WiFi FULL HD kamera u AC/DC USB adapteru s Night Vision

Kod artikla: 10-149 Imam pitanje
novi TOP WiFi FULL HD kamera u AC/DC USB adapteru s Night Vision
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 137,50 U$
Cijena uklj. PDV 165,00 U$
- +

Opis proizvoda WiFi FULL HD kamera u AC/DC USB adapteru s Night Vision

WiFi FULL HD kamera u AC/DC USB adapteru s Night Visionom s podrškom za mikro SD karticu od 128 GB mala je, nenametljiva špijunska kamera u klasičnom punjaču, pa ju je lako koristiti za praćenje. Uređaj djeluje kao klasični punjač s USB priključkom za punjenje mobitela, tableta ili drugih uređaja, pa nitko više neće obratiti pozornost da bi to mogla biti špijunska kamera. Leća kamere skrivena je iza tamnog pleksiglasa (gdje je skriveno 16x NOĆNIH LED-ica, ali ne svijetle kao klasične IR LED-ice) , a memorijska kartica je skrivena u tijelu punjača ispod poklopca koji se može skinuti.

Kamera ima WiFi značajku koja vam omogućuje uparivanje kamkordera s pametnim telefonom putem aplikacije "Camwf" (dostupna za iOS, Android), a zatim možete postaviti različite funkcije snimanja fotoaparatom ili gledati snimku izravno s kamere.

full hd kamera u adapteru

Kamera se uključuje u stanje pripravnosti nakon spajanja adaptera na mrežu i počinje snimati video tek kada se detektira pokret. Detekcija pokreta štedi prostor na memorijskoj kartici. Kada je microSD kartica puna, najstariji zapisi se automatski prepisuju (snimanje u petlji), što osigurava kontinuirani rad. Zapisi se pohranjuju na mikro SD/TF karticu maksimalnog kapaciteta do 128 GB. Jedinstvena špijunska kamera idealna je za praćenje i snimanje na poslu ili kod kuće tijekom vaše odsutnosti.

adapter s full hd kamerom

Značajke:

Funkcionalni USB adapter sa skrivenom kamerom
FULL HD video snimanje
WiFi veza
Trajno napajanje
Funkcija detekcije pokreta


Tehnički podaci:

Video format: AVI
Rezolucija videa: 1920x1080P
Snimanje: 30 fps
Vanjska memorija: Podržava do 128 GB micro SD
Detekcija pokreta: da
Napon punjenja: DC-5V
Vrsta sučelja: USB

Sadržaj paketa:

1x AC/DC adapter s WiFi kamerom
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi