GPS uređaj za praćenje - lokator automobila putem aplikacije + glasovni monitor

Kod artikla: 09-062 Imam pitanje
Proizvođač PROFIO
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 137,50 U$
Cijena uklj. PDV 165,00 U$
- +

Opis proizvoda GPS uređaj za praćenje - lokator automobila putem aplikacije + glasovni monitor

GPS uređaj za praćenje - lokator u automobil za praćenje lokacije putem aplikacije Android i iOS + glasovno praćenje. GPS tracker s ultra-snažnim 3M magnetom i senzorom svjetla protiv demontaže. GPS uređaj za praćenje za automobil - vodootporan s magnetom + ekstra velika baterija 10000 mAh + glasovni nadzor traje do 2 godine u stanju pripravnosti. GPS praćenje ljudi i vozila u stvarnom vremenu. Online GPS tracker za vozila (aplikacija u mobitelu) s baterijom do 10000 mAh s indikatorom statusa baterije koji osigurava rad GPS uređaja u načinu praćenja 30 dana (približno 2 sata online praćenja dnevno) i do 2 godine ovisno o online interval praćenja. Mogućnost AKTIVNOG PRISLUŠIVANJA nakon pozivanja na uređaj radi slušanja što se događa oko GPS lokatora

GPS modul je opremljen ultra jakim magnetom (kao i 3M samoljepljivom podlogom) i vrlo je jednostavan i fleksibilan za ugradnju, za GPS praćenje vozila. Detektor protiv demontaže sa senzorom protiv krađe.

Zahvaljujući snažnom magnetskom tijelu, 3G GPS skriveni lokatorski sustav marke PROFIO ELECTRONICS možete pričvrstiti na različite lokacije objekta koji se prati. IPX5 vodootporna vanjska zaštita (zaštita od prskanja i prašine) omogućuje funkcionalnost uređaja čak i u ekstremnim vanjskim okruženjima . GPS uređaj za praćenje koristi se za praćenje i praćenje iznajmljenih vozila, leasing automobila, prijevoz vrijedne robe, iznajmljivanje teških strojeva te praćenje specifične i posebne robe. GPS tracker će vas također upozoriti na neovlašteno uplitanje u instalaciju ili uklanjanje uređaja . U našoj e-trgovini možete kupiti GPS lokatore vrhunske kvalitete. Trebate samo SIM karticu (podatak/telefon) i GPS praćenje može biti aktivno odmah.

gps tracker za auto ili vozilo

GPS uređaj omogućuje korisniku i praćenje u obliku SMS poruke izravno na vaš mobilni telefon , gdje će se prikazati poveznica na Google karte i nakon klika na nju prikazuje se i trenutna lokacija praćenog vozila. Drugi obrazac je putem mobilne aplikacije pod nazivom " Track Solid " (iOS, Android), putem koje možete saznati lokaciju praćenog vozila i razne potrebne podatke. Najnoviji obrazac je praćenje GPS uređaja putem web sučelja " www.tracksolid.com ".

GPS praćenje u stvarnom vremenu

Funkcija GEO FENCE

Omogućuje slanje obavijesti e-poštom kada vozilo napusti označeno područje (u slučaju da vozač vozila slučajno napusti planiranu rutu)

funkcija geo ograde GPS trackera

Ovaj 3G GPS tracker može se koristiti i postaviti na motocikl, prtljažnik, autobus, torbu, automobil, kontejner i tako dalje.

korištenjem mrežnog GPS-a za praćenje

3G prijenos podataka velike brzine

GPS lokator podržava 2G GSM i 3G WCDMA prijenos podataka. Brzi 3G prijenos podataka može doseći i do 7,2 M/s, gotovo 43 puta brži od 2G mreže.

3G GPS tracker velike brzine prijenosa podataka

Dvostruko pozicioniranje GPS i LBS

Ovaj uređaj za praćenje podržava GPS i LBS lokalizaciju. GPS je određivanje vanjskog položaja s točnošću manjom od 10 metara. LBS je pozicioniranje (na mjestima gdje nema gps signala) s točnošću manjom od 500 metara.

Dvostruko pozicioniranje GPS i LBS

Jaka magnetna montaža

GPS lokator ima ugrađen snažan industrijski magnet te je stoga uređaj za praćenje moguće montirati na jednostavan način na bilo koju metalnu površinu - šasiju vozila, vrata, ispod sjedala, na kontejner i tako dalje. Ali ovaj tracker također uključuje 3M samoljepljivi držač za montažu na nemetalne dijelove.

GPS tracker jak magnet

Dugi režim čekanja - 60 dana

Ima ugrađenu punjivu i uklonjivu Li-polimer bateriju od 10000 mAh 3,7V koja pruža ultradugo stanje pripravnosti i pametnu značajku uštede energije. U načinu praćenja 30 dana (oko 2 sata dnevnog praćenja na mreži) i do 2 godine ovisno o intervalu online praćenja.

dugo čekanje baterije GPS tracker

Praćenje glasa

Moguće je koristiti unaprijed postavljeni SOS broj za slanje SMS naredbe na tracker za glasovno praćenje – prisluškivanje. GPS tracker će vas nazvati za nekoliko sekundi. Preuzmi poziv i prati glas ili razgovor oko uređaja za praćenje.

GPS praćenje glasa

GGPS Locator - alarm za neovlašteno uklanjanje

Ako GPS lokator otkrije neovlašteno uklanjanje, putem Anti-tamper tipke, poslat će se alarm u obliku poruke upozorenja, a GPS praćenje automatski će se aktivirati na 20 minuta. Nakon 20 minuta uređaj se vraća u stanje pripravnosti.

GPS tracker alarm za neovlašteno uklanjanje

Vodootporan i otporan na prašinu IPX5 zaštita

GPS lokator je uređaj za praćenje sa zaštitom od prašine i prskanja vode kako bi bio funkcionalan za praćenje objekta u teškim vremenskim uvjetima.

razina zaštite IPX5 gps tracker

Upozorenje o uklanjanju poklopca

Gumb za otkrivanje poklopca pojavit će se kao upozorenje i bit će poslan kada se poklopac uređaja skine. U stanju čekanja snima se poruka upozorenja i mod praćenja se aktivira na 20 minuta ako se otkrije da je poklopac uređaja uklonjen.

gps tracker otkrivanje uklanjanja poklopca

Vibracijski alarm

Na primjer, ako u vašem automobilu postoji nenormalnost, na primjer, kada netko udari vaš automobil, razbije staklo ili izgrebe farbu automobila, gps lokator šalje telefonski alarm kako bi na vrijeme pronašao prekršitelja.

vibracijski alarm GPS trackera

GPS alarm za slijepe zone

Kada internetsko praćenje uđe u GPS slijepu zonu, mijenja "pozicioniranje" u "nepozicioniranje" na više od 60 sekundi i šalje "Pažnja! GPS signal je slab, ne može pretraživati regiju" na vaš telefon ili drugu softversku platformu .

gps tracker alarm slijepa zona

Dodatak GPS podacima za slijepe zone


Ako lokator uđe u slijepu GPS zonu, može pohraniti 1000 satelitskih podataka o lokaciji. Kada je GPS signal ponovno UKLJUČEN, svi podaci o pozicioniranju u GPS mrtvoj zoni se dopunjuju.

gps lokator slijepa zona podataka dodatak

WCDMA/GSM - 3G mreža za izvrsnu pokrivenost i lokalizaciju
10000 mAh baterija - litijska baterija velikog kapaciteta osigurava dovoljno dugo napajanje GPS uređaja
Glasovni nadzor - opcija za aktiviranje glasovnog nadzora putem tekstualne poruke
Snažan magnet - snažan magnetski poklopac omogućuje fleksibilnu montažu na vozilo ili drugu vrstu imovine
Upozorenje o upadu - čim se otkrije neovlašteni pristup uređaju, odmah ćete biti obaviješteni
Alarm za skidanje poklopca - alarm se aktivira kada se SIM kartica promijeni, ili kada se uređaj izvadi, ili se uključi/isključi
IPX5 vodootporan - vodootporan GPS uređaj osigurava stabilan rad čak iu teškim vanjskim okruženjima
Inteligentno upravljanje napajanjem - za bolju uštedu energije, 3G komunikacijski modul može se isključiti

Tehnički podaci:

Komunikacijski sustav: WCDMA/GSM
Frekvencija komunikacije: GSM: 850/900/1800 / 1900MHz WCDMA: 850/900/1200/2100MHz (B1/B2/B5/B8)
Osjetljivost: Klasa II RBER2% (-102dBm)
GPRS: Klasa 1,2, TCP/IP
Osjetljivost prijema: Klasa II RBER2% (-102dBm)
Memorija: 32 + 32Mb
Fazna pogreška: RMSPE <5, PPE <20
Maks. izlaz: GSM850/GSM900: 33 ± 3dBm, GSM1800/GSM1900:30dBm, WCDMA: 24dBm
Maks. frekvencijska pogreška: ± 0,1ppm
GPS čip: vrlo osjetljiv GPS čip
Frekvencija: GPS L1, 1575.42MHz
GPS kanal: 66
Točnost lokacije: <10 metara
Osjetljivost praćenja: -162dBm
Osjetljivost: -149dBm
Gumb: za UKLJ./ISKLJUČIVANJE
LED indikator: 1 crvena za GPS, 4 plava za bateriju
Stanje čekanja: 2 godine (GSM isključen), 50 dana (GPRS povezan, GPS isključen), 120 sati (GPS uključen)
GPS antena: GPS keramička antena
Radna temperatura: -20° ~ 70 ℃
USB priključak: mikro 5 pin
Baterija: 10000mAh/3,7V litij-polimer baterija
Dimenzije: 108 mm (širina) x 61 mm (visina) x 30 mm (debljina)
Težina: 286g

Paket sadrži:

1x GPS lokator Profio GPS L-6
1x USB adapter
1x USB kabel
1x Stražnja maska sa samoljepljivom podlogom
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi