Cloud Dual auto kamera GPS sustav za praćenje u stvarnom vremenu PROFIO X5

Kod artikla: 55-208 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 366,66 U$
Cijena uklj. PDV 440,00 U$
- +

Opis proizvoda Cloud Dual auto kamera GPS sustav za praćenje u stvarnom vremenu PROFIO X5

Cloud Dual Car kamera GPS sustav za praćenje u stvarnom vremenu PROFIO X5​ - Android kutija s podrškom za 4G/LTE/WiFi za Live aplikaciju/web za praćenje. Najnoviji sustav kamera tvrtke PROFIO Electronics X5 nudi funkcije kao što su GPS Tracker , uživo GPS praćenje vozila putem aplikacije na telefonu ili PC-u, kao i prikaz slike uživo s kamere u stvarnom vremenu. Riječ je o snimaču s mogućnošću povezivanja 2 kamere (prednja, stražnja), što omogućuje snimanje videa s obje kamere u isto vrijeme (podrška za micro sd do 128GB ). Prednja kamera ima rezoluciju FULL HD 1920x1080p . Kamere su minimalnih dimenzija i ne ograničavaju prostor u vozilu. Uređaj android kutije se može sakriti , tako da ga nije potrebno postavljati na instrument ploču i ne ometa pogled iz vozila.

Također ćete cijeniti podršku za stvaranje WiFi 4G pristupne točke putem umetnute 4G SIM kartice . Slike se pohranjuju na podržanu micro SD memorijsku karticu do 128 GB . Ovaj sustav kamera nema gumbe izravno na uređaju, tako da sprječava svaku moguću manipulaciju i pokušaje uređivanja/brisanja snimaka. Napajanje sustava instalirano je izravno u kutiju s osiguračima u vozilu. Položaj Android kutije moguće je bilo gdje u vozilu, na mjestu gdje kutija neće biti vidljiva. Nudi mogućnost zaključavanja umetnute SIM kartice kao i Micro SD kartice od neovlaštenog uređivanja zapisa. Kamera također može snimati zvuk putem mikrofona koji se nalazi u SOS tipki na vanjskom kabelu.

Cloud/Android dvojna kamera na vaše vozilo za daljinsko praćenje u stvarnom vremenu

sustav auto kamera profio x5 live auto pozicioniranje

dual camera system profio x5 za praćenje uživo

Također imate eksternu SOS tipku na kabelu i u slučaju nužde možete je pritisnuti 3 sekunde da aktivirate SOS alarm. Analiza ponašanja vozača - ugrađeni 9-osni G senzor omogućuje vam bolju analizu ponašanja vozača. U slučaju neprikladnog ponašanja vozača kao što je brzo ubrzanje, snažno kočenje ili velika brzina motora , kamkorder će vas upozoriti na tu činjenicu pomoću aplikacije i istovremeno pohraniti zapis vožnje na SD karticu kao i na Cloud poslužitelj . Profio X5 je idealan i sofisticiran način da povećate sigurnost vašeg automobila stalnim nadzorom, odnosno sveobuhvatno rješenje za tvrtke u smislu praćenja kretanja njihovog voznog parka.

Usporedba pojedinih modela PROFIO Cloud kamera sustava

pofio modeli auto kamera

usporedba profesionalnih kamera

Sustav za nadzor s funkcijama za zaštitu vozila i daljinski nadzor u stvarnom vremenu

Video uživo s kamere možete gledati putem besplatno dostupne mobilne aplikacije (podrška za Android/iOS ) pod nazivom " Tracksolid ", ili putem web platforme na računalu. Uz ovu aplikaciju također je moguće pratiti online GPS položaj vozila na karti u stvarnom vremenu. Kabelski set je dizajniran za izravno spajanje na kutiju s osiguračima 12/24V , što omogućuje trajno napajanje kamere u automobilu. Prednost je sustav dvostrukih kamera koji osiguravaju snimke s prednje ili stražnje kamere. Na vozilo se možete povezati putem aplikacije za mobilni telefon kao i PC platforme ili tableta. Karta prikazuje vašu trenutnu poziciju s vremenom, brzinom i GPS koordinatama. Aplikacija također podržava funkciju prikaza uživo u stvarnom vremenu.

sustav za nadzor automobila

Na vozilo se možete povezati putem aplikacije na mobilnom telefonu kao i WEB platforme , na računalu ili tabletu.

Karta prikazuje vašu trenutnu poziciju s vremenom, brzinom i GPS koordinatama. Aplikacija također podržava funkciju prikaza uživo u stvarnom vremenu.

tracksolid sustav za praćenje

Uživajte u GPS praćenju izravno putem web sučelja www.tracksolid.com

Nije potrebno instalirati nikakav softver. Sve je dostupno putem interneta iz web preglednika na vašem stolnom računalu, prijenosnom računalu, tabletu ili mobilnom telefonu. Osnovna funkcija je praćenje motornog vozila, bilo automobila ili kamiona. Ako je vozilo online, vidjet ćete njegovu trenutnu lokaciju na karti i možete nastaviti pratiti njegovu rutu. Ako je izvan mreže, prikazat će se njegova posljednja poznata lokacija. Svako vozilo ima svoj jedinstveni ID broj nakon registracije, a korištenjem ovog ID-a možete pronaći evidenciju vožnje u svojoj povijesti vožnje (7-dnevna povijest). Nakon što pokrenete arhiviranu vožnju, možete vidjeti kretanje na karti. U detaljnom rasporedu možete vidjeti u koje vrijeme i na kojoj adresi se točno vozilo u tom trenutku nalazilo. Značajka GEO FENCE omogućuje vam slanje obavijesti e-poštom kada napustite označeni prostor (ako vozač vozila slučajno napusti planiranu rutu). Za korištenje značajki morate kupiti licencu za praćenje.

profio x5 gps praćenje vozila
dvostruka auto kamera profio x5 tracksolid

Video događaji u oblak

U slučaju ozbiljne nesreće, sudara ili nenormalnog ponašanja, video se automatski prenosi u oblak . Zahvaljujući 4G vezi, možete postići veće brzine prijenosa podataka i veću pokrivenost, što vam omogućuje da odmah reagirate ili djelujete.

profio x5 oblak i android kamera


Različiti scenariji korištenja

Android BOX Profio X5 je uređaj koji omogućuje široku paletu korištenja. Kamere se mogu postaviti bilo gdje u vozilu.

sustav auto kamera profio scenare of use profio x5

DBA - Analiza ponašanja u vožnji

Praćenje podataka o ponašanju vozača, uključujući snažno ubrzanje, jako kočenje i ekstremne zavoje, pomoći će u smanjenju nesreća u vašem voznom parku i poboljšanju potrošnje goriva.

DBA analiza profi ponašanja u vožnji x5

Daljinski upravljač

Ovaj jedinstveni sustav omogućuje daljinsko upravljanje reprodukcijom snimaka s kamere. Vibracijski alarm upozorava vas na neželjene udare (upad u automobil, udar ili sudar).

profio x5 daljinski upravljač putem aplikacije

WiFi HOTSPOT i 4G prijenos podataka velike brzine

Samo umetnite 4G SIM karticu i lako se možete povezati s internetom. Nakon umetanja SIM kartice u uređaj, za vas će se kreirati 4G WiFi pristupna točka (potrebno je imati aktivirane podatkovne usluge na SIM kartici) koja će vam omogućiti povezivanje sa sustavom kamera. Profio X5 podržava 2G GSM, 3G WCDMA i 4G (LTE) prijenos podataka. Tako da se možete povezati na brzi internet gotovo bilo gdje. Kada se motor pokrene, WiFi Hotspot će se automatski uključiti. Naziv pristupne točke je "IMEI", dok je lozinka zadnjih osam znamenki IMEI-ja. Sve što trebate učiniti je otvoriti aplikaciju Car-Matrix, spojiti se na odgovarajući WiFi, a zatim jednostavno reproducirati svoje snimke ili urediti postavke.

profio x5 wifi hotspot i 4G prijenos

Praćenje uživo u stvarnom vremenu

Gledajte slike s obje kamere bilo kada i bilo gdje koristeći web ili mobilnu aplikaciju Tracksolid izravno na svom pametnom telefonu.

Profi praćenja uživo u stvarnom vremenu x5

Ugrađen G-senzor

U slučaju naglog kočenja, pri sudaru ili udaru, G-senzor procjenjuje situaciju kao ozbiljnu i automatski počinje snimati. Zatim zaključava video datoteku tijekom nesreće. Ovaj video može poslužiti kao dokaz u slučaju nesreće.

profio x5 kamera ugrađeni g-senzor

SOS hitni poziv

U hitnim slučajevima možete pritisnuti SOS tipku na 3 sekunde kako biste aktivirali SOS alarm. Zatim kamera šalje SOS sms na unaprijed postavljene telefonske brojeve i započinje ciklus ponovnog biranja unaprijed postavljenih brojeva do odgovaranja na poziv.

auto kamera profio x5 - sos tipka za hitne slučajeve

Upravljanje voznim parkom

Ako posjedujete vozni park u svojoj tvrtki, možete ih pratiti u isto vrijeme na jednom računu. Koristeći našu Tracksolid platformu, možete pratiti veliki broj uređaja na jednom računu. Zgodno vam je stalno pratiti svoju flotu. Sustav kamera Profio X5 pomoći će vam da ostanete u kontaktu s vozačima u vašem voznom parku preciznim praćenjem njihove izvedbe. Ovaj jedinstveni sustav može pomoći vozačima poboljšati svoje vještine i donijeti bolje odluke, kao i zaštititi vas, kao vlasnika voznog parka, od lažnih tvrdnji i neobjašnjive štete na vašoj imovini.

dvostruka kamera za automobil - profio upravljanja voznim parkom x5

FULL HD 1080 video kvaliteta

Prednja kamera sustava Profio Tracking X5 pruža savršene mogućnosti slike. Snimci će biti snimljeni s velikom jasnoćom. Sve što je snimljeno ovim kamkorderom prenijet će se u glatke i nevjerojatne videozapise. Došlo je vrijeme za uživanje u oštrim i lijepim kadrovima..

kamera profio x5 - full hd video

Snimanje u petlji

Videozapisi će se pohranjivati ​​na mikro SD karticu svake 3 minute (ovisno o postavkama) Ako je SD kartica puna, starije snimke će se automatski izbrisati i zamijeniti novima.

profesionalne auto kamere - snimanje u petlji

Tehnički podaci:

Model: PROFIO X5
Procesor: ARM Cortex A53 Quad-Core 1,4GHz
Operativni sustav: Android 8.1 GO
GPS + BDS, GSM & WCDMA, 4G LTE,
Prednja kamera razlučivosti videa: Full HD 1080p, kut gledanja od 120°, H.264 kodiranje
Dužina kabela prednje kamere: 2 metra
Video rezolucija stražnje kamere: 720p, kut snimanja 100°, H.264 kodiranje
Dužina kabela stražnje kamere: 2,45 metara
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, frekvencija 2,4 GHz, hotspot
Daljinsko praćenje: PC i aplikacija - PC softver: www.tracksolid.com, APP za mobitel: Tracksolid
G-senzor: BMI160 (6-smjerni)
Podrška za mikro SD: do 128 GB
Mrežna podrška: GSM, WCDMA, LTE
Podatkovno sučelje: Micro USB 2.0, micro SIM
Eksterna baterija: 600mAh
Napajanje: 9V - 30V
Radna temperatura -20°C ~ 70°C
DVR kutija: Š/V/D 12 x 2,7 x 9,5 cm
Prednja kamera: Š/V/D 5,3 x 3,1 x 3,1 cm
Stražnja kamera: Š/V/D 7,2 x 3,2 x 2,5 cm

Sadržaj paketa:

1. PROFIO X5 snimač + adapter za SIM karticu
2. Vanjska kamera 1
3. Vanjska kamera 2
4. GPS/LTE/WIFI antena
5. Kabel za napajanje + baterija
6. SOS tipka
7. Traka za pričvršćivanje i spajanje
8. Samoljepljive 3M trake
9. Montažni set i poklopci

sadržaj paketa za auto dvr profio x5

profi elektronika Sustav kamera Profio X5 vrhunski je proizvod novog brenda PROFIO ELECTRONICS koji je specijaliziran za razvoj i proizvodnju inovativnih kamera koje donose novu dimenziju njihovoj upotrebi u svakodnevnoj praksi.

Komentari

Ostali proizvodi