Keychain diktafon - špijunsko snimanje zvuka (glasovna detekcija) s 16 GB memorije

Kod artikla: 09-063 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 73,34 U$
Cijena uklj. PDV 88,00 U$
- +

Opis proizvoda Keychain diktafon - špijunsko snimanje zvuka (glasovna detekcija) s 16 GB memorije

Keychain diktafon - špijunsko snimanje zvuka (prepoznavanje glasa) sa 16 GB memorije. Tijekom snimanja ne emitira zvuk i svjetlo, što jamči njegovu diskreciju. Kompaktan uređaj stvoren za neupadljivost. Držite li često predavanja na raznim događanjima? Trebate li snimiti razgovor diskretno i neopaženo? Želite li diktafon uvijek imati pri ruci? Audio snimač pomoći će vam u svakoj situaciji. Prislušni uređaj radi u dva načina.

Način audio aktivacije snimat će izgovorenu riječ samo ako sudionici stvarno govore, inače će se prebaciti u stanje pripravnosti. Kontinuirani način snimanja snima se bez prestanka u intervalima od 60 minuta. Prebacivanje između načina je intuitivno korištenjem tipke za pomicanje n. Kada se gumb gurne u položaj prema gore, tada se aktivira način zvukom ili glasom. Kada se tipka pritisne u središnji položaj, uređaj sprema snimku i isključuje se. A kada se gumb gurne u donji položaj, tada se ponovno aktivira kontinuirani način snimanja.

Snimač se napaja preko ugrađenog adaptera tako da ne morate brinuti o baterijama. Može raditi u potpuno napunjenom načinu rada oko 60 sati u načinu aktiviranom zvukom i oko 6 sati u načinu neprekidnog snimanja, tako da je uvijek spreman kada vam zatreba. Uređaj s prisluškivanjem je naravno kompatibilan s Mac i Windowsima.

Audio snimač u privjesku za ključeve - špijunski snimač poziva

Audio snimač u privjesku za ključeve - špijunski snimač poziva

Pametni diktafon nalazi svoju primjenu u širokom rasponu ljudi i ima mnoge značajke kvalitete. Ako kapacitet baterije padne na kritičnu razinu, automatski će pohraniti zvuk prije nego što ga isključi . Također ima inteligentno smanjenje buke - snimanje brzinom do 192 kbps. Nije vam potreban dodatni softver za prijenos datoteka između snimača i računala - jednostavno ih spojite USB kabelom i prenesite datoteke. Za reprodukciju snimljenog zvuka jednostavno isključite i uključite slušalice u 3,5 mm utičnicu. Nikada nemojte riskirati gubitak važnog razgovora, predavanja ili drugog audio materijala.

Tehničke specifikacije:

  • Frekvencija: Mp3- 8KHz-48Khz 320Kbps, 32KHz - 48KHz 48Kbps - 192Kbps
  • VMA: 32Khz-48Khz 48Kbps-192Kbps
  • Memorija: 16 GB
  • Ulaz: Micro USB
  • Kompatibilni sustavi: Windows, Mac, Linux

Sadržaj paketa:

1x snimač zvuka u privjesku za ključeve
1x usb kabel
1x slušalice
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi