Dvostruka auto kamera za vozni park + Live GPS praćenje PROFIO X2

Kod artikla: 14-031 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 320,84 U$
Cijena uklj. PDV 385,00 U$
- +

Opis proizvoda Dvostruka auto kamera za vozni park + Live GPS praćenje PROFIO X2

Dvostruka kamera za automobile za vozni park s GPS praćenjem uživo - PROFIO Tracking Cam X2. Ako trebate pratiti GPS lokaciju u stvarnom vremenu + živu sliku s kamere vozila. Dvostruka daljinska kamera za automobil nudi značajke kao što su GPS Tracker, uživo GPS praćenje vozila online putem aplikacije na vašem telefonu ili računalu, kao i prikaz uživo videa s kamere u stvarnom vremenu. Ovo je dvostruka kamera (prednja i unutarnja) koja omogućuje snimanje s obje kamere , pri čemu prednja kamera ima FULL HD 1920x1080px rezoluciju pri 30 fps (s H.264 kompresijom) s kutom od 140° i podrškom za stvaranje 3G Wifi Hotspota putem umetnute 3G SIM kartice.

Slike se pohranjuju na podržanu micro SD karticu do 64 GB. Tijelo fotoaparata izrađeno je od visokokvalitetnih materijala što ga čini otpornim na visoke temperature ili ekstremnu hladnoću . Nudi mogućnost zaključavanja (bravom i ključevima) umetnute SIM kartice kao i Micro SD kartice protiv neovlaštenog uređivanja zapisa. Vrlo zanimljiva značajka je mogućnost daljinskog gašenja motora (pomoću releja) u slučaju krađe vozila. Kamera po potrebi (SOS, isključenje struje, kvar akumulatora) radi i s priloženom vanjskom kabelskom baterijom kapaciteta 450 mAh.

Dvostruka kamera - GPS uređaj za praćenje u automobilu s podrškom za WiFi i 3G SIM za vrhunski pregled i iskustvo vožnje.

dvostruka kamera za automobile za upravljanje voznim parkom

U hitnim slučajevima možete pritisnuti SOS tipku na 3 sekunde kako biste aktivirali SOS alarm. Zatim kamera šalje SOS sms na unaprijed postavljene telefonske brojeve i započinje ciklus ponovnog biranja tih brojeva do odgovaranja na poziv. Vibracijski alarm: uređaj se prebacuje u način rada vibracijskog alarma nakon 5 minuta od zaustavljanja motora vozila. Ako se u parkiranom vozilu otkrije bilo kakva vibracija , aplikacija APP CarMatrix vas obavještava obavijesti. Analiza ponašanja vozača : ugrađeni 9-osni G-senzor omogućuje kameri da bolje izvrši analizu ponašanja vozača. U slučaju neprimjerenog ponašanja vozača kao što je brzo ubrzanje, snažno kočenje ili velika brzina motora, kamera će vas o tome obavijestiti putem aplikacije , au međuvremenu će zapis vožnje pohraniti na SD karticu kao i na Cloud poslužitelj. Profio Tracking CAM X2 je idealan i sofisticiran način kako povećati sigurnost vašeg automobila stalnim praćenjem, ili je sveobuhvatno rješenje za tvrtke koje prate kretanje svoje flote.

PROFIO X2 auto kamera s funkcijama za zaštitu vozila i daljinski nadzor u stvarnom vremenu.

auto kamere gps daljinski nadzor

Nakon što umetnete SIM karticu u kamkorder, stvorit će se 3G WiFi pristupna točka (trebate imati aktivirane podatkovne usluge na SIM kartici) i možete uživati u surfanju internetom bilo kada i bilo gdje . Video snimke uživo s kamere možete gledati putem besplatno dostupne mobilne aplikacije ( podrška za Android/iOS ) pod nazivom " Car Matrix " ili putem PC platforme . Uz ovu aplikaciju također je moguće pratiti online GPS položaj vozila na karti. Kabelski set je dizajniran za izravno spajanje na kutiju s osiguračima 12/24V , što omogućuje trajno napajanje kamere u automobilu. Prednost je dvostruka leća koja omogućuje zapise bilo prednje ili stražnje (unutarnje) kamere uključujući zvuk (također možete isključiti snimanje zvuka). Unutarnja kamera ima IR noćni vid koji noću može osvijetliti cijeli prostor vozila.

auto kamera PROFIO app

Na vozilo se možete povezati putem aplikacije za mobilni telefon, PC platforme ili tableta.
Karta prikazuje svoju trenutnu lokaciju s vremenom, brzinom i GPS koordinatama. Aplikacija također podržava pregled uživo u stvarnom vremenu.

profio x2 kamera auto gps mobitel za praćenje

Uživajte u besplatnoj usluzi GPS praćenja izravno putem web sučelja www.car-matrix.com

Nije potrebno instalirati nikakav softver. Sve je dostupno putem interneta iz web preglednika na vašem stolnom računalu, prijenosnom računalu, tabletu ili mobilnom telefonu. Osnovna funkcija je praćenje motornog vozila, bilo automobila ili kamiona. Ako je vozilo online, vidjet ćete njegovu trenutnu lokaciju na karti i možete nastaviti pratiti njegovu rutu. Ako je izvan mreže, prikazat će se njegova posljednja poznata lokacija. Svako vozilo nakon registracije ima svoj jedinstveni ID broj, a korištenjem ovog ID-a možete pronaći evidenciju o vožnji u svojoj povijesti vožnje. Nakon što pokrenete arhiviranu vožnju, možete vidjeti kretanje na karti. U detaljnom rasporedu možete vidjeti u koje vrijeme i na kojoj adresi se točno vozilo u tom trenutku nalazilo. Pojedina stajališta vozila označena su crvenom zastavicom na karti i sadrže informaciju koliko je dugo vozilo bilo parkirano na tom mjestu. Iz vožnje možete izvesti datoteku u excel formatu u kojoj možete pronaći točno vrijeme i lokaciju vozila.

Značajka GEO FENCE omogućuje vam slanje obavijesti e-poštom kada napustite označeni prostor (ako vozač vozila slučajno napusti planiranu rutu)

profio auto kamera uživo praćenje
Kliknite za povećanje slike

Daljinski upravljač

Ova jedinstvena kamera za automobil omogućuje vam daljinsko upravljanje reprodukcijom kamere, a također i mogućnost snimanja fotografije ili videa na daljinu izravno s kamere. Značajka gašenja motora čini ga odličnim alatom za zaštitu od krađe. Vibracijski alarm upozorava vas na neželjene udare (upad u automobil, udar ili sudar).

aplikacija za praćenje kamere u automobilu

WiFi HOTSPOT

Kada se motor pokrene, WiFi Hotspot će se automatski uključiti. Naziv pristupne točke je "IMEI", dok je lozinka zadnjih osam znamenki IMEI-ja. Sve što trebate učiniti je otvoriti aplikaciju Car-Matrix, spojiti se na odgovarajući WiFi, a zatim jednostavno reproducirati svoje snimke ili urediti postavke.
aplikacija s gps auto hotspot kamerom

3G prijenos podataka velike brzine

Samo umetnite 3G SIM karticu i lako se možete povezati s internetom. Kamera Profio Tracking Cam X2 podržava 2G GSM i 3G WCDMA prijenos podataka. Tako da se možete povezati s internetom velike brzine gotovo bilo gdje.

auto kamera 3G prijenos podataka velike brzine

Vibracioni alarm protiv krađe

Kada je ACC UKLJUČEN, alarm i indikatori odmah prestaju. Uređaj prelazi u način zaštite vozila nakon 5 minuta od zaustavljanja motora vozila. Ako senzori u kameri zabilježe vibracije u vozilu, alarm se uključuje i upozorava vas putem aplikacije na pametnom telefonu u roku od 10 sekundi.

auto kamera profio x2 vibracijski alarm

Isključenje goriva/snage

Kada telefon primi protuprovalni alarm putem obavijesti, moguće je poslati naredbu za gašenje motora. To je moguće učiniti samo iz sigurnosnih razloga, i to samo u slučaju da uređaj ima identificirani GPS položaj i da je brzina vozila manja od 20 km/h.

profio x2 isključenje goriva/snage motora

Praćenje uživo u stvarnom vremenu

Gledajte slike s kamere u automobilu bilo kada i bilo gdje koristeći mobilnu aplikaciju CarMatrix izravno na svom pametnom telefonu.

kamera za praćenje automobila u stvarnom vremenu

Ugrađen G-senzor

U slučaju naglog kočenja ili sudara, G-senzor ozbiljno procjenjuje situaciju i automatski počinje snimati. Zatim zaključava video datoteku tijekom nesreće. Ovaj video može poslužiti kao dokaz u slučaju nesreće.

profio x2 ugrađen g-senzor

SOS hitni poziv

U hitnim slučajevima možete pritisnuti SOS tipku na 3 sekunde kako biste aktivirali SOS alarm. Zatim kamera šalje SOS sms na unaprijed postavljene telefonske brojeve i započinje ciklus ponovnog biranja tih brojeva do odgovaranja na poziv.

profio auto kamera sos hitni poziv

Upravljanje voznim parkom

Ako posjedujete vozni park u svojoj tvrtki, možete ih pratiti u isto vrijeme na jednom računu. S našom Car-Matrix platformom možete pratiti do 10.000 vozila istovremeno. Zgodno vam je stalno pratiti svoju flotu.

profio kamera - upravljanje voznim parkom

6-slojna staklena leća

Izrađen od visokotemperaturnih materijala koji su otporni na različite uvjete vožnje. Šestoslojne staklene leće osiguravaju visoku razlučivost snimaka s izvrsnim balansom boja za dnevnu i noćnu vožnju.

Profio X2 kamera za automobil, 6-slojna staklena leća

FULL HD 1080 video kvaliteta

Profio kamera za praćenje X2 pruža savršene mogućnosti slike. Snimci će biti snimljeni s velikom jasnoćom. Sve što je snimljeno ovim kamkorderom prenijet će se u glatke i nevjerojatne videozapise. Došlo je vrijeme za uživanje u oštrim i lijepim kadrovima.

profio x2 full hd auto kamera

Snimanje u petlji

Videozapisi će se pohranjivati na mikro SD karticu svake 3 minute. Slike se obično spremaju u mapu DVRMEDIA/CarRecorder/GENERAL (glavna kamera). Ako je SD kartica puna, stariji zapisi će se automatski prepisati.

profio x2 kamkorder loop snimanje

Podrška za WDR (Wide Dynamic Range).

Ovaj kamkorder podržava funkciju WDR. WDR je vrhunska tehnologija koja se primjenjuje u kamkorderu, bez obzira na to je li okruženje previše svijetlo ili mračno. Slika kamere je uvijek jasna i svijetla.

auto kamera podržava WDR funkciju

Potpuna pokrivenost 3 trake

Kako bi se smanjio slijepi mrtvi kut, kamera za praćenje Profio X2 koristi širokokutnu staklenu leću od 140° koja pogodno snima 3 trake na cestama. Kamera je vrlo osjetljiva i omogućuje precizno i detaljno snimanje slike.

Profio X2 kamera pokriva 3 trake na cestama

Tehnički podaci:

Model: PROFIO kamera za praćenje X2
Procesor: ARM Cortex A7 Quad-Core 1.3GHz
Operativni sustav: Android 4.4
Flash memorija: eMMC Flash 8GB
RAM memorija: DDR3L 1GB Frekvencija 533MHz
GPS: GSM & WCDMA, GSM 1800/1900, HSPA + (21Mbps) EDGE GPRS
Prednja kamera razlučivosti videa: Full HD 1080p sa 30 fps, H.264 kodiranje, podesivi kut snimanja FOV (D) 140 °
Video rezolucija unutarnje kamere: 640*480px
Wi-Fi: 802.11 b/g/n, frekvencija 2,4 GHz, hotspot
Daljinsko praćenje: PC i aplikacija - PC softver: www.car-matrix.com , APP na mobitelu: CarMatrix
Praćenje uživo: Obje dvostruke kamere putem APP-a
G-senzor: Da
Mikrofon: Da
Ugrađeni zvučnici: Da
Podrška za mikro SD: do 64 GB
USB podatkovno sučelje: Micro USB 5 Pin
Eksterna baterija: 450mAh
Napajanje: 12V - 24V
Radna temperatura -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)
Dimenzije kamere: 109 (D) * 69 (Š) * 52 (V) mm
Težina kamere: 225 g

Paket sadrži:

1x PROFIO kamera za praćenje X2
1x Kabel za direktno spajanje na kutiju s osiguračima 12V/24V - (duljina 2 metra)
1x držač
1x 3M visoko ljepljiva naljepnica
1x vanjska baterija 450 mAh
1x Relej sa kablom
1x Kabel sa SOS tipkom
1x Brava i ključevi za zaključavanje SIM/Micro SD kartice
1x priručnik

Profio X2 kamera auto sadržaj pakiranja

profi elektronika Camera Tracking Cam X2 vrhunski je proizvod novog brenda PROFIO ELECTRONICS , koji je usko specijaliziran za razvoj i proizvodnju inovativnih kamera koje unose novu dimenziju u njihovu svakodnevnu upotrebu.

Komentari

Ostali proizvodi