POWERBANK - Prijenosni punjač 10000mAh

Kod artikla: 11-227 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 42,16 U$
Cijena uklj. PDV 50,60 U$ 77,00 U$
- +

Opis proizvoda POWERBANK - Prijenosni punjač 10000mAh

POWERBANK - Prijenosni punjač 10000mAh - snažan punjač i vanjska baterija za punjenje vašeg iPoda, iPhonea, mobitela, tableta, MP3 playera, GPS uređaja i još mnogo toga. Zahvaljujući svojoj minimalnoj veličini i težini stane gotovo svugdje, što ga čini idealnim za prijenos i rukovanje. Baterija je dizajnirana za punjenje vašeg iPoda, iPhonea, mobilnih telefona, tableta, MP3 playera, GPS uređaja i još mnogo toga. Snažan punjač i vanjska baterija modernog i elegantnog dizajna. Također može puniti vaše fotoaparate i foto-aparate, što je prikladno za odmor ili izlete u prirodu, gdje nemate pristup električnoj utičnici. Zahvaljujući kapacitetu baterije od 10000 mAh, napunit će bateriju klasičnog pametnog telefona više od 5 puta.

Power Bank uključuje novu Li-polimer bateriju koja jamči malu težinu, veliki kapacitet, minimalno samopražnjenje i izvrsne performanse. Baterija ima dva USB izlaza koji će vam omogućiti punjenje dva uređaja odjednom. Izlazna snaga USB portova je 1A i 2.1A. Vrijeme potpunog punjenja Powerbanka je 7-8 sati. Razinu napunjenosti baterije označavaju četiri LED diode, tako da se nikada ne dogodi da se vaš POWERBANK isprazni, a vi za to nećete znati. vanjski punjač

Vanjska baterija opremljena je pametnim čipovima kako bi se osigurala njegova zaštita od prenapona, pregrijavanja, prekomjernog punjenja i potpunog pražnjenja. Upotreba je vrlo jednostavna. Samo povežite svoj uređaj putem USB kabela na vanjsku bateriju i uključite. Nakon punjenja, odspojite USB kabel uređaja i vanjska baterija će se nakon nekoliko sekundi automatski isključiti. Uređaj uključuje LED diodu koja se može koristiti kao svjetiljka kada se uređaj ne puni. Kada je baterija potpuno napunjena, ova LED lampica može trajno svijetliti nekoliko tjedana. Powerbank je idealan za festivale, kampiranje, putovanja, putovanja u inozemstvo ili kao izvor napajanja u nuždi za užurbane dane kada konvencionalne baterije u vašem uređaju jednostavno ne mogu pratiti vaše zahtjeve. Baterija će puniti gotovo svaki prijenosni uređaj s priključcima USB mini/micro USB. Uređaj se lako puni pomoću USB kabela, bilo putem računala ili iz električne utičnice.

Značajke:

Zaštita od prenapona, pregrijavanja, prekomjernog punjenja i potpunog pražnjenja
Dva USB izlaza s performansama 1A i 2.1A
LED indikator pražnjenja vanjske baterije
Puni bateriju 5 puta više od trenutnog mobitela
Kapacitet baterije do 10000mAh
LED dioda za rasvjetu u nuždi

Tehnički podaci:

Vrsta baterije: Li-ion
Izlaz: 5V / 1A, 5V / 2.1A
Ulaz: 5V / 1A
Kapacitet: 10000 mAh
Potpuno vrijeme punjenja: 7-8 sati
Život min. 500 ciklusa punjenja
Radna temperatura: -20°C do +50°C
Zaštita od prenapona: da
Zaštita od pregrijavanja: da
Zaštita od prekomjernog punjenja: da
Potpuna zaštita od pražnjenja: da
Dimenzije: 120 * 41,5 * 25 mm
Težina: 170 g

Sadržaj:

1x vanjska baterija 10000mAh
1x USB kabel

Komentari

Ostali proizvodi