Vanjska baterija kapaciteta 10000mAh

Kod artikla: 11-228 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 47,66 U$
Cijena uklj. PDV 57,20 U$ 83,60 U$
- +

Opis proizvoda Vanjska baterija kapaciteta 10000mAh

Vanjska baterija kapaciteta 10000mAh - baterija je namijenjena za punjenje vašeg iPoda, iPhonea, mobitela, tableta, MP3 playera, GPS uređaja i još mnogo toga. Dimenzija je nešto veće od kreditne kartice, pa zahvaljujući tome stane u džep. Snažan punjač i vanjska baterija modernog i elegantnog dizajna. Također može puniti vaše fotoaparate i foto-aparate, što je prikladno za odmor ili izlete u prirodu, gdje nemate pristup električnoj utičnici. Zahvaljujući kapacitetu baterije od 10000 mAh, puni bateriju klasičnog pametnog telefona više od 5 puta.

Baterija ima dva USB izlaza koji će vam omogućiti punjenje dva uređaja odjednom. Izlazna snaga USB portova je do 2,1 A i 2,5 A, zahvaljujući čemu se vaš uređaj puni brže od konvencionalnih powerbankova. Vrijeme potpunog punjenja Powerbanka je 8 sati. Razinu napunjenosti baterije označavaju četiri LED diode, tako da se nikada ne dogodi da se vaš POWERBANK isprazni, a vi za to nećete znati.

Prijenosna baterija

Vanjska baterija opremljena je pametnim čipovima kako bi se osigurala njegova zaštita od prenapona, pregrijavanja, prekomjernog punjenja i potpunog pražnjenja. Upotreba je vrlo jednostavna. Samo povežite svoj uređaj putem USB kabela na vanjsku bateriju i uključite. Nakon punjenja, odspojite USB kabel uređaja i vanjska baterija će se nakon nekoliko sekundi automatski isključiti. Powerbank je idealan za festivale, kampiranje, putovanja, putovanja u inozemstvo ili kao izvor napajanja u nuždi za užurbane dane kada konvencionalne baterije u vašem uređaju jednostavno ne mogu pratiti vaše zahtjeve. Baterija će puniti gotovo svaki prijenosni uređaj s priključcima USB mini/micro USB. Uređaj se lako puni pomoću USB kabela, bilo putem računala ili iz električne utičnice.

Značajke:

Zaštita od prenapona, pregrijavanja, prekomjernog punjenja i potpunog pražnjenja
Dva USB izlaza s performansama 2.1A i 2.5A
LED indikator pražnjenja vanjske baterije
Puni bateriju 5 puta više od trenutnog mobitela
Kapacitet baterije do 10000mAh
Baterija velikog kapaciteta i male veličine

Tehnički podaci:

Vrsta baterije: Li-ion
Izlaz: 5V / 2.1A, 5V / 2.5A
Ulaz: 5V / 2A
Kapacitet: 10000 mAh
Potpuno vrijeme punjenja: 8 sati
Život min. 500 ciklusa punjenja
Radna temperatura: -20°C do +50°C
Zaštita od prenapona: da
Zaštita od pregrijavanja: da
Zaštita od prekomjernog punjenja: da
Potpuna zaštita od pražnjenja: da
Dimenzije: 97 * 60 * 31 mm
Težina: 235 g

Sadržaj:

1x vanjska baterija 10000mAh
1x USB kabel

Komentari

Ostali proizvodi