LANGIE LT-52 online elektronički glasovni prevoditelj na 52 jezika

Kod artikla: 11-259 Imam pitanje
Proizvođač LANGIE
Dostupnost proizvoda na lageru
Proizvodi su na lageru, spremni za slanje.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 330,00 U$
Cijena uklj. PDV 396,00 U$
- +

Opis proizvoda LANGIE LT-52 online elektronički glasovni prevoditelj na 52 jezika

Elektronički glasovni prevoditelj LANGIE LT-52 online/offline na 52 jezika uključujući engleski. Prevoditelj riječi, tekstova ili riječi, s kojim možete lako prevesti što god želite. Putujete i otkrivate nova mjesta? Trebate li prevesti jezik? Sigurno se sjećate neugodnih situacija koje su se događale zbog jezične barijere. Ne više! Ovaj LANGIE prevoditelj, koji sadrži do 52 nevjerojatna jezika, olakšat će vam komunikaciju u inozemstvu.

LANGIE glasovni prevoditelj otvorit će vam nove mogućnosti svugdje u svijetu! Namijenjen je svima , bilo djeci ili starijim osobama , koji će cijeniti jednostavno korištenje prevoditelja. Prevoditelj glasa , koji će biti s vama gdje god da krenete. LANGIE online prevoditelj je na našim zalihama izravno za prodaju - cijena koja je više nego adekvatna za njegovu upotrebu.

Ovaj revolucionarni uređaj također služi kao multimedijski player za video zapise, slike ili kao grupni prevoditelj (možete upariti više LANGIE prevoditelja) - posebno pogodan za više stranih delegacija. Druga opcija za vas bit će mogućnost učenja stranog jezika – sofisticirani softver za učenje. Tako vam je na raspolaganju i prijevodni rječnik na 52 jezika (ne samo engleski rječnik) i možete prevoditi rečenice ili druge tekstove online/offline.

LANGIE PROMO VIDEO

Ovo je REVOLUCIJA U KOMUNIKACIJI !!!
NAJBOLJI DVOSMERNI GLASOVNI PREVODILAC NA SVIJETU

Langie Translator podržava 52 jezika, a sve to u audio obliku i stvarno s nevjerojatnom TOČNOST PREVODA!

Kako to zapravo funkcionira?

Langie je opremljen s ugrađenim LCD zaslonom osjetljivim na dodir od 1" i dvostrukim sustavom visokokvalitetnih zvučnika i mikrofona. Langie ima mikrofon i zvučnik na prednjoj strani uređaja, putem kojih možete izgovoriti poruku na svom jeziku, a osoba pored vas (strana osoba) odmah će čuti prijevod na svoj jezik. A zauzvrat strana osoba može reći odgovor na svom jeziku, preko mikrofona i zvučnika na stražnjoj strani uređaja, a vi ćete odmah čuti prijevod na svom jeziku.
kako funkcionira online prijevod langie
Ako želite prevesti neki tekst ili riječi na drugi jezik, jednostavno pritisnite i držite plavu tipku mikrofona i otpustite je nakon što izgovorena poruka (tekst) završi. U roku od 1-2 sekunde, prevoditelj prevodi vašu poruku u obliku teksta koji se vidi na zaslonu, a ova će poruka biti dostupna i u audio obliku (ovaj jezik mora biti podržan). Ako želite prevesti ono što vam druga osoba kaže, jednostavno pritisnite i držite žuti gumb mikrofona i ponovno ga pustite kada je poruka gotova. Cijeli proces je nevjerojatno jednostavan.
langie kako to radi

Vrlo je praktična i funkcija GROUP prevoditelja i zasigurno će naći svoju primjenu u raznim stranim delegacijama.

Jednostavno uparite dva ili više korisnika LANGIE online putem WiFi-a (tako da možete komunicirati čak i s nekim tko je na drugom kraju svijeta).

Džepni prevoditelj može prepoznati vaš glas, a zatim ga prevesti u stvarnom vremenu na veliki broj jezika, što ga čini odličnim jezičnim alatom za putovanja, samoobrazovanje, kupovinu ili posao. Odmah prevodi vaše riječi i stoga se osjećate kao da izravno komunicirate s drugom osobom. Zahvaljujući praktičnom mini dizajnu, vrlo je jednostavan za nošenje , možete ga staviti u džep, torbicu itd. Radi na vrlo jednostavnom i intuitivnom principu . Samo držite dodirnu tipku na uređaju dok izgovarate riječi, a zatim otpustite i uređaj će odmah prevesti tražene riječi.

Nema boljeg osjećaja kako putovati oko svijeta bez stresa i komplikacija s 52 jezika u džepu, doslovno. Trebate na primjer englesko-španjolski prevoditelj? Nema problema! Ovaj prevoditelj tekstova i rečenica lako će se snaći. Zanimljivo je i trajanje baterije do 5 dana u standby modu/5 sati neprekidnog rada.

Video kako radi

Ovdje možete pogledati tablicu s podržanim jezicima LANGIE prevoditelja.

Nemaju svi jezici dostupni govorni prijevod
(svi jezici prevode fraze u tekstualnom obliku na LCD zaslonu).

jezika langie prevoditelj

Džepni prevoditelj u offline načinu rada bez internetske veze nudi:

Multimedijska podrška - galerija slika, digitalni diktafon, video i glazbeni player.
Obrazovna funkcija – sadrži glasovno i slikovno obrazovanje za osnovne jezike. Tako da možete naučiti jezik gdje god da idete.
Pojačivač zvuka - snima, a zatim jača vaše izgovorene riječi, uvelike pomaže u komunikaciji s ljudima koji imaju lošiji sluh.

Ako uparite džepni prevoditelj s Wi-Fi-jem, dobit ćete neke zanimljive značajke:

Glasovna pretraga slika - Prepoznaje vaš glas i zatim traži željenu stvar u obliku slike.
Grupni tumač - pridružite se grupnom razgovoru s ljudima na različitim jezicima.

prijevod kroz langie Prevoditelj glasa na 52 jezika
Prepoznaje vaš glas, a zatim ga prevodi na veliki broj jezika. Za bolje prepoznavanje riječi potrebna je WiFi internetska veza.
glasovno traženje slika Glasovno traženje slika
Prepoznaje vaš glas, a zatim traži sliku koju želite. Potrebna je WiFi internetska veza.
grupni prevoditelj - grupni tumač Grupni tumač
Mrežno povezivanje omogućuje grupne razgovore s ljudima na različitim jezicima. Potrebna je WiFi internetska veza.
izvanmrežni prijevod putem langie Prevoditelj riječi bez internetske veze
Prepoznaje vaš glas i može prevoditi kratke fraze ili jednostavne riječi na temelju ugrađenog algoritma koji se koristi za razumljive prijevode. Podržava samo 12 svjetskih jezika.
učenje jezika langi Mogućnost samostalnog učenja bez internetske veze
Uz ugrađeni softver možete vrlo brzo i učinkovito naučiti odabrani svjetski jezik.

Značajke:

Trenutni prijevod na 52 jezika
Osjetljivi mikrofon s prepoznavanjem glasa
Digitalni diktafon
Glazba i video player
Online/Offline prijevod
Trajanje baterije: 5 dana u stanju pripravnosti/5-8 sati neprekidnog rada

Tehnički podaci:

Procesor: ARM Cortex 1,3 GHz Quad-core
LCD: 1,08" zaslon osjetljiv na dodir (27,5 mm)
Baterija: 3,7V/2000 mAH
WiFi 802.11b/g/n
Bluetooth: 4.0
Micro SD kartica: Podržava do 32 GB
USB: Micro USB 2.0
Ulaz za slušalice - Jack 3,5 mm
Ulaz: 100V - 240V
Izlaz: 5V DC 1500mA
Dimenzije: 48 mm x 148 mm x 17 mm
Težina: 125 g

Sadržaj paketa LANGIE:

1x LANGIE glasovni prevoditelj
1x USB punjač
1x USB kabel
1x slušalice
1x Zaštitna torbica

sadržaj paketa LANGIE

Zašto je bolje imati ONLINE vezu nego OFFLINE prijevod kada koristite LANGIE?​

U svakom slučaju, morate shvatiti da bilo koji OFFLINE način prijevoda svih prevoditelja sadrži samo ograničeni rječnik (samo osnovni) i da je prijevod često netočan ili nerazumljiv. ONLINE način rada nakon spajanja na WiFi mrežu osigurava stalno ažuriranje i ispravljanje prijevoda , baza podataka je nekoliko puta veća od offline prijevoda tako da imate jamstvo da će prijevod biti što točniji i da ćete moći komunicirati bez ikakvih poteškoće. Za WiFi vezu preporučamo da kreirate HOT SPOT mobilnu WiFi pristupnu točku izravno sa svog mobilnog telefona (koji ćete uvijek imati pri ruci).

Može li Langie stvarno pouzdano prevoditi?

LANGIE je napredni IT proizvod najnovije generacije . Kako bi postigao najbolje rezultate prijevoda, radi sa 7 internetskih tražilica. Proizvođač ima čak više od 20 godina iskustva na tržištu edukacije i prevođenja na razne svjetske jezike. LANGIE neprestano proširuje i ažurira svoju OTA bazu podataka izravno na vaš uređaj kako bi pružio najučinkovitiji džepni alat za prijevod na druge jezike današnjice.

najbolji prevoditelj

Komentari

Ostali proizvodi