FULL HD kamera u obliku narukvice za sportski sat i WiFi

Kod artikla: 10-148 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 100,84 U$
Cijena uklj. PDV 121,00 U$
- +

Opis proizvoda FULL HD kamera u obliku narukvice za sportski sat i WiFi

FULL HD kamera u obliku narukvice za sportski sat i WiFi je moderan dodatak s neupadljivom špijunskom kamerom koja bilježi važne događaje tijekom vašeg sporta. To je nenametljiva narukvica u gumenom dizajnu koja ne samo da izgleda sjajno, već i radi odlično jer skriva visokokvalitetnu HD kameru i mikrofon

Ovom TOP kamerom možete snimati video od 1920x1080 pri 30 sličica u sekundi , kao i snimati fotografije do 2560x1440 rezolucije . Svi zapisi su pohranjeni na micro SD kartici koja je podržana do 32 GB . Bez problema možete snimiti sve važno u visokoj kvaliteti , na primjer intervjue, sastanke, sportske aktivnosti, događaje i druge životne situacije , jer će vam kamera doslovno biti uvijek pri ruci. Udobna gumena narukvica podesiva je tako da odgovara većini zapešća , stoga se nemojte bojati da vam neće stati. Možete ga jednostavno upariti sa svojim pametnim telefonom putem wifi mreže.

narukvica s full hd kamerom

Korištenje narukvice je vrlo jednostavno, uz pomoć odgovarajućih tipki sa strane zaslona bez ikakvog softvera. Narukvica ima punjivu integriranu bateriju kapaciteta 350 mAh koja se može puniti pomoću USB kabela. Sigurno ste doživjeli situaciju da ste izašli van trčati, a niste htjeli da vas ometa zvonjava telefona, pa niste ponijeli telefon sa sobom, ali ste tijekom trčanja primijetili situaciju koju ste htjeli snimiti, ali nisi mogao. Ovoga puta se to više neće dogoditi jer sportska narukvica s kamerom neće ometati vaše sportske aktivnosti, a po potrebi može snimiti sve bitno u obliku videa ili fotografije.

full hd kamkorder s wifi

Značajke:

Snima Full HD video sa zvukom
WiFi podrška i mogućnost uparivanja s pametnim telefonima

Tehnički podaci:

Funkcije: Vrijeme, snimanje videa/fotografije
Kamera: CMOS
Rezolucija videa: Full HD 1920 x 1080 30 fps
Rezolucija fotografije: 2560 x 1440
Memorija: Podržava Micro SD max do 32 GB
Baterija: 350 mAh litij baterija
Napajanje: DC-5V
Priključak: mikro USB
Podrška za sustav: Windows, Mac, Linux

Paket sadržaja:

1x sportska narukvica s kamerom
1x USB kabel
1x Korisnički priručnik

Komentari

Ostali proizvodi