DOD RX400W - zrcalna kamera + GPS s podrškom za kameru za vožnju unatrag

Kod artikla: 55-024 Imam pitanje
Proizvođač DOD
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 264,91 U$
Cijena uklj. PDV 317,90 U$
- +

Opis proizvoda DOD RX400W - zrcalna kamera + GPS s podrškom za kameru za vožnju unatrag

DOD RX400W - zrcalna kamera + GPS s podrškom za kameru za vožnju unatrag​ možete kupiti online po povoljnoj cijeni. Proizvod na lageru spreman za narudžbu. Najbolji od najboljih. DOD RX400W - Rearview Mirror kamera s GPS -om (nasljednik RX8W) ima ugrađen ultrabrzi GPS procesor, koji je 10 puta brži. Kontrolna tipkovnica ima jednostavan i lak rad u mraku. Vrijeme je za postavljanje standarda vitkosti automobilskih retrovizora. Stoga novi model iz ove serije DOD RX400W dolazi s tankim dizajnom od 1 cm, te se lako prilagođava originalnom retrovizoru. Podesivi kut leće je oko 60% veći nego prije, što omogućuje podešavanje horizontalnog i vertikalnog kuta do 40 stupnjeva. DOD RX400W s višeslojnim vakuumskim premazom površine zrcala u stanju je eliminirati odsjaj svjetala vozila iza vas.

Auto kamere u retrovizoru DOD RX400W s GPS-om uz podršku kamere za vožnju unatrag

dod rx400w s kamerom za vožnju unatrag

Kamera u retrovizoru jedinstvena je uglavnom zato što vam omogućuje povezivanje bilo koje kamere za vožnju unatrag putem video ulaza. Kada je brzina unatrag (kamera za vožnju unatrag spojena na svjetla za vožnju unatrag) na LCD zaslonu će se prikazati slika kamere za vožnju unatrag (slika s ove kamere se ne snima). Možete koristiti bilo koju kameru za vožnju unatrag, koja ima isti konektor za video utičnicu.

Ugrađeni G-senzor za automatsko pokretanje zaštite datoteka pri udaru, kočenju u nuždi ili kada je automobil nagnut, automatski će zaštititi sve trenutne i pohranjene video datoteke. Pruža FULL HD video kvalitetu s razlučivosti do 1920x1080. Široki kut gledanja od 140° bilježi događaje ispred vozila i s obje strane, automatska kalibracija vremena pomoću GPS-a, HUD prikaza kompasa , HUD prikaza brzine. Sigurno ćete cijeniti funkciju GPS Loggera, bilježe vašu vožnju (GPS lokacija, trenutna brzina). Svoje videozapise možete gledati na računalu pomoću isporučenog softvera. Idealno za tvrtke za kontrolu vozačkog osoblja ili profesionalnih vozača itd. Kamera se može spojiti na napajanje 12/24V tako da je korištenje moguće bez ikakvih problema, ne samo u osobnom vozilu nego čak iu drugim vozilima, na primjer kamionima ili autobusima.

U ponudi imamo i model RX300W koji u odnosu na model RX400W nema GPS Logger (ostali parametri su identični).

dod rx400w retrovizor

Kamera ima veće područje gledanja i 4,3 " široki (16:9) zaslon pruža širi zaslon za reprodukciju videa. WDR tehnologija omogućuje prilagodbu svjetline okoline, pa stvara svjetlije noćne snimke i smanjuje jako svjetlo izloženosti doći do najljepše slike. Posjeduje 3DNR funkciju - digitalno smanjenje šuma i oštru leću od šest elemenata koja se sastoji od 6 slojeva stakla i pruža zapanjujuće jasnu i neiskrivljenu sliku. DOD RX400W dolazi s čičak trakom koja je jača i pouzdanija način postavljanja na originalni retrovizor.

4,3'' 16:9 široki LCD zaslon. Kamera ima veliki široki zaslon koji pruža jasnu i dovoljno veliku sliku prikladnu za prikaz postavki i reprodukciju videa izravno na zaslonu kamere.

Kamera dod rx400w

Ugrađeni GPS procesor 10x brzine, najnovija tehnologija auto GPS-a osigurava precizno praćenje brzine vozila i ultra-brz GPS položaj vaše vožnje u stvarnom vremenu. Trenutno je to najbrže ažuriranje GPS-a koje se koristi u automobilskim kamerama.

10 GPS ažuriranja dod rx400w


Tipkovnica ima jednostavan i lak rad u mraku. Inovativna LED gravirana rasvjeta tipkovnice jednostavna je za korištenje čak i bez svjetla u automobilu. Pozadinsko osvjetljenje se automatski isključuje nakon 10 sekundi. Praktično, udobno i elegantno.

Tipke s pozadinskim osvjetljenjem dod rx400w

Objektiv s podesivim kutom u bilo kojem smjeru. DOD RX400W leća podesivog kuta je oko 60% veća nego prije, a horizontalni i vertikalni kutovi mogu se podesiti do 40 stupnjeva. Ima cijeli raspon kuta gledanja za visoko poboljšanje sposobnosti fiksiranja na većini ogledala.

Podesiva leća dod rx400w


Ogledalo protiv odsjaja. Prilikom noćne vožnje dolazi do refleksije svjetlosti od retrovizora, što smeta i zasljepljuje oči vozaču. DOD RX400W s višeslojnim vakuumskim premazom površine zrcala u stanju je eliminirati odsjaj farova vozila iza vas.

Anti-zasljepljujuće staklo dod rx400w

Podrška kamere za vožnju unatrag ili parkiranje. Ovaj proizvod podržava dodavanje kamere za vožnju unatrag. Možete kupiti kameru za vožnju unatrag radi vlastite sigurnosti. Obrnuta slika prikazuje se na velikom ekranu od 4,3 inča tako da možete lako vidjeti što se događa iza i tako smanjiti vjerojatnost ozljeda.

Podržava kameru za stražnji pogled dod rx400w

Snažna WDR tehnologija. Zapanjujući video u svakom svjetlu. WDR tehnologija, dobro izbalansirana ekspozicija bez obzira je li sunčan dan ili noć. Stvara svjetlije slike i smanjuje jaku ekspoziciju svjetla kako bi se postigla najljepša slika.

WDR tehnologija dod rx400w

3DNR (Digitalno smanjenje šuma) - Digitalno smanjenje šuma - smanjuje zrnastu sliku u uvjetima slabog osvjetljenja. Sustav digitalne redukcije šuma, može učinkovito smanjiti šum digitalnog signala kada je to potrebno i osigurava čistu, prirodnu sliku.

3d smanjenje količine dod rx400w

Nova verzija DOD GPS Playera 2.0 s poboljšanim korisničkim sučeljem još je jasnija. Prikazuje FULL HD video snimke s podacima u stvarnom vremenu kao što su brzina vozila, GPS koordinate, preopterećenje itd. Kada je spojen na internet, trenutni položaj vozila prikazuje se na Google kartama.

DOD gps player 2.0Prikaz detalja (vodeni žig) na videu. Kada se dogodi nesreća ili drugi događaj na cesti, ova vam značajka omogućuje trenutnu provjeru lokacije vozila (GPS koordinate), brzine vozila ili točnog datuma i vremena snimanja. A to će ojačati vjerodostojnost dokaza pri dokazivanju odgovornosti.

vodeni žig dod rx400w

Napredna 6G staklena leća - kombinacija šest slojeva stakla, to je sofisticirana 6G oštra leća. Zahvaljujući preciznom putu svjetlosti, pruža zapanjujuće svijetlu, jasnu i neiskrivljenu sliku.

6 grama Lens dod rx400w

Velcro traka. Tradicionalna instalacija pomoću kopče ili gumenih krajeva često gubi elastičnost. Kako bi se postiglo jače pričvršćivanje, DOD RX400W dolazi s čičak trakom, što je jača i pouzdanija metoda za montažu na originalni retrovizor.

Velcro traka dod rx400w

Ultra tanak dizajn. Vrijeme je za postavljanje standarda vitkosti automobilskih retrovizora. DOD RX400W s tankim dizajnom od 1 cm prilagodljiv je originalnom retrovizoru u vašem vozilu.

Kamera dod rx400w debljine 1 cm

Specifikacije proizvoda:

Rezolucija videa: 1920x1080 @ 30fps, 1280x720 @ 30fps, 1280X720 @ 60fps, 848x480 @ 30fps, 640x480 @ 30fps
Senzor: 3 megapiksela 1/3 "CMOS
Širokokutni: 140°
ISO: automatske postavke
4,3" 16:9 široki zaslon
Komprimirani video format - H.264
Memorijska kartica: Vanjski Micro SDHC Class 10 (podrška do 32 GB)
Ugrađen mikrofon/zvučnik
Ugrađena baterija velikog kapaciteta: 3,7V 320mAh
Napajanje: 5V 1,5A
Veličina: 8,5x31x1 cm
Težina: 304 g
Radna temperatura: -20°C ~ 65°C

Uključeni dodaci:

1x profesionalna kamera za auto DOD RX400W
1x auto punjač
1x video kabel za spajanje stražnje kamere
1x CD s DOD GPS Playerom 2.0
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi