DOD LS500W dvojna auto kamera FULL HD 1080P + GPS

Kod artikla: 55-038 Imam pitanje
Proizvođač DOD
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 330,00 U$
Cijena uklj. PDV 396,00 U$
- +

Opis proizvoda DOD LS500W dvojna auto kamera FULL HD 1080P + GPS

DOD LS500W dvojna auto kamera FULL HD 1080P + GPS. Dolazi sa senzorom slike Sony STARVIS , 6G staklenom lećom i ISO do 12800 . DOD LS500W jedna je od prvih kamera DOD-a s FULL HD 1080p kamkorderom koja pruža potpuno opremljen video s nenadmašnom kvalitetom na oba kanala kamere s frekvencijom snimanja od 30 fps.

Snima FULL HD 1080p HD video zapise GPS 10Hz , raspolaže s načinom parkiranja i H.264 kompresijom slike , MOV datotekom, streamom podataka cca. 15 Mbps za svaki kanal. Jedna minuta pri razlučivosti 1080p 30fps videa s jednog kanala je cca. 110 MB. Podržava micro SD do 128 GB.

ls500w kamera za auto

Kamkorder također ima ISO osjetljivost do 12800 za izvrsno snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja i noćnih videa. Ugrađeni GPS procesor od 10 Hz omogućuje vozačima da zabilježe točnu brzinu i položaj. DOD LS500W limenka se jednostavno kontrolira pomoću tipki i jasnog LCD zaslona od 2,7" . Izbornik kamere je na slovačkom jeziku.

Model kamere DOD LS500W u usporedbi s modelom DOD RC500S opremljen je LCD 2,7" litij baterijom kapaciteta 180mAh (DOD RC500S ima super kondenzator). S druge strane, DOD RC500S ima značajku WiFi povezivost putem aplikacije na vaš pametni telefon ili tablet i CPL polarizacijski filter Ostali parametri i značajke DOD LS500W i RC500S kamera su isti.

Komplet kamera ima širokokutnu leću do 145 ° prednje kamere i 140 ° stražnju kameru koja vam omogućuje stvarno širokokutni pogled oko vašeg automobila, približavajući se parametrima ribljeg oka. Korištenje stražnje kamere je opciono, prednja kamera se također može koristiti zasebno . U pogledu čisto optičkih parametara, DOD LS500W je ekvivalentan DOD RC500S (i obrnuto). Također postoji opcija zaokretanja slike za 180 stupnjeva za prednju i stražnju kameru (kamera se može montirati "nadolje"). Ugrađena litijska baterija kapaciteta 180mAh.

Certificirani kamkorder za korištenje u cijeloj EU (tj. u Austriji, Njemačkoj i drugim zemljama članicama). Zadovoljavaju kriterije tehničkih normi i mogu se koristiti u vozilu.

Prednja kamera opremljena je potpuno novim senzorom SONY STARVIS (Vidljivost zvijezda ili vidljivost u svjetlu zvijezda) IMX291, koji nudi revolucionarni noćni način rada čak i u potpunom mraku!

Sony starvis senzor dod kamera

Tehnološki, ovo je kamera za automobil "sljedeće generacije" - s najnovijim tehnologijama (optika, mikročipovi, funkcije) koje nudi tržište automobila.

DOD LS500W jedan je od najboljih sustava kamera s dvostrukom prednjom i stražnjom kamerom.

To je vaš sustav zaštite danju i noću 24/7.

Možete pričvrstiti prednju kameru prema zahtjevima usisne čašice ili ljepljivog držača. Stražnja kamera kompaktne veličine od samo 7,5 cm pričvršćena je 3M držačem ljepljivom trakom. Kabelska veza između kamera duga je oko 5,5 m. DOD LS500W se može spojiti na 12/24V napajanje, pa ga je moguće koristiti osim u automobilu i za druga vozila, kamione ili autobuse. Prednja kamera se također lako može pričvrstiti na vjetrobran automobila pomoću 3M ljepljivog držača koji se lako pričvršćuje na kameru.

Podrška za micro SD kartice do 128 GB (oko 18 sati snimanja s obje kamere - 9 sati za jedan kanal)

dod dvostruka auto kamera s GPS-om

Snimka se snima s obje kamere i u kombinaciji s visokom ISO osjetljivošću do 12800 koja vam omogućuje praćenje okoline automobila čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja, ova značajka je značajan sigurnosni bonus pri praćenju vašeg automobila tijekom vaše odsutnosti. Velika prednost je poboljšani sustav načina parkiranja nove generacije koji će početi snimati 15 sekundi prije nego što otkrije kretanje. To će osigurati da imate zapis o tome što se dogodilo od početka do kraja s obje kamere ispred i iza vozila. Kad nastavite s vožnjom, kamera se vraća na snimanje u načinu rada petlje.

Lider na tržištu sigurnosti i nadzora automobila

Parking modd za dod kamere

Kamkorder podržava micro SD kartice do 128 GB (standardne kamere do 32 GB). U slučaju nesreće, jakog kočenja ili naginjanja automobila, komplet kamere ima funkciju G senzora koji štiti datoteke od udara. Također, u hitnim slučajevima, korisnici mogu ručno zaštititi postojeću datoteku dugim pritiskom na tipku "SOS". FULL HD auto kamera s naprednom WDR 2.0 tehnologijom i WiFi vezom vaš je pouzdan suputnik na cestama.

Značajke proizvoda:
  • Dvostruko 1080p HD video snimanje
  • Prošireni ISO raspon na ISO 12800
  • Zaštita datoteka G-senzorom
  • SOS funkcija - Funkcija zaključavanja
  • Nadzor parkinga
  • Napredna WDR 2.0 tehnologija
  • Ultra lagani objektiv s otvorom blende f/1.6
  • Podržava Micro SD kartice od 128 GB
Dual FULL HD 1080p video snimanje
Prednji i stražnji pogled na vaše vozilo snimaju se u 1080p kvaliteti u visokoj FULL HD rezoluciji. Štoviše, slika je snimljena pod ultraširokim kutom gledanja prednje kamere od 145°, stražnje kamere od 140° za potpunu zaštitu.
Ls500w kamera pune hd rezolucije
Prošireni ISO raspon do 12800
DOD LS500w ima novi Sony STARVIS CMOS senzor s poboljšanom osjetljivošću ne samo u normalnom osvjetljenju, već iu uvjetima lošeg osvjetljenja. Povećani domet povećava svjetlinu objekata koji se brzo kreću noću. Kamera sada može snimiti još više detalja u uvjetima ultra slabog osvjetljenja.
Ls500w kamera iso 12800
Napredna WDR 2.0 tehnologija
Zadivljujući video pri svakom svjetlu i uravnoteženoj ekspoziciji u svim uvjetima. Noćne snimke čini svjetlijim i smanjuje izloženost svjetlu kako bi se postigla najljepša slika.
ls500w kamera wdr tehnologija
Veliki otvor blende f/1.6, visoke performanse pri slabom osvjetljenju
Veliki otvor blende odražava količinu svjetlosti koja pada na senzor prilikom snimanja. Što je veći otvor blende (manji broj f), to će senzor kamere uhvatiti više svjetla. S najširim otvorom blende, koji je 66% veći od konkurencije na tržištu, DOD kamere proizvode najoštriju sliku.
Ls500w prednji i stražnji otvor blende f/1.6
6G oštra staklena leća
Oštra leća sa 6 elemenata, koja je izrađena od šest slojeva stakla, pruža zadivljujuću, čistu i neiskrivljenu sliku.
Ls500w kamera 6g staklena leća
Širokokutni pogled od 145°
Snimanje slike pod širokim kutom gledanja od 145° za optimalnu pokrivenost i jasnoću. Prednja kamera opremljena je iznimno širokokutnom lećom, koja povećava domet snimanja, jer panoramski pogled na prednji dio vozila hvata sve strane bez izobličenja (dakle, nema iskrivljene slike).
Ls500w širokokutni pogled
Nadzor parkinga
Ovim nadzorom parkiranja bit ćete zadovoljni čak i kada parkirate i ostavite automobil. Poboljšani način rada parkiranja , koji se automatski pokreće 10 minuta nakon napuštanja vozila. Kad nastavite s vožnjom, kamera se vraća u način snimanja u petlji. Sa SONY STARVIS senzorom također možete uživati ​​u revolucionarnom noćnom vidu za prednju kameru, pa čak i u potpunom mraku.
Ls500w parking nadzor
U slučaju detekcije pokreta prednje ili stražnje kamere , ili u slučaju sudara, počinje snimanje videa i zaključava datoteku. Kamkorder počinje snimati 15 sekundi prije nego što se otkrije pokret ili udar, što osigurava da ćete imati zapis o tome što se dogodilo od početka do kraja. Uvjet je da se kamera mora napajati preko akumulatora automobila pomoću seta kabela za trajnu ugradnju u DOD DP4.
GPS procesor sa brzinom od 10 Hz
Integriran s najbržim GPS-om brzine 10Hz, bilježi preciznije podatke o lokaciji i brzini vozila. Omogućuje vam snimanje rute na karti dok gledate videozapise u DOD playeru. Trenutno najbrže ažuriranje GPS-a koje se koristi u kamkorderima.
Ls500w auto dvr GPS procesor
DOD GPS Player V2.0
Nova verzija DOD GPS Playera 2.0 s poboljšanim korisničkim sučeljem još je s boljom jasnoćom. Prikazuje FULL HD video snimke s podacima u stvarnom vremenu kao što su brzina vozila, GPS koordinate, preopterećenje. Internetska veza prikazuje trenutnu lokaciju vozila na Google kartama.
dod gps player 2.0
Detekcija radara brzine
Sustav vas podsjeća da ste u blizini lokacije s ograničenom brzinom i na kojoj se može postaviti radar kako biste mogli usporiti. Izbjegavajte zamke i uvijek imajte svoju vožnju pod kontrolom.
* Trenutno sustav podržava sljedeće zemlje: SAD, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
Sinkronizacija vremena i datuma
Automatska kalibracija vremena, neovisna o ručnom podešavanju vremena. S ugrađenim GPS procesorom brzine 10x, može točno kalibrirati lokalno vrijeme i automatski ga pohraniti u memoriju fotoaparata.
Analiza puta
To je nova značajka za izračunavanje udaljenosti, vremena i prosječne brzine vaše rute od točke A do točke B. Na primjer, možete pronaći najkraći ili najbrži način rada od kuće, na temelju podataka iz analize puta. To je vrlo ekonomičan i praktičan način za uštedu vremena i potrošnje goriva.
Zaštita G-senzora od udara
U slučaju nesreće, naglog kočenja ili naginjanja automobila, automatski će zaštititi sve pohranjene i trenutne zapise. S ovom značajkom datoteke se neće brisati ili prepisivati, čak ni kada se snimaju u vremenskoj petlji.
Ručno zaključavanje datoteke - SOS zaštita
U slučaju nužde, omogućuje korisnicima da zaštite postojeću datoteku dugim pritiskom na tipku "SOS", što čuva datoteku od petlje snimanja i štiti od prepisivanja drugim datotekama.
Automatsko snimanje i gašenje
Nakon što se vozilo pokrene, kamera će automatski početi snimati. Kada ugasite motor, kamera se automatski isključuje bez pritiskanja bilo koje tipke.

Loop recording - Ciklično snimanje
Kada je prostor za pohranu na umetnutoj microSD kartici popunjen, ona može automatski prepisati starije datoteke novima, tako da se datoteke stalno iznova brišu.

Zaštita lozinkom.
Nakon što postavite zaporku, možete spriječiti druge da brišu vaše videozapise ili fotografije.
Podržava Micro SD kartice od 128 GB
4x veća memorijska kompatibilnost u usporedbi sa starijim modelima fotoaparata, podržava do 128 GB micro SD s više od 18 sati snimanja.
Specifikacije proizvoda:
Rezolucija videa: prednja kamera: 1920x1080 pri 30 fps, stražnja 1920x1080 pri 30 fps
Senzor: SONY STARVIS CMOS senzor
Širokokutna prednja leća: 145°
Širokokutna stražnja leća: 140°
Prednji otvor blende: f/1.6
Stražnji otvor blende: f/1.6
ISO osjetljivost: do ISO 12800
Video format: MOV
Mediji za snimanje: Micro SDHC/SDXC Class 10 (do 128 GB)
Audio: mikrofon i mono zvučnik (uključeno)
Baterija: 3,7V 180mAh litijska baterija
Ulazna snaga: 5V 1,5A
Dimenzije prednje kamere: 112,6 (D) * 61,5 (Š) * 33,4 (V) mm
Dimenzije stražnje kamere: 75,2 (D) * 26 (Š) * 38,8 (V) mm
Težina prednje kamere: 110g
Težina stražnje kamere: 41 g
Radna temperatura -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Isporučeni pribor:

1x Profi auto kamera za DOD LS500W
1x stražnja kamera s ljepljivim držačem
1x Kabel za povezivanje sa stražnjom kamerom (5M)
1x auto punjač 12-24V (4M produžni kabel)
1x držač
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi