Dvostruka kamera za auto s GPS-om - DOD LS500W+

Kod artikla: 55-056 Imam pitanje
Proizvođač DOD
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 366,66 U$
Cijena uklj. PDV 440,00 U$
- +

Opis proizvoda Dvostruka kamera za auto s GPS-om - DOD LS500W+

Dual HD kamera za automobil DOD LS500W+ za nadzornu ploču . Lider na tržištu u automobilskoj sigurnosti i nadzoru - profesionalna auto kamera. Kamera sa senzorom slike SONY STARVIS , GPS snimanjem od 10Hz, načinom parkiranja i ISO vrijednošću do 12800 . DOD LS500W+ jedna je od prvih DOD-ovih kamera na kontrolnoj ploči s FULL HD 1080p videom pune kvalitete u kvaliteti bez premca na oba video kanala s frekvencijom snimanja od 30 fps.

Snima punu 1080p HD video kroz veliku staklenu leću od 6G s otvorom blende f/1.6 za jasnu i čistu sliku. H.264 kompresija slike. MOV datoteka, protok podataka pribl. 15 Mbps za svaki kanal. Jedna minuta pri razlučivosti 1080p 30fps videa s jednog kanala je cca. 110 MB. Podržava micro SD do 128 GB.

dvostruka kamera za auto - dod ls500w +

U usporedbi s modelom DOD LS500W , model kamere DOD LS500W+ opremljen je LCD zaslonom od 3" (DOD LS500W ima 2,7") , litijskom baterijom kapaciteta 900mAh (DOD LS500W ima 180mAh) i polarizirajućim CPL filterom protiv sunčeve refleksije. Ostali parametri i značajke DOD LS500W+ i LS500W kamera su identični.

Kamkorder također ima ISO osjetljivost do 12800 za izvrsno snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja i noćnih videa. Ugrađeni GPS procesor od 10 Hz omogućuje vozačima da zabilježe točnu brzinu i položaj. Modelom DOD LS500W+ jednostavno se upravlja pomoću tipki i jasnog LCD zaslona od 3,0" .

Komplet kamera ima širokokutnu leću do 145° prednje kamere i 140° stražnju kameru što vam omogućuje stvarno širokokutni pogled oko vašeg automobila, približavajući se parametrima ribljeg oka. Korištenje stražnje kamere je opciono, prednja kamera se također može koristiti zasebno . U pogledu čisto optičkih parametara, DOD LS500W+ je ekvivalentan DOD RC500S (i obrnuto). Također postoji mogućnost rotacije slike za 180 stupnjeva za prednju i stražnju kameru (kamera se može postaviti "naopako"). Ugrađena litijska baterija kapaciteta 900mAh.

3. generacija načina parkiranja - dod kamera

Tržišni lider u sigurnosti i nadzoru automobila

Potpuno novi NAČIN PARKIRANJA 3. GENERACIJE

Velika prednost je poboljšana funkcija načina parkiranja nove generacije nadogradnje 3.0. Dobra kamera snima tijekom vožnje, ali bolja kamera će držati vaše vozilo pod nadzorom 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu . Imate izbor između 1 od 3 načina poboljšanog načina parkiranja koji vam najviše odgovara: 1. AUTOMATSKO OTKRIVANJE POKRETANJA ili 2. VISOKA REZOLUCIJA u načinu rada Mini size - visoka razlučivost u mini veličini (zadana postavka) ili 3. TIME LAPSE - time lapse snimanje. Osigurajte mir i tišinu stalnim snimanjem čak i kada ste parkirali i ostavili automobil.


* Uvjet je da imate ažuriran najnoviji firmware za kameru *

3 načina nadzora - dod ls500w +

Možete vidjeti kako novi poboljšani način rada parkiranja 3.0 radi izravno u ovom videu:

1. Automatsko otkrivanje pokreta ili udara

Pomičući se objekti ispred kamere, dramatična promjena u osvjetljenju ili bilo koji utjecaj, bit će procijenjeni automatski i snimanje će započeti ako kretanje/promjena dosegne postavljeni parametar. Kada se otkrije pokret ili udar, počinje snimati video datoteku s obje kamere u isto vrijeme i zaključava datoteku.

detekcija automobila - dodajte kameru za automobil

2. Način rada visoke rezolucije - visoka rezolucija u mini veličini

Uz stvarno minimalnu promjenu kvalitete snimljenog videa, DOD Tech tehnologija je prva i jedina koja u stanju parkiranja uspijeva snimiti cjelokupnu snimku tijekom Vaše odsutnosti u vozilu uz samo minimalno smanjenje kvalitete videa. Cijela noć na videu će zauzeti oko 10 GB . Manje od 1/5 klasične veličine datoteke.

visoka rezolucija - dod ls500w +

3. Vremenski odmak

Parkirate li više dana? Vremensko kašnjenje vam omogućuje da u nekoliko minuta provjerite sadržaj dana. Time-lapse kamera snima slike (prema postavljenoj brzini kadrova). Funkcija će automatski grupirati snimljene fotografije u kontinuirani video. Zahvaljujući čemu ćete moći vidjeti zapis od npr. 24 sata u roku od nekoliko minuta . Pogodno za praćenje vozila tijekom vaše duže odsutnosti. Stoga je namijenjeno snimanju statičnih slika, tako da se vozilo ne smije kretati.

time lapse - dod kamera


Poboljšani način rada parkiranja , koji se automatski pokreće 10 minuta nakon napuštanja vozila. Kad nastavite s vožnjom, kamera se vraća u način snimanja u petlji. Sa SONY STARVIS senzorom također možete uživati u revolucionarnom noćnom vidu za prednju kameru, pa čak i u potpunom mraku. Uvjet je da se kamera napaja preko akumulatora automobila pomoću seta kabela za trajnu ugradnju u vozilo DOD DP4.

*Uvjet je ažuriranje najnovijeg firmwarea za kameru.*

nadzor parkiranja - dod ls500w +


Certificirani kamkorder za korištenje u cijeloj EU (tj. u Austriji, Njemačkoj i drugim zemljama članicama). Zadovoljavaju kriterije tehničkih normi i mogu se koristiti u vozilu.

Prednja kamera opremljena je potpuno novim senzorom SONY STARVIS (Vidljivost zvijezda ili vidljivost u svjetlu zvijezda) IMX291, koji nudi revolucionarni noćni način rada čak i u potpunom mraku!

dod auto kamera - sony starvis senzor

Tehnološki, ovo je kamera za automobil "sljedeće generacije" - s najnovijim tehnologijama (optika, mikročipovi, funkcije) koje nudi tržište automobila.


DOD LS500W+ jedan je od najboljih sustava kamera s dvostrukom prednjom i stražnjom kamerom.

To je vaš automatski sustav čuvanja tijekom dana i noći 24 sata dnevno.

Možete pričvrstiti prednju kameru prema zahtjevima usisne čašice ili ljepljivog držača. Stražnja kamera kompaktne veličine od samo 7,5 cm pričvršćena je 3M držačem ljepljivom trakom. Kabelska veza između kamera duga je oko 5,5 m. DOD LS500W+ može se spojiti na 12/24V napajanje, tako da ga je moguće koristiti osim u automobilu i za druga vozila, kamione ili autobuse. Prednja kamera se također lako može pričvrstiti na vjetrobran automobila pomoću 3M ljepljivog držača koji se lako pričvršćuje na kameru.

Podrška za micro SD karticu do 128 GB (približno 18 sati snimanja s obje kamere - 9 sati za jedan kanal)

dvojna auto kamera dod ls500w +

Snimka se snima s obje kamere i u kombinaciji s visokom ISO osjetljivošću do 12800 koja vam omogućuje praćenje okoline automobila čak i u uvjetima lošeg osvjetljenja, ova značajka je značajan sigurnosni bonus pri praćenju vašeg automobila tijekom vaše odsutnosti.

Auto kamera podržava micro SD kartice do 128GB (obične kamere samo do 32GB). U slučaju nezgode, jakog kočenja ili naginjanja automobila, komplet kamera ima funkciju G-senzora koji štiti datoteke u slučaju sudara. Također, u hitnim slučajevima, omogućuje korisnicima da ručno zaštite postojeću datoteku pritiskom na tipku "SOS". Komplet FULL HD auto kamera s naprednom WDR 2.0 tehnologijom vaš je pouzdan suputnik na cestama.

Značajke proizvoda:
  • Dvostruko 1080p HD video snimanje
  • Prošireni ISO raspon do ISO 12800
  • Zaštita datoteke G-senzora
  • SOS funkcija - funkcija zaključavanja
  • Nadzor parkinga
  • Napredna WDR 2.0 tehnologija
  • Ultra lagani objektiv s otvorom blende f/1.6
  • Podržava Micro SD karticu od 128 GB

Dual FULL HD 1080p video snimanje
Prednji i stražnji pogledi vašeg vozila snimaju se u 1080p kvaliteti u visokoj FULL HD rezoluciji. Osim toga, slika se snima u ultraširokom kutu gledanja od 145° prednje kamere, 140° stražnje kamere za potpunu zaštitu.
full hd rezolucija - ls500w +
Prošireni ISO raspon do 12800

DOD LS500W+ ima novi Sony STARVIS CMOS senzor s poboljšanom osjetljivošću ne samo u normalnom osvjetljenju već iu uvjetima lošeg osvjetljenja. Povećani domet povećava svjetlinu objekata koji se brzo kreću noću. Kamera sada može snimiti još više detalja u uvjetima ultra slabog osvjetljenja.
Raspon ISO 12800 - dod auto kamera
Napredna WDR 2.0 tehnologija

Zadivljujući video pri svakom svjetlu i uravnoteženoj ekspoziciji u svim uvjetima. Noćne snimke čini svjetlijim i smanjuje izloženost svjetlu kako bi se postigla najljepša slika.
wdr tehnologija - dod ls500w +
Veliki otvor blende f/1.6, visoke performanse pri slabom osvjetljenju
Veliki otvor blende odražava količinu svjetlosti koja pada na senzor prilikom snimanja. Što je veći otvor blende (manji broj f), to će senzor kamere uhvatiti više svjetla. S najširim otvorom blende, koji je 66% veći od konkurencije na tržištu, DOD kamere proizvode najoštriju sliku.
Otvor objektiva - ls500w +
6G oštra staklena leća

Oštra leća sa 6 elemenata, koja je izrađena od šest slojeva stakla, pruža zadivljujuću, čistu i neiskrivljenu sliku
6g staklena leća ls500w +
Široki kut gledanja 145°

Snimanje slike pod širokim kutom gledanja od 145° za optimalnu pokrivenost i jasnoću. Prednja kamera opremljena je iznimno širokokutnom lećom, koja povećava domet snimanja, jer panoramski pogled na prednji dio vozila hvata sve strane bez izobličenja (dakle, nema iskrivljene slike).
Široki kut od 145 stupnjeva - ls500w +
Podesivi polarizacijski filter - značajno smanjuje odsjaj. Omogućuje bolje snimke, bolji kontrast i što je najvažnije, značajno smanjuje refleksiju svjetlosti na vjetrobransko staklo, pa su snimci jasniji i bez odsjaja.
polarizacijski filtar - ls500w +
Široki zaslon od 3 inča 16:9. Kamera ima veliki široki zaslon koji pruža jasnu i dovoljno veliku sliku, prikladnu za prikaz postavki i reprodukciju videa izravno na zaslonu kamere.
Zaslon od 3 inča - dod ls500w +
GPS procesor sa brzinom od 10 Hz

Integriran s najbržim GPS-om brzine 10Hz, bilježi preciznije podatke o lokaciji i brzini vozila. Omogućuje vam snimanje rute na karti dok gledate videozapise u DOD playeru. Trenutno najbrže ažuriranje GPS-a koje se koristi u kamkorderima.

gps procesor - dod ls500w +
DOD GPS Player V2.0
Nova verzija DOD GPS Playera 2.0 s poboljšanim korisničkim sučeljem još je s boljom jasnoćom. Prikazuje FULL HD video zapise s podacima u stvarnom vremenu kao što su brzina vozila, GPS koordinate, preopterećenje. Internetska veza prikazuje trenutnu lokaciju vozila na Google kartama.
dod player - dod ls500w +
Detekcija radara brzine
Sustav vas podsjeća da ste u blizini lokacije s ograničenom brzinom i na kojoj se može postaviti radar kako biste mogli usporiti. Izbjegavajte zamke i uvijek imajte svoju vožnju pod kontrolom.
* Trenutno sustav podržava sljedeće zemlje: SAD, CA, UK, NO, PL, NL, BE, AU.
radar brzine - dod ls500w +
Sinkronizacija vremena i datuma

Automatska kalibracija vremena, neovisna o ručnom podešavanju vremena. S ugrađenim GPS procesorom brzine 10x, može točno kalibrirati lokalno vrijeme i automatski ga pohraniti u memoriju fotoaparata.

sinkronizacija vremena i datuma - ls500w +
Analiza puta
To je nova značajka za izračunavanje udaljenosti, vremena i prosječne brzine vaše rute od točke A do točke B. Na primjer, možete pronaći najkraći ili najbrži način rada od kuće, na temelju podataka iz analize puta. To je vrlo ekonomičan i praktičan način za uštedu vremena i potrošnje goriva.
analiza puta - ls500w +
Zaštita podataka G-senzora u slučaju sudara.

U slučaju nesreće, naglog kočenja ili naginjanja automobila, automatski će zaštititi sve pohranjene i trenutne zapise. S ovom značajkom datoteke se neće brisati ili prepisivati, čak ni kada se snimaju u vremenskoj petlji.

g-senzor - ls500w +
Ručno zaključavanje datoteke - SOS zaštita

U slučaju nužde, omogućuje korisnicima da zaštite postojeću datoteku dugim pritiskom na tipku "SOS", što čuva datoteku od petlje snimanja i štiti od prepisivanja drugim datotekama.

sos ručno zaključavanje datoteke - ls500w +
Automatsko snimanje i gašenje

Nakon što se vozilo pokrene, kamera će automatski početi snimati. Kada ugasite motor, kamera se automatski isključuje bez pritiskanja bilo koje tipke.

automatsko učitavanje i uključivanje - ls500w +
Loop recording - Ciklično snimanje

Kada je prostor za pohranu na umetnutoj microSD kartici popunjen, ona može automatski prepisati starije datoteke novima, tako da se datoteke stalno iznova brišu.
snimanje u petlji - ls500w +
Zaštita lozinkom.

Nakon što postavite zaporku, možete spriječiti druge da brišu vaše videozapise ili fotografije.

zaštita lozinkom - ls500w +
Podržava Micro SD karticu od 128 GB

4x veća memorijska kompatibilnost u usporedbi sa starijim modelima fotoaparata, podržava do 128 GB micro SD s više od 18 sati snimanja.

Kartica podrške do 128 GB - LS500W +
Specifikacije proizvoda:
Rezolucija videa: prednja kamera: 1920x1080 pri 30 fps, stražnja kamera 1920x1080 pri 30 fps
Senzor: SONY STARVIS CMOS senzor
Zaslon: 3" 16:9 TFT LCD zaslon
Širokokutna prednja leća: 145°
Širokokutna stražnja leća: 140°
Prednji otvor blende: f/1.6
Stražnji otvor blende: f/1.6
ISO osjetljivost: do ISO 12800
Video format: MOV
Mediji za snimanje: Micro SDHC / SDXC klase 10 (do 128 GB)
Audio: mikrofon i mono zvučnik (uključeno)
Baterija: 3,7V 900mAh litijska baterija
Ulazna snaga: 5V 1,5A
Dimenzije prednje kamere: 112 (D) * 71,9 (Š) * 36,4 (V) mm
Dimenzije stražnje kamere: 75,2 (D) * 26 (Š) * 38,8 (V) mm
Težina prednje kamere: 145g
Težina stražnje kamere: 41 g
Radna temperatura -20° C ~ 65° C, (-4° F ~ 149° F)

Isporučeni pribor:

1x Profesionalna auto kamera DOD LS500W+
1x polarizacijski CPL filtar
1x stražnja kamera s ljepljivim držačem
1x priključni kabel sa stražnjom kamerom (5M)
1x auto punjač 12-24V (produžni kabel 4M)
1x držač
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi