Micro pinhole kamera HD sa 6x IR LED

Kod artikla: 10-104 Imam pitanje
Proizvođač OEM
Dostupnost proizvoda rasprodano
Nažalost, ovaj proizvod je rasprodan. Ovaj proizvod više nije dostupan.
Da! Isporučujemo u US
Cijena bez PDV 115,50 U$
Cijena uklj. PDV 138,60 U$

Opis proizvoda Micro pinhole kamera HD sa 6x IR LED

Micro pinhole kamera HD sa 6x IR LED + trajnim napajanjem, idealan je uređaj za neprimjetan nadzor unutar zgrada, ureda ili u vašem domu. Mala veličina kamere i mogućnost stalnog napajanja , čini kameru idealnim uređajem za neupadljivo postavljanje u unutrašnjosti zgrada, ureda ili u vašem domu gdje se može koristiti kao sigurnosna kamera.

Kamera se može spojiti preko USB-a na AC/DC adapter ili se može napajati preko POWERBANK na mjestima gdje nemate pristup električnoj mreži. Snimak se pohranjuje na micro SD karticu do maksimalno 32 GB. Kada je kamera postavljena, njome se može upravljati daljinski pomoću daljinskog upravljača koji će osigurati najnenametljivije pokretanje snimanja i djeluje na udaljenosti do 20 metara na otvorenom prostoru bez prepreka.

Pinhole kamera

Pomoću daljinskog upravljača možete uključiti i isključiti kameru, početi snimati video ili samo audio. Putem daljinskog upravljača možete napraviti i fotografiju i prebaciti se na IR noćni vid prilikom snimanja videa. Kada spojite uređaj na računalo putem USB-a i uključite kameru putem daljinskog upravljača , ona radi kao čitač kartica i možete izravno preuzeti snimljene video zapise i fotografije. Kamera snima u rezoluciji 1920x1080p. Kamera podržava funkciju kontinuiranog snimanja što znači da nakon punjenja microSD kartice kamera automatski počinje brisati najstarije zapise. Male veličine, neupadljive i neovisnost o vanjskom napajanju putem powerbanka, čine kameru vrlo korisnim alatom u svijetu špijunaže.

Značajke:

Špijunska kamera s IR noćnim vidom
Omogućuje kontinuirano snimanje
Daljinski upravljač do 20m
Korištenje microSD kartica do 32GB
Stalna opskrba
Povezivanje na POWERBANK

Tehnički podaci:

Rezolucija: Full HD 1920x1080
Video format: AVI
Rezolucija fotografije: 2560x1440
Video kompresija: H.264, MJPEG
Memorija: microSD kartice do 32GB
IR noćni vid: 6x IR LED
Napajanje: AC adapter s USB vezom
Sekundarni izvor: moguće povezivanje na POWERBANK

Sadržaj:

1x Pinhole kamera s IR noćnim vidom
1x daljinski upravljač
1x Micro USB kabel
1x priručnik

Komentari

Ostali proizvodi