Timekettle WT2 Edge - slušalice za glasovni Bluetooth prevoditelj

Kod artikla: 70-022 Imam pitanje
novi popust Timekettle WT2 Edge - slušalice za glasovni Bluetooth prevoditelj
Proizvođač VRIJEMENIK
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 256,66 U$
Cijena uklj. PDV 308,00 U$ 352,00 U$
- +

Opis proizvoda Timekettle WT2 Edge - slušalice za glasovni Bluetooth prevoditelj

Timekettle WT2 Edge - Bluetooth slušalice za prevoditelj glasa. Komunikacija u inozemstvu bit će vam prilično laka, bez obzira na jezične barijere. Timekettle WT2 Edge je apsolutno jedinstven prevoditelj za dvosmjerno prevođenje glasa u stvarnom vremenu u svijetu, možete ga kupiti u našoj e-trgovini za prodaju. Bežične slušalice s inteligentnim prevoditeljem, koje donose revoluciju u komunikaciji. To je prvi na svijetu govorni prevoditelj s umjetnom inteligencijom za udobno prevođenje u stvarnom vremenu izravno putem slušalica, tj. bez potrebe za prijevodom izravno putem vašeg pametnog telefona.

Timekettle WT2 Edge - Bluetooth glasovni prevoditelj

Ovaj najbolji online prevoditelj govora kombinira najsuvremeniji glasovni algoritam i tehnologiju strojnog prevođenja. je na značajan i inovativan način redefinirao prevoditelje, donoseći nove mogućnosti svojim korisnicima i tvrtkama na tržištu. Elektronski prevoditelj rečenica i tekstova koji će promijeniti vaš pogled na komunikaciju i putovanja svijetom, bez obzira što trebate prevesti. Neće biti potreban skuplji jezični tumač ili google prevoditelj.

Prevoditelj podržava prijevod do 40 jezika (uključujući razna 93 naglaska)

Popis podržanih jezika za prijevod:

arapski, engleski, bugarski, kineski, češki, danski, finski, francuski, grčki, hebrejski, hindski, nizozemski, hrvatski, mađarski, indonezijski, japanski, kantonski (HongKong), katalonski, korejski, malajski, njemački, norveški, poljski, portugalski, rumunjski, ruski, španjolski, slovački, slovenski, švedski, talijanski, tamilski, teluški (Indija), tajlandski, turski, vijetnamski itd.

U engleskom jeziku možete odabrati do 13 različitih naglasaka kao što su (SAD, Australija, Kanada, UK ostalo..) Također na španjolskom možete odabrati do 20 različitih naglasaka (Španjolska, SAD, Dominikanska Republika, Meksiko, Venezuela i drugi.. ) također na arapskom imate izbor od do 15 različitih naglasaka kao što su (Ujedinjeni Arapski Emirati, Egipat, Izrael, Maroko i drugi..) Tako i englesko-španjolski ili njemačko-španjolski prevoditelj rečenica i tekstova (glas) .

wt2 rubni prevoditelj jezika

WT2 Edge koristi 15 poslužitelja diljem svijeta za ultrabrzo prevođenje

wt2 edge - prijevod svjetskih jezika

U usporedbi s prethodnim modelom WT2 Plus, novi WT2 Edge je 33% manji i 46% lakši

wt2 edge - revolucionarni prevoditelj jezika

Način korištenja prevoditelja WT2 Edge je prilično jednostavan, samo preuzmite besplatno dostupnu aplikaciju "timekettle" (iOS, Android) na svoj mobilni telefon, uparite sa slušalicama putem Bluetooth veze (min. Bluetooth verzija 4.2 i novija), zatim oboje osobe stavljaju slušalicu na uho i mogu odmah komunicirati. Princip komunikacije je da vi govorite na svom jeziku, a druga osoba čuje prijevod u slušalici na postavljenom jeziku. Stoga prava komunikacija licem u lice više neće biti problem. Revolucionarni prevoditelj će pronaći svoju primjenu na putovanjima, na poslovnim putovanjima, u posjetu međunarodnim trgovinama ili hotelima te u mnogim drugim prilikama kada komunikacija predstavlja prepreku.

wt2 edge - prijevod jezika širom svijeta

Predstavite se svijetu!

Kada putujete u inozemstvo, nema ništa gore nego zaglaviti na nepoznatom mjestu bez mogućnosti učinkovite komunikacije. Uz WT2 Edge nikada nećete biti u takvoj situaciji jer osigurava prirodnu komunikaciju u stvarnom vremenu bez upotrebe ruku. Uronite u lokalnu kulturu tijekom putovanja, otvoreno se izrazite i stvorite smislenije veze s ljudima koje susrećete.

wt2 edge timekettle - udoban prijevod govora

Trenutna aktivacija - kompajler spreman za korištenje u bilo koje vrijeme

WT2 Edge je jedinstven po svojoj tehnologiji obrade signala, koja se razlikuje od ostalih konkurenata na tržištu. Za komunikaciju nije potrebno aktivirati telefon ili druga osoba ne mora preuzimati pametnu aplikaciju. Sve što vam je potrebno za komunikaciju je da oboje stavite bežičnu slušalicu u uho, a WT2 će se pobrinuti za udoban prijevod.

wt2 edge - timekettle prevoditelj

ON-THE-GO inteligentni algoritam

Glavni algoritam omogućuje komunikaciju čak i u najbučnijem vanjskom okruženju. Uz automatsko prepoznavanje glasa i preuzimanje signala, WT2 pruža apsolutnu hands-free komunikaciju na raznim jezicima . Komunikacija u inozemstvu bit će vam laka, bez obzira na jezične barijere.

jezični prijevod - timekettle wt2 edge

Dvostruko smanjenje buke - svaka riječ je važna!

Na temelju algoritama i redukcije šuma omogućuje WT2 Edge da ima do 95% točnosti u prijevodu , čineći vaš razgovor sa strancem potpuno prirodnim.

jezični prijevod - glasovni prevoditelj

Višejezična podrška s globalizacijom

WT2 Edge trenutno podržava 40 jezika i 93 dijalekta , koji će biti dodani i ažurirani u budućnosti.

wt2 edge prevoditelj - jezična podrška

Dugo trajanje baterije - duže nego što vam je potrebno!

WT2 Edge osigurava do 5 sati trajanja baterije po jednom punjenju, preko 12 sati trajanja baterije s punjivom futrolom - Dock stanicom i do približno 30 dana u stanju pripravnosti.

timekettle wt2 plus

Tablica za usporedbu prevoditelja:

prevodilac prevoditelja

Značajke:

Sjajan dizajn
Trajanje baterije do 12 sati
Automatsko povezivanje
Prijevod na 40 jezika i 93 naglaska za svaki jezik
Kompatibilan za iOS i Android
95% točnosti prijevoda

Tehnički podaci:

Proizvod: WT2 Edge prevoditelj
Proizvođač: Timekettle
Boja: bijela
Jezična podrška: 40
Broj akcenta: 93
Podrška: Bluetooth 4.2 i noviji (mobilna veza putem aplikacije)
Punjenje baterije: Lithium Polymer/90 minuta
Trajanje baterije do 12 sati/za 4 punjenja s priključne stanice
Kontinuirano prevođenje: 3 sata
Podrška za sustav: iOS 11.0 / Android 7.0 i noviji

Paket sadrži:

2x Bluetooth slušalice
1x priključna stanica za punjenje
1x USB kabel za napajanje
2x kuka za uši
2x rezervni čepići za uši (štitnici za uši)

wt2 rub

Komentari

Ostali proizvodi