Digitalna budilica s WiFi kamerom i IR LED noćnim vidom

Kod artikla: 10-169 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 137,50 U$
Cijena uklj. PDV 165,00 U$
- +

Opis proizvoda Digitalna budilica s WiFi kamerom i IR LED noćnim vidom

Budilica sa FULL HD kamerom sa IR LED + WiFi + P2P. To je vrlo elegantna budilica s nizom dodatnih funkcija poput meteorološke stanice. Dopunjen je detekcijom pokreta i senzorima za detekciju temperature i vlage u prostoru. Svojim elegantnim dizajnom u sjajnoj crnoj boji uklapa se u svaki interijer, a da nitko ne primijeti da se radi o skrivenoj kameri u uređaju. Zaslon visoke kvalitete osigurava čitljivost podataka bez problema , čak i pri intenzivnom dnevnom svjetlu.

Digitalni budilnik osim stvarnog vremena također informira o temperaturi i vlažnosti

digitalni alarm s HD kamerom
Ugrađena skrivena kamera snima slike u Full HD rezoluciji 1920x1080 sa zvukom , što je dovoljno za kvalitetne i detaljne snimke. Zahvaljujući IR LED noćnom vidu do 6 metara imat ćete dobru sliku čak i noću. Digitalni alarm podržava WiFi i bežični je, što vam omogućuje da postavite svoj uređaj izravno bilo gdje u unutrašnjosti, a zatim možete upravljati svim značajkama skrivene kamere putem besplatno dostupne aplikacije za pametne telefone "TinyCam" (iOS, Android) putem koje možete gledati stvarno -vreme slike i promjenu postavki kamere. Budilica s kamerom može se povezati s kućnim usmjerivačem putem WiFi-a ili P2P-a, što vam omogućuje pregled slike u bilo koje vrijeme i bilo gdje koristeći svoj mobilni telefon.

kamera u alarmu s IR LED noćnim vidom
Digitalni alarm također uključuje funkciju detekcije pokreta za početak snimanja prilikom snimanja kretanja u prostoru. Izvrsna značajka s kojom nećete propustiti niti jedan važan snimak, jer snima samo slike tijekom aktivnosti. Snimljeni zapisi prolaze kroz H.264 kompresiju kako bi se smanjila veličina datoteke, a zatim se pohranjuju na mikro SD karticu podržanu do 128 GB . Uređaj je opremljen ugrađenom baterijom od 300 mAh koja osigurava 2 sata neprekidnog snimanja po punom punjenju, a također je moguće spojiti uređaj na konvencionalnu mrežu te stoga skrivena kamera i meteorološka postaja mogu raditi kontinuirano. Koristi se u svakom domu kao potpuno opremljena digitalna budilica koja vas obavještava o vremenu i temperaturi zraka u vašoj sobi. Bez sumnje, najvažnija i najkorisnija značajka je neopaženo praćenje okoline.

špijunska kamera u alarmu s detekcijom pokreta

Značajke:

Špijunska kamera u digitalnom budilici
WiFi prijenos videa u stvarnom vremenu
Trajno napajanje iz mreže
Funkcija detekcije pokreta
Noćni IR LED vid do 6 metara

Tehnički podaci:

Senzor slike: HD 1920x1080p
Objektiv: CMOS
Omjer kadrova: 25 fps
Formati kompresije: H.264
Kut gledanja: 120°
Domet noćnog vida: 6 metara
Memorijska kartica: Micro SD/TF kartica do max. 128 GB
Baterija: 300mAh litij baterija
WiFi: Wi-Fi 802.11 b/g/n, P2P
Radno vrijeme (dan): oko 8 sati
Radno vrijeme (noć): oko 3 sata
Vrijeme punjenja: 3-4 sata
Napajanje: DC-5V/2A
Dimenzije: (širina) 109 x (visina) 46 mm x (dubina) 39 mm
Težina: 150 g

Sadržaj paketa:

1x Digitalna budilica s HD kamerom
1x USB kabel
1x adapter za struju
1x USB s uputama
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi