Digitalni diktafon u elegantnom privjesku od 8 GB memorije + MP3 player s detekcijom zvuka

Kod artikla: 09-099 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 100,84 U$
Cijena uklj. PDV 121,00 U$
- +

Opis proizvoda Digitalni diktafon u elegantnom privjesku od 8 GB memorije + MP3 player s detekcijom zvuka

Digitalni diktafon u elegantnom privjesku od 8 GB memorije + MP3 player s detekcijom zvuka. Uređaj 4 u 1 - snimanje zvuka, mp3 player, USB disk, automatsko snimanje zvuka. Kompaktni diktafon 142x15 mm, diktafon ima stereo slušalice za tajno snimanje zvuka. Snimač zvuka - prijenosni, izgleda kao privjesak za ključeve. Snimač se napaja ili preko priloženog USB kabela ili preko punjive Li-Polymer baterije, koja kada je potpuno napunjena nudi kontinuirano snimanje glasa i zvukova do 58 sati u WAV formatu. Priložene slušalice mogu se koristiti za reprodukciju audio datoteka. Diskretno audio snimanje bilo gdje.

Spy Audio snimač poziva (zvuk) - privjesak na vratu

Spy Audio snimač poziva (zvuk) - privjesak na vratu

Svaka snimka sprema se pod imenom s trenutnim datumom i vremenom - to će vam pomoći da lakše pronađete određenu snimku. Zahvaljujući njegovom prijenosnom kompaktnom dizajnu, uvijek možete jednostavno pohraniti i snimiti svoj diktafon kao špijunski uređaj, na primjer u džepu, tako da možete snimati tajne ili diskretne razgovore ili razne audio detalje. Diktafon je idealan mobilni snimač za snimanje zvukova na većim udaljenostima. Uređaj nudi i funkciju MP3 playera za vaše omiljene pjesme, koje možete prenijeti na uređaj putem priloženog USB podatkovnog kabela.

privjesak za vrat audio diktafon

Digitalni diktafon u elegantnom privjesku za ključeve 8 GB interne memorije. Uređaj nudi 4 funkcije u jednoj - snimanje zvuka, mp3 player, USB disk, automatsko snimanje zvuka - počinje kada se otkrije povećana razina buke . To je inovativni uređaj koji kombinira elegantan dizajn i istovremeno ugodan dizajn za korištenje svih njegovih funkcija. Digitalni diktafon skriven u privjesku za ključeve snima zvuk u vrhunskoj kvaliteti zahvaljujući redukciji šuma te je stoga odličan dodatak treninzima, poslovnim sastancima, poslovnim i drugim namjenama snimanja razgovora. Integrirana memorija od 8 GB pruža obilje prostora za pohranu za snimanje dugotrajnih glasovnih zapisa - do 96 sati snimanja, također zahvaljujući ugrađenoj litij bateriji, koja će poslužiti za približno 58 sati neprekidnog snimanja.

Trajanje baterije 58h

Funkcija detekcije zvuka je važna - automatsko snimanje počinje kada se snimi zvuk

Snimač služi i kao MP3 player zahvaljujući integriranoj memoriji na koju možete USB kabelom snimiti svoje omiljene pjesme ili reproducirati snimljene razgovore te ih potom slušati preko slušalica. U integriranu memoriju od 8 GB mogu se učitati razne druge datoteke, tako da olovka također obavlja klasičnu funkciju prijenosnog USB flash pogona. Zahvaljujući svojim minijaturnim dimenzijama, mini diktafon je prenosiv i praktičan uređaj za snimanje koji se može koristiti u raznim životnim situacijama, kada je potreban i neupadljiv način snimanja zvuka.

otkrivanje zvuka - automatsko snimanje glasa - špijunski snimač

Značajke:

Započnite snimanje jednim gumbom
Snimač glasa
Funkcija automatskog snimanja u slučaju detekcije zvuka
Player MP3, WMA i WAV formata
USB flash pogon s 8 GB interne memorije
Stereo slušalice

Specifikacija:

Format audio zapisa: WAV
Značajke: audio snimanje jednim dodirom, automatsko audio snimanje, mp3 player
Interna memorija: 8GB
Napajanje: ugrađena punjiva litijska baterija
Vrijeme snimanja (kapacitet memorije): do 96 sati
Vrijeme snimanja (trajanje baterije): do 58 sati
Podržani formati za reprodukciju: mp3, wav, wma
Frekvencija: 48KHZ
Kvaliteta: 192KBPS
Crna boja
Dimenzije: 142x15mm

Sadržaj paketa:

1x digitalni diktafon
1x slušalice
1x USB kabel
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi