Elegantan sat s WiFi HD kamerom + IR LED + 8 GB memorije

Kod artikla: 10-108 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda pred-narudžba
Rok isporuke 1 - 3 tjedna.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 119,16 U$
Cijena uklj. PDV 143,00 U$
- +

Opis proizvoda Elegantan sat s WiFi HD kamerom + IR LED + 8 GB memorije

Elegantan sat s WiFi HD kamerom, IR LED 8GB memorije. Ovo je high-tech kombinacija modnih satova i skrivene špijunske kamere s HD rezolucijom 1280x720P i kutom gledanja od 90º i prikladan je za svaku priliku i za svaku odjeću, ali ovi satovi sadrže diskretnu špijunsku wifi kameru i foto kameru sve u jednom. Imat ćete kameru ili foto-aparat bilo gdje i bilo kada za snimanje lijepih trenutaka ili važnih informacija.

Kupite ovaj špijunski sat u našoj e-trgovini i imajte HD kameru uvijek "pri ruci". Interna ugrađena memorija do 8 GB osigurat će dovoljan kapacitet za video, audio i fotografije. Kapacitet memorije se po potrebi može proširiti do 32 GB uz promjenu microSD kartice, koja se nalazi ispod stražnjeg poklopca umetnuta u sat. Sat ima ugrađenu ultra-svijetlu LED diodu koja se može ručno uključiti za dodatno osvjetljenje i dvije IR noćne LED diode koje pomažu pri snimanju videa u uvjetima slabog osvjetljenja. Ultra-svijetla LED dioda također se može koristiti kao rasvjeta u nuždi. Unutar narukvice nalazi se i mali ugrađeni kompas.

kamera sat

Satovi imaju i WiFi, a zahvaljujući njemu sat možete povezati s mobitelom ili tabletom putem aplikacije Plug2view s podrškom za Android i iOS. Aplikacija se može preuzeti putem Google Playa ili putem QR koda koji se nalazi u priručniku. Putem aplikacije možete vidjeti online prijenos videa s kamere na svom mobilnom telefonu. Videosnimka se može snimiti izravno na microSD karticu u satu ili putem Wifi-ja na vaš mobilni telefon. U aplikaciji možete postaviti pokretanje kamere kada se otkrije pokret ili zvuk. Također postoji podrška za funkciju upozorenja putem e-pošte i pohranjivanje zapisa izravno u Cloud.

elegantan wifi sat

Značajke:

Wifi kamera u satu
Detekcija pokreta i snimanje u oblak
Funkcija snimanja videa sa zvukom i fotografiranja
Vanjska memorija do 32 GB
Funkcija IR noćnog vida i LED rasvjete

Tehnički podaci:

Ugrađena memorija od 8 GB, proširiva do 32 GB
LED rasvjeta: 1 ultra svijetla LED dioda
Automatski IR noćni vid - 2x IR LED
Kompaktan dizajn i jednostavan za korištenje
Rezolucija: 25 fps 1280x720p (HD)
Video format: MP4
Format fotografije: JPEG
Kut snimanja: 90º
Napajanje: 360mAh
Snimanje zvuka: do 5 četvornih metara
Minimalno osvjetljenje: 1LUX
Radna temperatura: -10ºC do +48ºC
Detekcija pokreta: do 6m
Sučelje: USB Mini 4 Pin

Paket uključuje:

1 x sat s WiFi kamerom
1 x USB kabel
1 x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi