušalice. U odnosu na prethodni model ima poboljšani anatomski oblik, kako bi u potpunosti zatvorio uho od propuštanja zvuka u okoliš. Slušalica se sastoji od najnovijeg osjetljivog prijemnika (zavojnice), stabilnog mikro zvučnika s vrlo svijetlim i jasnim zvukom s minimalnim šumom. Slušalicu napaja jedna minijaturna baterija s gumbom. Slušalica koju možete jednostavno umetnuti u ušni kanal. Na slušalici je pričvršćena prozirna kuka kojom možete izvaditi slušalicu iz uha. Za još lakše rukovanje slušalicom u našoj e-trgovini nudimo magnetsku pincetu. Uključena baterija s trajanjem baterije do 7 sati.

Značajke:

Profesionalni dizajn, izvrsna kvaliteta zvuka
Ergonomski dizajn, praktično rukovanje
Trajanje baterije do 7 sati
Jednostavan rad i primanje poziva.
Podržava hands-free za dvosmjernu komunikaciju.

Tehnički podaci:

Frekvencijski odziv: 180Hz-5600Hz
Stopa izobličenja <2%
Izlaz: 115 db
Optimalna vrijednost: 40 db
Osjetljivost: <100 db
Radna struja: 0,65 mA
Buka: 20 db
Pojačalo: 7W
Vrijeme razgovora po jednom punjenju: 12 sati
Radna temperatura: -10°C - 60°C
Vrsta baterije: SR416SW 337
Trajanje baterije: do 7h
Dimenzije/težina: 13x6mm /0,5 g
Veličina/težina pakiranja: 52x42x14mm/0,8 g


Paket sadrži:

1x špijunska slušalica
1x mikrofon sa klipom
1x Bluetooth petlja 7w za vješanje na vrat
1x USB kabel
1x adapter za napajanje
1x baterija
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi