Anti-los bluetooth uređaj za pretraživanje + DVOSMJERNI alarm - Android/iOS APLIKACIJA

Kod artikla: 09-121 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 27,50 U$
Cijena uklj. PDV 33,00 U$
- +

Opis proizvoda Anti-los bluetooth uređaj za pretraživanje + DVOSMJERNI alarm - Android/iOS APLIKACIJA

Protu izgubljeni bluetooth uređaj za traženje ključeva ili mobilnog telefona + DVOSMJERNI alarm - Android/iOS APLIKACIJA koja se može kontrolirati također radi za zviždanje (također putem alarmne obavijesti na mobilnom telefonu). Ovaj uređaj protiv gubitka je proizvod koji se temelji na tehnologiji niske potrošnje energije Bluetooth 4.0. Korištenjem APP softvera "iSearching" za povezivanje s mobilnim uređajima poput mobilnih telefona putem Bluetootha, korisnik može lako pronaći izgubljene predmete (kao što su ključevi, torbice itd.). Ovaj privjesak za ključeve, ili kao privjesak na uzici ili lančiću, služi kao tražilo ključeva, pa čak i osoba ili kućnih ljubimaca.

Uključite ovaj tracker i uparite ga sa svojim telefonom putem Bluetootha . Zatim preuzmite aplikaciju na svoj telefon ručno iz APP storea ili Google playa ili pomoću QR koda u priručniku. Putem aplikacije možete upravljati tražilom. Uređaj komunicira s vašim telefonom putem aplikacije i bit ćete upozoreni kada se objekt ili osoba pomakne izvan efektivnog Bluetooth dometa. Tragač će početi puštati zvučni signal, upozorit će vas alarm na vašem mobitelu, a aplikacija će vam čak pokazati posljednju GPS lokaciju tragača.

Anti lost GPS uređaj s bluetoothom za pronalaženje ključeva, mobitela itd

mini gps bluetooth tražilo ključeva ili mobilni telefon

Pričvrstite uređaj za praćenje na sve što biste mogli izgubiti i pritisnite gumb "Alarm" na mobilnoj aplikaciji kako biste pronašli uređaj za praćenje unutar aktivnog dometa. Pomoći će vam da brzo pronađete izgubljene ključeve ili čak dijete koje vam nestane iz vidokruga, odmah ćete biti obaviješteni, a možete ga koristiti i za svoj automobil, kućne ljubimce, torbu, aktovku ili druge stvari. Glasan zvučni signal odvest će vas do izgubljenog predmeta. Ili, primjerice, kada izađete iz kuće i zaboravite novčanik u koji ste prvo stavili pametno tražilo, alarm će vas upozoriti na telefonu.

Također radi i obrnuto DVOSMJERNI alarm. Svaki put kada se tracker udalji od mobitela, tracker će početi piskati, ali će se i na mobitelu oglasiti alarm. Tako, na primjer, idete na posao, ali zaboravite mobitel kod kuće, imate tracker sa sobom, izađete van i čim se malo udaljite, tracker počne zvoniti i shvatite da ste ostavili mobitel telefon kod kuće. Ipak korisna stvar? Uređaj ima i još jednu praktičnu funkciju, uz pomoć daljinskog upravljača u trackeru ovaj privjesak možete koristiti i kao daljinski okidač za snimanje selfieja mobitelom . Sve što trebate učiniti je pritisnuti kontrolnu tipku na trackeru (naravno, i mobilna aplikacija mora biti aktivna).

anti lost finder - keys mobile finder gps tracker

Tehničke specifikacije:

Materijal: ABS + akril
Bluetooth: 4.0
APLIKACIJA: iFindU /iSearching
DVOSMJERNI alarm
Baterija: gumb CR2032
Kapacitet baterije: 200 mAh
Radni napon: 3V
Zujalica: 90 DB
Radna udaljenost: 0-30m
Stanje mirovanja: do 6 mjeseci
Primjenjivi sustavi: IOS 9.0 i noviji, Android 9.0 i noviji
Kontrolna tipka: držite 3 sekunde za uključivanje/5 sekundi za isključivanje uređaja.
Dimenzije: 40x7 mm
Neto težina: 8 g


Sadržaj paketa:

1x mini gps tražilo
1x uputstvo za upotrebu

Komentari

Ostali proizvodi