4 kamere WiFi parking sustav + 7" LCD REC na micro SD

Kod artikla: 19-076 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 366,66 U$
Cijena uklj. PDV 440,00 U$ 581,90 U$
- +

Opis proizvoda 4 kamere WiFi parking sustav + 7" LCD REC na micro SD

4 kamere WiFi parkirni sustav + 7" LCD sa mikro SD snimanjem. WiFi parkirni sustav sa snimanjem kao crna kutija u različitim situacijama, ne samo kada se uređaj koristi kao set za parkiranje ili vožnju unatrag. Prijenos signala radi na temelju WiFi signala s kamera koje olakšava instalaciju kamera, a glavna prednost je što niste ograničeni povlačenjem spojnih kabela.Monitor služi i kao DVR snimač.

Bežična kamera za vožnju unatrag s monitorom - 4x kamera + 7" LCD sa snimanjem na SD karticu do 128GB (video i audio) marke PROFIO Electronics. Ova tehnologija je dizajnirana da olakša rad, a posebno za sigurno kretanje vozila pri radu. PROFIO Electronics usmjerava svoje sustave na najširi mogući raspon vozila kao što su veći automobili, kombiji, kamioni, građevinski i poljoprivredni strojevi.Ovaj nadzorni Wifi sustav ima veliki potencijal za korištenje u nizu drugih aktivnosti, gdje je potrebno imati potpuni pregled onoga što se događa oko vas i za praćenje rada.
parking kamera wifi profio
Snima zapis kamere i pohranjuje ga na SDXC memorijsku karticu do 128 GB. Zapis se snima u VGA rezoluciji i na memorijsku karticu od 128 GB možete spremiti više od 200 sati (8 dana) snimanja jedne kamere ili 50 sati sve 4 kamere. Digitalno bežično napajanje jamči prijenos signala do 100m, a signal je i dovoljno jak da ga ne ometaju veliki metalni dijelovi vozila ili tereta. Osim snimanja videa, micro sd pohranjuje i zvučni audio zapis.
Ovaj set sadrži 1x WiFi DVR 7" monitor u automobilu i 4x WiFi kameru za vožnju unatrag . Monitor s kamerom je opremljen podesivom konzolom, koju možete postaviti na potrebno mjesto. WiFi set za vožnju unazad ima široku primjenu zahvaljujući visokoj -Performanse WiFi antena je prikladna ne samo za automobile već i za kombije, minibuse, autobuse, kamione, prikolice, poluprikolice, poljoprivredne ili građevinske strojeve i druga vozila.IP razina zaštite kamere je do IP66 vodootporna, otporna na prašinu i otpornost na oštećenja .

WiFi reverzni set s DVR snimačem i ekstra velikim dometom WiFi veze do 100m.

parking kamere bežične za vozila

Na WiFi DVR monitor moguće je istovremeno spojiti do 4 WiFi kamere , posebno kod ugradnje na veća motorna vozila, gdje vam je potrebno više pogleda iz različitih kutova. S ovim sustavom ćete točno znati što se nalazi iza ili oko vozila. LED monitor ima kontrast 300:1 s rezolucijom 800x480. Širokokutna leća do 150° također je opremljena IR noćnim vidom. WiFi signal ima domet do 100m , što vam jamči kvalitetan prijem od kamere za vožnju unatrag. Monitor ima jednostavan OSD izbornik preko kojeg možete postaviti kameru prema svojim potrebama. Na LCD monitoru može prikazati sve četiri kamere u isto vrijeme, u više varijacija, za prikaz dvije kamere pored, ili prebacivanje između kamera. Preko sklopnog kruga, kamera se može spojiti na svjetla za vožnju unatrag kako bi se automatski prebacila na odabranu kameru prilikom vožnje unatrag.

LCD monitor s kamerama može se spojiti na različite načine, uključiti se prilikom vožnje unatrag ili nakon pokretanja vozila. DVR monitor također ima funkciju zrcaljenja slike koja vam omogućuje da postavite kamere da prikazuju desnu i lijevu stranu iz vašeg pogleda. Također uključuje daljinski upravljač koji će pojednostaviti upravljanje prilikom mijenjanja kamera ili brzo prilagoditi sliku

Mogućnost zrcaljenja kamere + mogućnost pregleda svih kamera na LCD-u istovremeno ili svake kamere zasebno

U slučaju da trebate montirati monitor na drugačiji način nego pomoću nosača (ono što je uključeno u paket), u našoj ponudi možete pronaći još tri vrste stalka koji vam omogućuju pričvršćivanje monitora na lako dostupno mjesto.

Sustav za vožnju unazad s 4 kamere za kombajn

  • WiFi DVR 7" TFT monitor
  • Funkcija DVR snimanja s do 4 kamere
  • Monitor s mogućnošću povezivanja do 4 WiFi kamere
  • Instalacija bez povlačenja kablova

Tehničke specifikacije monitora:

Model: Profio Clear View S7
7" LED monitor
Sustav: PAL/NTSC
Omjer stranica: 16:9
Rezolucija monitora: 800 x 480
Ulazi: 4 kanalni 2,4G WiFi ulaz za video signal
Kontrast: 300:1
Podesivo: svjetlina, kontrast, boja
Napajanje: DC 12V-24V
Potrošnja energije: 5W
Radna temperatura: -10 do 60°C
Temperatura skladištenja: -20 do 70°C
Dimenzije: 180 x 121 x 24 mm

Tehničke specifikacije kamere:

Model: Profio Parking Camera S7
Senzor slike: SHARP 1/4 CMOS
Rezolucija: 420 TV linija
WiFi veza: 2,4G WiFi s dometom od 100m
Minimalna rasvjeta: 1 LUX
IR noćni vid: da
Kut gledanja: 150°
IP zaštita: IP 66 vodootporan, otporan na prašinu, otporan na oštećenja
Potrošnja energije: 3W
Radna temperatura: -10 do 60°C
Temperatura skladištenja: -20 do 70°C
Dimenzije: 86,5 x 77 x 75 mm

Sadržaj paketa:

1x 7" TFT WiFi DVR monitor
4x WiFi kamera za vožnju unatrag
1x daljinski upravljač
1x priručnik

set parking kamera sadržaj paketa

Komentari

Ostali proizvodi