SPY KIT - FULL HD WiFi kamera u naočalama + špijunska slušalica

Kod artikla: 10-154 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 311,66 U$
Cijena uklj. PDV 374,00 U$ 407,00 U$
- +

Opis proizvoda SPY KIT - FULL HD WiFi kamera u naočalama + špijunska slušalica

SPY KIT - FULL HD WiFi kamera u naočalama + špijunska slušalica, omogućuje prijenos slike uživo uz WiFi/P2P + komunikaciju u stvarnom vremenu putem špijunske slušalice. Elegantne naočale s FULL HD kamerom i WiFi-om zajedno sa špijunskom slušalicom idealna su špijunska kombinacija za neopaženo praćenje i komunikaciju. Špijunske naočale će se pobrinuti za prijenos skeniranih slika uživo , a pomoću bluetooth Spy slušalice možete komunicirati s drugom osobom na telefonu. Jedinstveni špijunski set pronalazi svoju primjenu u raznim životnim situacijama kada vam je potrebna tajna pomoć na telefonu, ali morate osigurati i video prijenos uživo. nalazi svoju primjenu u raznim teškim situacijama, kada je potrebna nenametljiva pomoć putem telefona, kao i ako je potreban video prijenos.

SET - Elegantne naočale s HD kamerom i špijunskom slušalicom = stream uživo s WiFi/P2P + komunikacija u stvarnom vremenu putem špijunske slušalice

Naočale s FULL HD špijunskom kamerom + P2P video prijenos uživo + WiFi. Elegantne špijunske naočale pružaju nenametljivo snimanje okoline i moderan su dodatak za ležernu odjeću. S ovim špijunskim naočalama snimate točno ono što vidite, a istovremeno imate slobodne ruke kako biste izbjegli sumnju da snimate. Još jedna prednost je live WiFi prijenos izravno na vaš mobilni telefon putem aplikacije "Pro iCam" , koja je besplatno dostupna za Android i iOS . Pomoću aplikacije možete ne samo gledati skenirane slike, već i reproducirati svoje već snimljene videozapise. Zahvaljujući P2P podršci , naočale se mogu povezati s internetom pomoću mobilnog telefona putem kojeg stvarate WiFi Hotspot, omogućujući vašim prijateljima da gledaju internetski zapis uživo.

Kamera je stvarno neprimjetna i uopće se ne vidi

Full HD kamera u špijunskim naočalama
U naočalama je ugrađen senzor pokreta koji može uhvatiti pokret, a zatim vas upozorava u obliku obavijesti izravno na vaš mobitel putem "Pro iCam-a". Idealno je kada izađete iz ureda i želite biti obaviješteni za vrijeme vaše odsutnosti hoće li vam se netko približiti radnom stolu. Snimljena slika se snima u Full HD rezoluciji od 1920 x 1080p pri 25 fps u sekundi na microSD karticu do maksimalnog kapaciteta 128 GB. Naočale su opremljene integriranom punjiva baterijom od 220 mAh, ugrađenom u okvir naočala. Punjenje baterije je omogućeno putem priloženog mikro USB kabela.
wifi kamera u naočalama s podrškom 128gb

Špijunske naočale savršen su izbor za vas u situacijama kada trebate potajno snimiti sastanak bez ikakve sumnje na snimanje. Naočale imaju široku primjenu, jer ih možete koristiti i za odmor, koncert, sport ili druge aktivnosti, kada želite zabilježiti svoja iskustva. Nakon povezivanja Full HD naočala s računalom putem USB-a, one rade kao čitač memorijskih kartica i možete preuzeti svoje snimljene videozapise i fotografije izravno na svoje računalo ili prijenosno računalo.

skrivena wifi kamera s P2P prijenosom

Karakteristike naočala:

plus Elegantne sunčane naočale za ležernu odjeću s kamerom
plus Full HD video
plus Senzor pokreta s obavijestima
plus WiFi i P2P podrška
plus Koristi microSD kartice do 128GB

Specifikacije naočala:

