Kamera sa budilnikom FULL HD WiFi + IR LED + trajanje baterije 1 godina

Kod artikla: 10-530 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 146,66 U$
Cijena uklj. PDV 176,00 U$
- +

Opis proizvoda Kamera sa budilnikom FULL HD WiFi + IR LED + trajanje baterije 1 godina

Kamera u budilici FULL HD WiFi + IR LED + 5200 mAh baterija s vijekom trajanja do 1 godine. Uz detekciju pokreta i LED svjetlo, snimate savršenu sliku čak i u potpunom mraku. Svojim elegantnim dizajnom u sjajnoj crnoj boji uklapa se u svaki tip interijera, a da nitko ne zna da se radi o uređaju sa skrivenom kamerom. Visokokvalitetni zaslon na budilici osigurava nesmetanu čitljivost dostavljenih podataka čak i pri intenzivnom dnevnom svjetlu. Zaslon budilice prikazuje trenutno vrijeme i datum, možete postaviti i alarm. Uređaj je opremljen ugrađenom punjivom baterijom do 5200 mAh koja, kada je potpuno napunjena, osigurava stanje pripravnosti do 1 godine . Može se koristiti u svakom kućanstvu kao potpuno opremljena digitalna budilica. Nedvojbeno najvažnija i najkorisnija funkcija je neopaženo praćenje okoliša.

Budilica s kamerom - FULL HD WiFi kamera u budilici

kamera u budilici

Ugrađena skrivena kamera snima video zapise u Full HD rezoluciji od 1920x1080 sa zvukom , odnosno dovoljnom za detaljne snimke. Zahvaljujući IR LED noćnom vidu na udaljenosti do 5 metara, imat ćete kvalitetnu sliku čak i noću. Digitalna budilica podržava WiFi vezu i bežična je, što omogućuje postavljanje izravno bilo gdje u unutrašnjosti. Sve funkcije skrivene kamere možete kontrolirati daljinski putem besplatno dostupne aplikacije "CamSC" za pametne telefone (iOS, Android) putem koje možete gledati slike u stvarnom vremenu i mijenjati postavke kamere. Budilica s kamerom može se spojiti na kućni ruter putem WIFI-ja, što vam omogućuje praćenje slike bilo kada i bilo gdje putem mobilnog telefona.

wifi kamera u budilici

Digitalna budilica također uključuje funkciju detekcije pokreta , koja se koristi za početak snimanja prilikom snimanja pokreta u prostoru. Senzor ima domet od 5 metara. Izvrsna značajka zahvaljujući kojoj nećete propustiti niti jedan važan snimak, jer će kadrovi biti snimljeni samo tijekom aktivnosti. Snimljene snimke podvrgavaju se kompresiji H.264 kako bi se smanjila veličina datoteke, a zatim se pohranjuju na podržanu micro SD karticu do 64 GB . Dvosmjerni audio omogućuje dvosmjernu komunikaciju na daljinu - možete smiriti kućnog ljubimca, razgovarati s djetetom itd.

budilica s kamerom

Noćni vid - zahvaljujući ugrađenom IR LED svjetlu, snimit ćete savršenu sliku čak i tijekom potpunog mraka do udaljenosti do 5 metara

skrivena kamera s detekcijom pokreta i noćnim vidom

Značajke:

PLUS Skrivena kamera u digitalnom budilici
plus WiFi prijenos slike u stvarnom vremenu
plus Trajanje baterije u stanju pripravnosti 365 dana
plus Funkcija detekcije pokreta
plus Noćni IR LED vid do 5 metara

Tehnički podaci:

Senzor slike: FULL HD 1920x1080p
Objektiv: CMOS 2MP
Rezolucija fotografije: 1920x1080 piksela
Rezolucija videa: 1920x1080 piksela
Snimanje slike: 15 fps
Format kompresije: H.264
Video petlja: da
Kut skeniranja: 145°
Domet noćnog vida: 5 metara
Detekcija pokreta: da, PIR senzor s dometom od 5 metara
Memorijska kartica: podržava Micro SD karticu do max. 64 GB (nije uključeno)
Napajanje: punjiva litijska baterija od 5200 mAh
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Vrijeme punjenja: 12 sati
Punjenje: mikro USB kabel
Dimenzije: 11x5,2x5,2 cm

Sadržaj paketa:

1x Digitalna budilica s FULL HD kamerom
1x USB kabel
1x USB čitač za micro SD karticu
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi