4G WiFi i dvojna SIM kamera za auto s aplikacijom Live + GPS - PROFIO X4

Kod artikla: 55-209 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 338,25 U$
Cijena uklj. PDV 405,90 U$
- +

Opis proizvoda 4G WiFi i dvojna SIM kamera za auto s aplikacijom Live + GPS - PROFIO X4

4G HOTSPOT WiFi i dvojna SIM kamera za automobil s aplikacijom Live + GPS - PROFIO X4. Automobil s dvije kamere u oblaku za daljinsko praćenje u stvarnom vremenu. GPS uređaji za praćenje do vozila s WiFi i 4G SIM podrškom za savršen pregled vožnje. Dvostruka auto kamera s daljinskim GPS nadzorom - PROFIO X4 1080p i 720p + 4G + aplikacija za praćenje uživo . Ova kamera za automobil iz PROFIO Electronics Tracking Cam X4 nudi funkcije kao što su GPS Tracker , uživo GPS praćenje vozila putem aplikacije na telefonu ili PC-u, kao i prikaz slike uživo s kamere u stvarnom vremenu. Ovo je dvostruka kamera za automobil (prednja i vanjska), koja omogućuje snimanje s obje kamere , prednja kamera ima rezoluciju FULL HD 1920x1080p s kutom od 120°. Također ćete cijeniti podršku za stvaranje WiFi 4G pristupne točke putem umetnute 4G SIM kartice . Kamera također može snimati zvuk putem mikrofona koji se nalazi izravno u tijelu glavne kamere.

Slike se pohranjuju na podržanu micro SD memorijsku karticu do 128 GB . Tijelo fotoaparata izrađeno je od kvalitetnih materijala, što ga čini otpornim na visoke temperature ili ekstremnu hladnoću . Nudi mogućnost zaključavanja SIM i Micro SD kartice od neovlaštenog uređivanja zapisa. Vrlo zanimljiva funkcija je i mogućnost daljinskog gašenja motora vozila (pomoću releja) u slučaju krađe vozila. Po potrebi (SOS, isključenje napajanja, auto-baterija) kamera radi i na priloženu vanjsku bateriju na kabelu kapaciteta 450 mAh. Ova kamera nema gumbe izravno na uređaju, tako da sprječava svaku moguću manipulaciju i pokušaje uređivanja/brisanja snimaka.

Dvostruke kamere za automobile u oblaku za daljinsko praćenje + nadzor u stvarnom vremenu

dual cloud auto kamera sustav profio x4 s GPS-om

Također imate eksternu SOS tipku na kabelu i u slučaju nužde možete je pritisnuti 3 sekunde da aktivirate SOS alarm. Zatim kamera šalje SOS SMS na unaprijed postavljene telefonske brojeve i počinje birati tel. brojeve dok ne primite poziv. Također ćete cijeniti značajku Vibracijski alarm - Vibracijski alarm se aktivira kada se motor zaustavi nakon 5 minuta. Ako se otkrije bilo kakva vibracija u parkiranom vozilu, Tracksolid APP će vas obavijestiti obavijesti. Analiza ponašanja vozača - Ugrađeni 9-osni G senzor omogućuje kamkorderu bolju analizu ponašanja vozača. U slučaju neprimjerenog ponašanja vozača kao što je brzo ubrzanje, snažno kočenje ili velika brzina motora, kamera automobila će vas upozoriti uz pomoć aplikacije i istovremeno pohraniti zapis vožnje na SD karticu kao i u oblak poslužitelju. Profio Tracking CAM X4 je idealan i sofisticiran način da povećate sigurnost vašeg automobila stalnim nadzorom, ili sveobuhvatno rješenje za tvrtke u smislu praćenja kretanja njihove flote.

Usporedba pojedinih modela PROFIO Cloud kamera sustava

profesionalne kamere za vozila u oblaku

profesionalne auto kamere profio - usporedba

PROFIO X4 auto kamera s funkcijama zaštite vozila i daljinskim nadzorom u stvarnom vremenu

Video uživo s kamere možete gledati putem besplatno dostupne mobilne aplikacije (podrška za Android/iOS ) pod nazivom " Tracksolid ", ili putem web platforme na računalu. Uz ovu aplikaciju također je moguće pratiti online GPS položaj vozila na karti u stvarnom vremenu. Kabelski set je dizajniran za izravno spajanje na kutiju s osiguračima 12/24V , što omogućuje trajno napajanje kamere u automobilu. Prednost je sustav dvostrukih kamera koji osiguravaju snimke s prednje ili stražnje kamere. Na vozilo se možete povezati putem aplikacije za mobilni telefon kao i PC platforme ili tableta. Karta prikazuje vašu trenutnu poziciju s vremenom, brzinom i GPS koordinatama. Aplikacija također podržava funkciju prikaza uživo u stvarnom vremenu.

funkcija zaštite vozila - kamera profio x4

Na vozilo se možete povezati putem aplikacije na mobilnom telefonu kao i WEB platforme , na računalu ili tabletu.

Karta prikazuje vašu trenutnu poziciju s vremenom, brzinom i GPS koordinatama. Aplikacija također podržava funkciju prikaza uživo u stvarnom vremenu.

mobilna aplikacija tracksolid - profio x4

Uživajte u GPS praćenju izravno putem web sučelja www.tracksolid.com

Nije potrebno instalirati nikakav softver. Sve je dostupno putem interneta iz web preglednika na vašem stolnom računalu, prijenosnom računalu, tabletu ili mobilnom telefonu. Osnovna funkcija je praćenje motornog vozila, bilo automobila ili kamiona. Ako je vozilo online, vidjet ćete njegovu trenutnu lokaciju na karti i možete nastaviti pratiti njegovu rutu. Ako je izvan mreže, prikazat će se njegova posljednja poznata lokacija. Svako vozilo ima svoj jedinstveni ID broj nakon registracije, a korištenjem ovog ID-a možete pronaći evidenciju vožnje u svojoj povijesti vožnje (7-dnevna povijest). Nakon što pokrenete arhiviranu vožnju, možete vidjeti kretanje na karti. U detaljnom rasporedu možete vidjeti u koje vrijeme i na kojoj adresi se točno vozilo u tom trenutku nalazilo. Značajka GEO FENCE omogućuje vam slanje obavijesti e-poštom kada napustite označeni prostor (ako vozač vozila slučajno napusti planiranu rutu). Za korištenje značajki morate kupiti licencu za praćenje.

GPS praćenje automobila - profio x4
mobilna aplikacija tracksolid profio x4

Video događaji u oblak

U slučaju ozbiljne nesreće, sudara ili nenormalnog ponašanja, video se automatski prenosi u oblak . Zahvaljujući 4G vezi, možete postići veće brzine prijenosa podataka i veću pokrivenost, što vam omogućuje da odmah reagirate ili djelujete.

viedo prijenos u oblaku - profio x4 kamera

DBA - Analiza ponašanja u vožnji

Praćenje podataka o ponašanju vozača, uključujući snažno ubrzanje, jako kočenje i ekstremne zavoje, pomoći će u smanjenju nesreća u vašem voznom parku i poboljšanju potrošnje goriva.

analiza ponašanja vozača - profio x4

Daljinski upravljač

Ovaj jedinstveni sustav omogućuje daljinsko upravljanje reprodukcijom snimaka s kamere. Također mogućnost snimanja fotografije ili videa na daljinu izravno s kamere. Funkcija daljinskog isključivanja motora čini ga odličnim alatom za zaštitu od krađe. Vibracijski alarm upozorava vas na neželjene udare (upad u automobil, udar ili sudar).

daljinsko upravljanje vozilom - profio cam x4

WiFi HOTSPOT

Kada se motor pokrene, WiFi Hotspot će se automatski uključiti. Naziv pristupne točke je "IMEI", dok je lozinka zadnjih osam znamenki IMEI-ja. Sve što trebate učiniti je otvoriti aplikaciju Car-Matrix, spojiti se na odgovarajući WiFi, a zatim jednostavno reproducirati svoje snimke ili urediti postavke.
wifi hotspot 4G - auto kamera profio x4

4G prijenos podataka velike brzine

Samo umetnite 4G SIM karticu i lako se možete povezati s internetom. Profio kamera za praćenje X4 podržava 2G GSM, 3G WCDMA i 4G prijenos podataka. Tako da se možete povezati na brzi internet gotovo bilo gdje.

4G kamera za prijenos podataka velike brzine profio x4

Vibracijski protuprovalni alarm

Kada je ACC uključen, alarm i indikatori odmah prestaju. Uređaj se prebacuje u način zaštite vozila 5 minuta nakon što se motor vozila zaustavi. Ako senzori u kameri detektiraju vibracije u vozilu, alarm će se oglasiti i obavijestiti vas u obliku obavijesti putem aplikacije u pametnom telefonu u roku od 10 sekundi.

Vibracijski protuprovalni alarm - auto kamera profio x4

Isključenje goriva/snage

Kada telefon primi protuprovalni alarm putem obavijesti, moguće je poslati naredbu za gašenje motora. To je moguće učiniti samo iz sigurnosnih razloga, i to samo u slučaju da uređaj ima identificiran GPS položaj i da je brzina vozila manja od 20 km/h.

Isključenje dovoda goriva - auto kamere profio x4

Praćenje uživo u stvarnom vremenu

Gledajte slike s kamere u automobilu bilo kada i bilo gdje koristeći mobilnu aplikaciju CarMatrix izravno na svom pametnom telefonu.

Nadzor uživo u stvarnom vremenu - profio x4 kamera

Ugrađen G-senzor

U slučaju naglog kočenja, pri sudaru ili udaru, G-senzor procjenjuje situaciju kao ozbiljnu i automatski počinje snimati. Zatim zaključava video datoteku tijekom nesreće. Ovaj video može poslužiti kao dokaz u slučaju nesreće.

funkcija g-senzor profio x4 auto kamera

SOS hitni poziv

U hitnim slučajevima možete pritisnuti SOS tipku na 3 sekunde kako biste aktivirali SOS alarm. Zatim kamera šalje SOS sms na unaprijed postavljene telefonske brojeve i započinje ciklus ponovnog biranja unaprijed postavljenih brojeva do odgovaranja na poziv.

sos tipka za hitne slučajeve - profesionalni automobil s x4 kamerom

Upravljanje voznim parkom

Ako posjedujete vozni park u svojoj tvrtki, možete ih pratiti u isto vrijeme na jednom računu. Koristeći našu Tracksolid platformu, možete pratiti veliki broj uređaja na jednom računu. Zgodno vam je stalno pratiti svoju flotu.

upravljanje voznim parkom - profesionalna x4 kamera

FULL HD 1080 video kvaliteta

Profio kamera za praćenje X4 pruža savršene mogućnosti slike. Snimci će biti snimljeni s velikom jasnoćom. Sve što je snimljeno ovim kamkorderom prenijet će se u glatke i nevjerojatne videozapise. Došlo je vrijeme za uživanje u oštrim i lijepim kadrovima.

FULL HD 1080 video kvaliteta - kamera profio x4 cam

Snimanje u petlji

Videozapisi će se pohranjivati na mikro SD karticu svake 3 minute (ovisno o postavkama) Ako je SD kartica puna, starije snimke će se automatski izbrisati i zamijeniti novima.

Loop snimanje na SD karticu - profio x4

Podrška za WDR (Wide Dynamic Range).

Ovaj kamkorder podržava funkciju WDR. WDR je vrhunska tehnologija koja se primjenjuje u kamkorderu, bez obzira na to je li okruženje previše svijetlo ili mračno. Slika kamere je uvijek jasna i svijetla.

Podrška za WDR funkciju - profio x4 auto kamera

Potpuna pokrivenost s 3 trake

Kako bi se smanjili mrtvi kutovi, Profio kamera za praćenje X4 koristi širokokutnu staklenu leću od 120° koja pogodno snima 3 trake na cestama. Kamera je vrlo osjetljiva i omogućuje precizno i detaljno snimanje slike.

120 stupnjeva širokokutna staklena leća profio x4

Tehnički podaci:

Model: PROFIO kamera za praćenje X4
Procesor: ARM Cortex A53 Quad-Core 1.4GHz
Operativni sustav: Android 8,1 GO
Flash memorija: eMMC 16G
RAM memorija: LPDDR3 1GB
GPS + BDS, GSM & WCDMA, 4G,
Prednja kamera razlučivosti videa: Full HD 1080p s 30 fps, H.264 kodiranje, kut snimanja 120°
Vanjska kamera razlučivosti videa: 720p, kut snimanja 100°
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, frekvencija 2,4 GHz, hotspot
Daljinsko praćenje: PC & App - PC sučelje: www.tracksolid.com, APP za mobitel: Tracksolid
Praćenje uživo: Obje dvije web kamere ili putem APP
G-senzor: Da (6-smjerni)
Mikrofon: Da
Ugrađeni zvučnici: Da
Podrška za mikro SD: do 128 GB
USB podatkovno sučelje: Micro USB 5 Pin
Eksterna baterija: 450mAh
Napajanje: 12V - 24V
Radna temperatura -20°C ~ 65°C, (-4°F ~ 149°F)
Dimenzije glavne kamere: Š/V/D 6,8 x 4,8 x 10,9 cm
Vanjske dimenzije kamere: Š/V/D 5,3 x 3,1 x 3,1 cm
Težina kamere: 225 g

sadržaj paketa - cam profio x4

profi elektronika Profio Tracking Cam X4 vrhunski je proizvod novog brenda PROFIO ELECTRONICS koji je specijaliziran za razvoj i proizvodnju inovativnih kamera koje donose novu dimenziju njihovoj upotrebi u svakodnevnoj praksi.

Komentari

Ostali proizvodi