Čip: Hi3518E V200
Optika: 1,0 MP CMOS (OV9712
Rezolucija fotografije: 4032x3024
Rezolucija videa: 1920x1080p
Brzina kadrova: 25 fps
Video kompresija: H.264
Kut snimanja: 90°
Memorijske kartice: microSD kartice 4-128GB
Baterija: 220 mAh
Vrijeme punjenja: 2-3 sata
Trajanje baterije: do 2 sata (radno vrijeme)
Mrežna veza: P2P, WiFi
Napajanje: DC-5V
Kabel za napajanje: mikro USB
Podrška za sustav: iOS, Android
Dimenzije: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Težina: 160 g

Špijunska slušalica s bluettooth 5W pojačalom najnoviji model svatko od nas poznaje životne situacije u kojima bi vam bilo drago da vam netko može savjetovati, ili pomoći u teškoj situaciji, a da nitko za to ne zna. Namijenjen je studentima tijekom ispita, trgovcima tijekom poslovnih sastanaka i za druge situacije.

Špijunska slušalica je revolucionarni uređaj koji vam omogućuje da se povežete s nekim na daljinu putem vašeg mobilnog telefona ili odašiljača, a da to nitko ne zna. Princip je jednostavan, samo umetnite bežičnu špijunsku slušalicu (koja se ne vidi zbog svoje minijaturne veličine) u uho i objesite na vrat bluetooth ogrlicu (za uparivanje s mobitelom) s ultra snagom i pojačalom od 5W , putem kojeg se signal bežično prenosi u slušalicu, gdje se signal mijenja u glas.

Kupcima preporučamo da jeftine imitacije špijunskih slušalica niske kvalitete ne kupuju preko neprovjerenih prodavača.

Imamo 24 mjeseca jamstva za špijunsku slušalicu. Stručni savjet i usluga. Špijunske slušalice su oblikovane tako da savršeno pristaju u bubnjić pa se uopće ne primjećuju. Izrađene su od bezopasnog materijala.

špijunska slušalica
Najnoviji napredni model popularne špijunske slušalice. U usporedbi s prethodnim modelom, ima poboljšani anatomski oblik kako bi savršeno zatvorio uho od propuštanja zvuka u okruženje. Slušalica se sastoji od osjetljivog prijemnika (zavojnice), stabilnog mikro zvučnika , s vrlo čistim i jasnim zvukom sa smanjenom bukom.
špijunska slušalica s bluetoothom
Slušalica se jednostavno umetne u ušni kanal u vašem uhu. Na slušalicu je pričvršćena prozirna kuka s kojom se slušalica lako izvadi. Za još lakše rukovanje slušalicom u našoj e-trgovini nudimo magnetnu pincetu . U paketu je baterija koja traje do 7 sati.
špijunska slušalica

Značajke špijuna za slušalice

plus Profesionalni dizajn, izvrsna kvaliteta zvuka
plus Ergonomski oblik, praktično rukovanje
plus Baterija: 1,55 V (337 SR 416SW) trajanje baterije do 7 sati
plus Dimenzije: 13x6mm
plus Radna frekvencija: sve frekvencije
plus Bluetooth povezivanje s mobilnim uređajima.
plus Jednostavan za upravljanje i primanje poziva.
plus Handsfree podrška za dvosmjernu komunikaciju.
plus Mogućnost pokretanja snimanja izravno s telefona - za reprodukciju MP3 datoteka.
plus Vrijeme razgovora po jednom punjenju je do 12 sati, u pripravnosti do 130 sati.
plus Bluetooth petlja uključuje ugrađenu litijsku bateriju od 700 mAh
plus Bluetooth petlja uključuje pojačalo od 5W
plus Integrirani mikrofon

tablica za usporedbu špijunskih slušalica

Paket sadrži

 • Naočale s FULL HD kamerom
 • Čitač memorijskih kartica
 • Micro USB kabel
 • CD sa softverom
 • Priručnik za naočale
 • Najnoviji špijunski uređaj
 • Mikrofon
 • Bluetooth 5W - petlja za vrat
 • USB kabl
 • Adapter za struju
 • Priručnik za slušalicu

Komentari

Ostali proizvodi