Bežična stražnja kamera HD 4x s monitorom 7" HD - Backup set

Kod artikla: 19-093 Imam pitanje
novi popust Bežična stražnja kamera HD 4x s monitorom 7" HD - Backup set
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 375,84 U$
Cijena uklj. PDV 451,00 U$ 572,00 U$
- +

Opis proizvoda Bežična stražnja kamera HD 4x s monitorom 7" HD - Backup set

Bežična kamera za stražnji pogled HD 4x s monitorom 7" HD - Backup set. Wifi set kamera za vožnju unatrag idealan kao rješenje za sustav za vožnju unatrag koji koristi bežični prijenos na velike udaljenosti. Prvi AHD WiFi set za vožnju unatrag na tržištu dizajniran je za zahtjevna radna okruženja u koje je potrebno znati orijentirati i imati sve pod kontrolom.Prednost ovog kompleta je prvenstveno AHD rezolucija (720p) koja se prenosi putem WiFi prijenosa.

Uz WiFi AHD set, zajamčena je kvalitetna i oštra slika, koja se prenosi bez potrebe za kabelima i kompliciranom instalacijom. Jedinstvena novost u ponudi reverznih garnitura brenda PROFIO Electronics .

Kamera za vožnju unatrag s monitorom AHD WiFi set jedinstvena je po svojoj visokokvalitetnoj jasnoj i oštroj slici i prijenosu putem WiFi signala bez smetnji.

Prikaz slike s do 4 AHD WiFi kamere

bežična stražnja kamera

Na otvorenom prostoru, domet WiFi signala je do 200m. Zahvaljujući ovim parametrima, snaga i stabilnost signala je vrlo dobra bez smetnji iz okolnog područja. Metalni dijelovi vozila i strojeva ne utječu na prijenos signala. Bežična kamera za vožnju unatrag za kamione ili poljoprivredne strojeve. Signal je jak i stabilan čak i na većoj udaljenosti.

Kamera za vožnju unatrag WiFi AHD set za vožnju unatrag karakterizira ekstra veliki domet wifi veze do 200m u slobodnom prostoru.

wifi kamera za vožnju unatrag

Bežična kamera za vožnju unatrag sa setom monitora sadrži 1x WiFi AHD 7" monitor za automobil i 4x WiFi AHD kameru za vožnju unatrag (moguće je spojiti max. 4 WiFi kamere za vožnju unatrag). Monitor i kamera su opremljeni podesivom konzolom na koju možete pričvrstiti potrebno mjesto.Set ima široku primjenu, zahvaljujući wifi anteni visokih performansi pogodan je ne samo za veće automobile već i za kombije, kamp prikolice, minibuse, autobuse, kamione, poluprikolice, poljoprivredne ili građevinske strojeve i druga vozila IP razina zaštite kamere je do IP66, što znači da je vodootporna, prašna i otporna na oštećenja Stražnja ili prednja parkirna kamera je također prikladna za kombije kao što su fiat ducato, mercedes sprinter i drugi.

Slika s kamera može se prikazati pojedinačno ili sve četiri kamere jedna uz drugu.

set kamera za vožnju unatrag za kombajn

Na WiFi monitor se mogu istovremeno spojiti do 4 WiFi kamere , što ćete posebno cijeniti kod ugradnje na veća motorna vozila, gdje vam je potrebno više pogleda iz različitih kutova. Zahvaljujući ovom sustavu, točno ćete znati što se nalazi iza ili oko vozila. LED monitor ima svjetlinu 500:1 uz rezoluciju 1024x600. Objektiv kamere sa širokim kutom snimanja do 150° također je opremljen IR noćnim vidom. Monitor ima jednostavan OSD izbornik putem kojeg možete podesiti boju, svjetlinu i kontrast. LCD može prikazati sve 4 kamere odjednom, ili se možete prebacivati između pojedinačnih kamera. Wifi kamera također ima funkciju zrcaljenja slike, koja vam omogućuje da postavite prikaz prave desne i lijeve strane iz vaše točke gledišta. Možete podesiti zrcaljenje slike za svaku kameru izravno pomoću gumba na monitoru. Također možete jednostavno aktivirati pomoćne linije za vožnju unatrag, a posebnom tipkom monitor automatski uparuje spojene WiFi AHD kamere.

WiFi kamera za vožnju unatrag s monitorom - AHD set za vožnju unatrag s HD rezolucijom

wifi sustav kamera za vožnju unatrag

AHD WiFi 7" LED monitor s jasnom i oštrom slikom
AHD WiFi kamera za vožnju unatrag s dometom signala do 200m
Instalacija bez potrebe za povlačenjem kabela, automatsko uparivanje pritiskom na gumb
Funkcija IR kamere za noćno gledanje

Tehničke specifikacije monitora:

Model: Profio Ultra View S7
7“ AHD LED monitor
Sustav: PAL/NTSC
Omjer stranica: 16:9
Rezolucija monitora: 1024x600
Ulazi: 4 kanalni 2.4G WiFi ulaz za video signal
Kontrast: 500:1
Mogućnost podešavanja: svjetlina, kontrast, boja
Napajanje: DC 12V-24V
Potrošnja energije: 5W
Radna temperatura: -10 do 60°C
Temperatura skladištenja: -20 do 70°C
Dimenzije: 180 x 121 x 24 mm

Tehničke specifikacije kamere:

Model: Profio Parking Camera S9
Senzor slike: SHARP 1/4 CMOS
Rezolucija: 720P
WiFi veza: 2.4G WiFi s dometom od 100m
Minimalna rasvjeta: 1 LUX
IR noćni vid: da
Kut gledanja: 150°
IP razina zaštite: IP 66 vodootporan, otporan na prašinu, otporan na oštećenja
Potrošnja energije: 3W
Radna temperatura: -10 do 60°C
Temperatura skladištenja: -20 do 70°C
Dimenzije: 86,5 x 77 x 75 mm

Sadržaj paketa:

1x 7" LED AHD WiFi monitor
4x AHD WiFi kamera za vožnju unatrag
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi